(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Абе роналдо и да може да игра со Виљареал во среда да не го пуштат да игра. Иако напредува се тоа пред време да си бидеме сигурни дека нема да поебе нешто нека не игра. И така лига на шампиони групата ни е прилично лесна така да може да дозволи фергусон да не го игра.

море брат...ако го земи САФ за во составот за утре...
...............ќе им го извеме од “фрижидер“ да дајт еден гол..и потоа ќе излезит :):pos2::pos2::pos2:

Се шалам...ама еве САФ не ја исклучува и таа можност...сепак и јас мислам дека во однос на неговото ваќање треба да бидеме стрпливи...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Утре ке биде интересно а шо велите кајганџии да се собереме негде у ск да глеаме заедно ?? јел да жешко ке биде...

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ако роналдо е спремен зш да не изиграт 15-20 мин. во среда колку да ја осети топката??
а за утре no comment. се знае веќе. како и секогаш така и сега ќе ги газиме. торес и џерард ќе играат не може на клучен натпревар рафа да си дозволи да ги нема двајцата најдобри. ама џабе е исто им се фаќа пак ќе губат.
едвај чекам да го видам бербо на терен:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ако роналдо е спремен зш да не изиграт 15-20 мин. во среда колку да ја осети топката??
а за утре no comment. се знае веќе. како и секогаш така и сега ќе ги газиме. торес и џерард ќе играат не може на клучен натпревар рафа да си дозволи да ги нема двајцата најдобри. ама џабе е исто им се фаќа пак ќе губат.
едвај чекам да го видам бербо на терен:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
15 20 минути во кои пак може да се здобие со повреда која не е потребна за џабе да ја добие. Топката он ќе си ја осети на тренинг. Не мора да игра со виљареал како прво што и мечот ќе е прв во лш и нема никаква потреба од него.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ИИИИИИИИИИИИ Да, сега читам за Роналдо, значи утре ПОКОЉ ќе бидит, ќе ги туриме.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
15 20 минути во кои пак може да се здобие со повреда која не е потребна за џабе да ја добие. Топката он ќе си ја осети на тренинг. Не мора да игра со виљареал како прво што и мечот ќе е прв во лш и нема никаква потреба од него.
Ако биде спремен нема да му е ништо ако одигра некоја минута. Ферги нема да го ризикува сега кога речиси цел состав е на располагање. Ако игра Роналдо, тоа значи дека стварно е спремен. А можеби и оваа изјава е како психолошка војна, демек не само кај Ливерпул, и кај нас се враќаат главните играчи... Ќе видиме. :wink:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Утре ја гледам утакмица и тргнувам за Скопје на кошарка...Се надевам дека ќе одам среќен :pos2::pos2:..Мој тип 0:3 :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Едвај чекам да ја глеам ...btw купувам дрес од манчестер комплет или само горен од Андерсон,Нани,руни,Берба:)pipi:),К.роналдо...мојот шо го иам е стар и од мн перење се стори чкор и го фрлила мајка ми:tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Абе вие видовте најава на А1 за натпреварот со Ливерпул?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Па така, јас не видов, а се работи за најголемото дерби во Англија.
Не сум видел да најават дека ќе ја дадат. :helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ќе ја дават.
Ќе ја даваат, ама обични ги најавувале, а сега само за Милано - Вардар видов најава, а тоа не е типично за нив, но сепак нема шанси да не го даваат на Телевизија, пошто и на www.liveonsat.com го имаат како најава. :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ќе ја даваат, ама обични ги најавувале, а сега само за Милано - Вардар видов најава, а тоа не е типично за нив, но сепак нема шанси да не го даваат на Телевизија, пошто и на www.liveonsat.com го имаат како најава. :)

Абе даваа најава во средата кога играа Македонија Холандија баш видов најава една имаше ама од тогаш на ТВ ништо не сум начекал на А1 не дека сум ја уклучил многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom