(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
утре одаме на победа минимална 1-0

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.725
Абе ај за зенит сите очекуваат победа али со ливерпул и челзи после шо ке праиме? има некој информација дали ке играме со првиот состав против нив и коа ке се опорави к.роналдо ?
иии да за бербатов нешто ново има?:uvo:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
утре одаме на победа минимална 1-0
Да не ти се јави Фергусон да ти каже?

Абе ај за зенит сите очекуваат победа али со ливерпул и челзи после шо ке праиме? има некој информација дали ке играме со првиот состав против нив и коа ке се опорави к.роналдо ?
Нема ништо ново, со Бербатов више ова превише е, ај нека доаѓа, го чекаме со векови. Или ми се чини, ипак не е со векови.
Роналдо у октомври ќе почне да игра мислам.

Абе Лузерпул ни се редовни пациенти, а и слабо играат, со Челзи малце потешко ќе биде.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.738
Поени од реакции
11.618
Па и нив ќе им покажеме коИ се шампиони на Англија и Европа.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Поволна група дефинитивно. Виљареал може да биде незгоден со оглед на тоа дека шпанскиот фудбал некако не му одговара баш најдобро на Јунајтед, ама затоа Селтик одговара и мислам ќе гледаме натрпевари со многу голови против нив, а Алборг е лесен плен. Очекувам 1во место во група без проблеми.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.738
Поени од реакции
11.618
Абе првите три мора да ги добиеме.

Со Виљареал дома, мора да ги тепаме, од причина што играме дома.
Со Аалборг во гости, ова веќе е лесен плен (како што кажа членот над мене)
Со Селтик дома, и нив мора да ги тепаме, од истата причина како и со Виљареал, затоа што играме дома.

А после и едно реми од другите три, и нека се гонат у курац.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Абе првите три мора да ги добиеме.

Со Виљареал дома, мора да ги тепаме, од причина што играме дома.
Со Аалборг во гости, ова веќе е лесен плен (како што кажа членот над мене)
Со Селтик дома, и нив мора да ги тепаме, од истата причина како и со Виљареал, затоа што играме дома.

А после и едно реми од другите три, и нека се гонат у курац.

сите ке ги тепаме и на гости и дома да се знаа кој е јунајтед

Член од
5 јули 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
neznam zaso ama mislam deka utre mancester paga so Fiorentina vo grupi:)
kao pred 9 godini, Batistuta gi pobedi sam, se sekavate
Се секаваме ама от тогаш Ман. освои 10 титули а Фиорентина и требаа 5 години да се искачи во серија А :uvo:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Манчестер ќе го шитка Саха во евертон еве уште да потпише треба тук веста дали е ова собирање пари за последна понуда за Бербатов? дајбоже да е

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.725
Па и нив ќе им покажеме коИ се шампиони на Англија и Европа.
Најискрено ја мислам дека со флечер у состав нема да ги тепаме и + на гости сме...али сепак Манчестер.Утд FTW! вечер против зенит во 20:45 сите Канал 5 да глеаат обавезно:smir: а тоа за бербатов сварно го претераа тотенхем ако го шиткаат нека го шитнат више цело лето одолговлекуваат ебате

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Најискрено ја мислам дека со флечер у состав нема да ги тепаме и + на гости сме...али сепак Манчестер.Утд FTW! вечер против зенит во 20:45 сите Канал 5 да глеаат обавезно:smir: а тоа за бербатов сварно го претераа тотенхем ако го шиткаат нека го шитнат више цело лето одолговлекуваат ебате
Абе чоек сега не е тоа така. Да дека они заебаваат ама кажаа последна цена. Па и сега на нас ако не ни го даваат помисли кога Реал напињаше кај нас. Иста ситуација е така да ќе си молчам јас за тоа. Има уште два дена без овој. Можеби ќе зголемат уште малку од Јунајтед цена и во последен момент ќе се среди ситуацијата. Е сега да последниве денови од трансфер периодов ќе не убијат од чекање и неизвесност ама што да се прави ќе си чекаме и нервираме.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
момци ме немаше вчера и не можев да ја поделам радоста со вас за кристиано роналдо што зема награда на најдобар фудбалер во европа бидејки имав слава Голема Богородица ,, а инаку имаме не толку тешка група ама сепак тешка(тоа е мое мисленје) за зенит вечер очекувам тврд натпревар игра на средината на теренот и ме радува што харгривс ке може да настапи со срека нека ние и да се надеваме на победа :smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom