INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
Одлука на ФА изгледа...Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Одлука на ФА изгледа...Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
и јас се чудамМоже да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Добро прашање али на погрешно место:helou::smir:Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
SKY TVМоже да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Исклучен му е мобилниот на Фергусон, а на мсн не се оклучил веќе 4 дена...не можам да го прашам, за да ти одговорам...Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Чоек ова се шегуваш или? Како Челзи да не играле во понеделник минатата сезона. Распоредот го прави ФА тоа се иде по ждрепка и таков е распоредот. Нема ништо чудно овде секоја година вака се бираат мечовите. Единствено распоредот може да е подложен на промени доколку од ФА им текне за промена, доколку испадне некоја пријателски меч на Англија па ја преместува цела недела и прави планови кога ќе се одиграат овие мечови. А да и доколку некој тим има обврски и во европските купови може да побара да се одложи мечот но тука треба да се постигне договор помеѓу ФА тимот што бара и тимот што треба да игра со нив па да каже да или не. Ај толку ми беа лекциите ме мрзи веќе предавања туку не видов дека некој напишал ама ај ја да известам на време дека мечот на Манчестер во понеделник ќе го даваат на А2 нема на А1 баш гледав на ТВ.Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Затоа што во недела треба да појдат да го пречекаат Андерсон на аеродромот.Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:
Аааа,извинете што прашав,да не ве навредив или нешто?Затоа што во недела треба да појдат да го пречекаат Андерсон на аеродромот.
Што прашање ти е тоа