(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a7642003-3dc1-49d6-ac30-cef4b28b225a&ln=3&typeBack=default

Тежок филм имаат овие од Сити,сеа и Роналдо ќе го земеле!!!Арапи глупи!
ова за роналдо дека ќе премине малу morgen. не е луд фергусон да продава на сити ама ќе видиме арапите и се е можно.
кога абрамович купува играчи и фрла пари тогаш браво цар е, а кога арапите сакаат да си инвестираат (им се може имаат пари) тогаш глупи се и копилиња се??:toe:

В

Вори

Гостин
оф топик

Најголемиот трансфер од кога е Абрамович во Челси е трансферот на Дрогба 29 милиони,ако е тоа расфрлање ја не знам!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Некој вторник или среда, сеуште не е одредено.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Веќе сме комплетен тим. Нема што да се додаде. Ако има некој забелешка нека каже. :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Евра Рио Видич Невил
Фабио Еванс Браун Рафаел
О`Ши

Ова се моментално нашите дефанзивни нинџи. Наредното засилување би требало да е од одбраната, само незнам дали баш конкретно десен бек.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За десен бек тука е и Дени Симпсон кој е на позајмица во Блекбурн. За сега имаме одбрана, за натаму ќе видиме:helou:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
За десен бек тука е и Дени Симпсон кој е на позајмица во Блекбурн. За сега имаме одбрана, за натаму ќе видиме:helou:
Аман бе Чомбе, како зиак92, младите та младите, аман, остајте ги малце да пораснет. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Аман бе Чомбе, како зиак92, младите та младите, аман, остајте ги малце да пораснет. :)
Па затоа го пуштивме во Блекбурн, и него, а и Фрејзер во тотенхем, да потпораснат и да се згојат малку:helou:

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Па затоа го пуштивме во Блекбурн, и него, а и Фрејзер во тотенхем, да потпораснат и да се згојат малку:helou:
Што зборите вие бе Камбел не е позаајмен во Тотенхем,,,Позајмен е во Хул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom