(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Што зборите вие бе Камбел не е позаајмен во Тотенхем,,,Позајмен е во Хул
LATEST NEWS

Manchester United deal

The Club can announce that it has reached agreement with Manchester United for the permanent transfer of Dimitar Berbatov for a fee of £30.75m. As part of the settlement the Club has agreed not to pursue its official complaint to the Premier League.
The deal sees Fraizer Campbell coming the other way on a season long loan. Campbell, 20, spent last season on loan at Hull City where his goals played a pivotal role in the Tiger's promotion to the Premier League.

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Незнам таму така видов............А Донг го нема во составот на МанУ

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
"If I want to play for the money, I would accept the Manchester City offer or Chelsea. The red shirt is the really big thing for me. I want to play for the biggest club in the world."

Зборови на Митко Бербатов. Убаво си знае човекот...

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
"If I want to play for the money, I would accept the Manchester City offer or Chelsea. The red shirt is the really big thing for me. I want to play for the biggest club in the world."

Зборови на Митко Бербатов. Убаво си знае човекот...
Значи не е се до парите. Бербатов го сака Манчестер во срцето.:helou::helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле што е ова со милијардериве и фудбалов. Идете на гоал и прочитајте за милијардерон на Сити кој има у план во јануари да понуди 135 милиони фунти за роналдо. Трансфер пари имале 300 милиони. Што е ова бе ќе упропастат се и сешто. Сеа секој милијардер ќе почне клубови да купува и што фудбалот ќе стане веќе играчка на богаташиве.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Леле што е ова со милијардериве и фудбалов. Идете на гоал и прочитајте за милијардерон на Сити кој има у план во јануари да понуди 135 милиони фунти за роналдо. Трансфер пари имале 300 милиони. Што е ова бе ќе упропастат се и сешто. Сеа секој милијардер ќе почне клубови да купува и што фудбалот ќе стане веќе играчка на богаташиве.
А бе стварно. Мора под итно да се преземе нешто во врска со ова трансферите. На што личи тоа 135 МИЛИОНИ ФУНТИ.:tapp::tapp:. Фудбалот веке ке стане скапа играчка на богатите милјардери и кој сака фактички ке си купува титули.:kesa::kesa::kesa:.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
А бе стварно. Мора под итно да се преземе нешто во врска со ова трансферите. На што личи тоа 135 МИЛИОНИ ФУНТИ.:tapp::tapp:. Фудбалот веке ке стане скапа играчка на богатите милјардери и кој сака фактички ке си купува титули.:kesa::kesa::kesa:.
Се планираше едно правило со кое што несмее на играч да се понуди појќе од 80 милиона, па сега натаму.......уште нема ништо подетално

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Eве ме мене после банот,Со среќа нека ни е Берба.Многу ме израдва тоа што Кемпел ќе биде само на позајмица и од наредната сезона ќе има шанса да се докажува во Мен Ју,а пред тоа чекам во Тотенхем да експлодира ако ја добие својата шанса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom