(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Исклучен му е мобилниот на Фергусон, а на мсн не се оклучил веќе 4 дена...не можам да го прашам, за да ти одговорам...:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904
Де бе , во Англија секогаш се практикувал и еден меч во Понеделник во вечерниот термин , така да сега е мечот Портсмаут - Манчестер Јун. , и минатата сезона важеше истата практика . Мене ме радува изменетото правило во Премиер Лигата , од оваа година се дозволени 7 играчи на клупата за резерви , што не беше случај до сега кога беа дозволени само 5 играчи .

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Чоек ова се шегуваш или? Како Челзи да не играле во понеделник минатата сезона. Распоредот го прави ФА тоа се иде по ждрепка и таков е распоредот. Нема ништо чудно овде секоја година вака се бираат мечовите. Единствено распоредот може да е подложен на промени доколку од ФА им текне за промена, доколку испадне некоја пријателски меч на Англија па ја преместува цела недела и прави планови кога ќе се одиграат овие мечови. А да и доколку некој тим има обврски и во европските купови може да побара да се одложи мечот но тука треба да се постигне договор помеѓу ФА тимот што бара и тимот што треба да игра со нив па да каже да или не. Ај толку ми беа лекциите ме мрзи веќе предавања туку не видов дека некој напишал ама ај ја да известам на време дека мечот на Манчестер во понеделник ќе го даваат на А2 нема на А1 баш гледав на ТВ.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ааах, подобро е на А1, сликата е подобра.Ама ај и на А2 ќе гледаме ако треба:toe:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Ne e bitno kade ke se gleda bitno e da se gleda. :helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ај мош на а2 ке биде среќата

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Најавен е напреварот и тоа сум сигурен ама незнам на која телевизија (мислам на а1 или а2).

В

Вори

Гостин
Затоа што во недела треба да појдат да го пречекаат Андерсон на аеродромот.
Што прашање ти е тоа:tapp:
Аааа,извинете што прашав,да не ве навредив или нешто?
Како човек прашуваш како говедо ти одговараат:tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Па друг пат не прашувај.

Инаку сигурно ќе го даваат на А2, шо само така прашувате ?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
25 Август - Портсмут - гости
29 Август - Зенит - неутрален
13 Септември - Ливерпул - гости
21 Септември - Челзи - гости

Интересни натпревари не очекуваат... Ни треба победа против Портсмут, за добра атмосфера во тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom