(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737
Добро полувреме ми се свига играта на нашите добро играа али ми се чини дека лузерпул го контролираа темпото :S на тоа треба да му стави крај и да ја контролираме играта во средина тоа е спроед мене најважно

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Одличен почеток имавме.Потоа грешката на ван дер Сар.Од тогаш па до крај на полувреме многу слаба игра.Очекувам подоборо второ полувреме.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
мора ли да се вадат вака на наши грешки овие шупаци??
на местото на керик по мое мислење треба да се стави харгривс а на местото на сколс нани.
ќе видиме што ќе смисли САФ.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Момци мислам дека ќе биде работата..
Второ највероватно харгрејвс или О`Ши ќе го појачаат средниот дефанзивен ред, бидејќи да бидеме реални партали не напраија на средината....сколс делува помалце изгубено -сега САФ ќе му посочи внимание на некои работи ,ќе го остави второто ако се поправи а ако не и него го вади...
За позицијата на Руни незнам што да кажам....мислам дека не доаѓа во целосен израз неговата агресивност и креативност...Димитар е добар..

Како било да не му се мешаме во работата на САФ сам си знае...одиме на победа ,од сесрце посакувам Димо да дебитира со погодок..ама ако не оди...нека влезе НАни и нека ја реши утакмицава...

АЈДЕ ПОБЕДУВАМЕ СИГУРНО::::ПОДОБРИ СМЕ ЗА КЛАСА ОД ЃУПЦИВЕ ЌЕ БИДЕ !!!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Играме со тројца во средина, многу реално е тоа што Ливерпул ја контролира играта.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Харгривс пак се повреди изгледа, уште пред да влезе отиде у соблекувалната. И Бербо со мала повреда, ама се среди. И Керик се повреди.
А па овој коментаторот само: ИСКУСНИОТ ВАН ДЕР САР, ИСКУСНИОТ МАСКЕРАНО, ИСКУСНИОТ ТЕВЕЗ. Сите се искусни бе.
И со ваква игра тешко дека ќе дојдеме до шанса, ајде мора да се подобри.

Еве го Харгривс бе, на местото на Сколс.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле судијава му ебам тоа како оној со македонија што ни беше суди. Нека свирне со тоа ебано свирче 50 фаули ни направија и ни ја земаа топката овој си ќути му ебам тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom