(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Па нормално дека ја заслужи, ако гледаат однесување, ова, она дотука работава.
Фала Богу дека е така! Тука се оценува играње фудбал, ама уште поубаво е и ако фудбалерот е целосно добар. И како личност, и по однесување. Да не можат да му најдат замерка :). Тоа ми беше поентата.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Честито за Роналдо па и за групава што ни е лесна ама ептен ме изнервираа за најдобар одбранбен играч извлекувањето. Џон Тери не дека е слаб ама оваа година во споредба со Видич мислам дека немаше шанса ама што да праам сега кој гласал од тоа тренерине.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Честито за Роналдо па и за групава што ни е лесна ама ептен ме изнервираа за најдобар одбранбен играч извлекувањето. Џон Тери не дека е слаб ама оваа година во споредба со Видич мислам дека немаше шанса ама што да праам сега кој гласал од тоа тренерине.
Мене повеќе ме изнервира за голманите. ВДС беше ѕвер оваа сезона.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Сварно еј ко да се умешал абрамович у ова...:) и кај го најдоа чех бе и реина и ВДС беа бољи од него оваа сезона, Одбрана ТЕРИ! WTF?!? оваа година ем утна пенал ем киксови имаше дефинитивно требаше некој др. За у средина Лампард..ЛОЛ! Многу бољи од него имаше

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фала Богу дека е така! Тука се оценува играње фудбал, ама уште поубаво е и ако фудбалерот е целосно добар. И како личност, и по однесување. Да не можат да му најдат замерка :). Тоа ми беше поентата.
Е што му е лошо на Роналдо? Тоа што се форсираше кога дојде во Јунајтед, тоа што паѓаше при секој контакт првата сезона, тоа што знае да заплаче при емотивни моменти, тоа што сакаше се сам да направи уште од првиот момент во Англија? Роналдо 2006-07, 2007-08 игра како комплетен играч. Можеби со своето однесување е антипатичен на противничките навивачи, затоа што дава голови, затоа што само тој има огледало во соблекувалната, затоа што има 2 кила гел на косата, затоа што бара фаули кога го соборуваат. Го мразат затоа што не игра во нивниот тим, затоа што никој тим нема фудбалер кој игра како крило, а дава 42 погодоци во сезона.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Е што му е лошо на Роналдо. Затоа што се форсираше кога дојде во Јунајтед, затоа што паѓаше при секој контакт првата сезона, затоа што знае да заплаче при емотивни моменти, затоа што сакаше се сам да направи уште од првиот момент во Англија? Роналдо 2006-07, 2007-08 игра како комплетен играч. Можеби со своето однесување е антипатичен на противничките навивачи, затоа што дава голови, затоа што само тој има огледало во соблекувалната, затоа што има 2 кила гел на косата, затоа што бара фаули кога го соборуваат. Го мразат затоа што не игра во нивниот тим, затоа што никој тим нема фудбалер кој игра како крило, а дава 42 погодоци во сезона.
респект за ова. сакав нешто слично да пишам ама ти најдобро опиша. :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Абе вака иде тоа сите го мразат роки дека е најбољи исто и за цел клуб...Сите го мразат манчестер. зашто? дека се најбољи !

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Види група бе... ама ај нека се, и така џабе им е :)

БРАВО ЗА КИКИ :vozbud:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Никаде не кажав дека ги мразам Манчестер и дека го мразам Кристијано Роналдо :nesvest:. Таман работа :smir:! Ниту ги мразам, ниту сум фан!

Најдобри беа прошлата сезона и тоа го почитувам!!! Ретко кој тим освојува и домашно првенство и лига на шампиони во една сезона. Најдобрите заслужуваат почит, а Кристијано Роналдо како и да се однесува спаѓа во таа група. Не се навредувајте од мислења во кои нема провокации :toe:!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Адвокат: Фергусон е најдобриот менаџер во светот

Тренерот на Зенит, Дик Адвокат е полн со пофални зборови за својот колега од клупата на Манчестер Јунајтед, Сер Алекс Фергусон во пресрет на утрешниот натпревар од Супер Купот.

Утре во Монако се игра Супер Купот на Европа во кој се среќаваат победникот во Купот на УЕФА, Зенит и победникот во Лигата на Шампионите, тимот на Манчестер Јунајтед. Тренерот на Зенит, холандскиот стратег Дик Адвокат вели дека Сер Алекс Фергусон е најдобриот менаџер во светот.
"Тој не е само топ менаџер во Европа, тој е најдобар во светот" - беа пофалните зборови од Адвокат за Фергусон.
"Вие не можете да бидете на тоа ниво и да останете толку долго во еден клуб доколку немате посебни квалитети, тоа е толку тешко".
"Па, за мене, тој е најдобриот менаџер во светот и и човекот на кој треба сите да се угледаат".
"Го знам Сер Алекс Фергусон, но немам играно против него, па гледам оптимистички на натпреварот кој знам дека ќе биде тежок".
Адвокат потврди дека Аршавин е во Монако со тимот, но тренерот ќе одлучи дали тој ќе настапи во Супер Купот.
"Тој е со нас но ќе видиме утре дали тој ќе игра или не, сеуште немам донесено конечна одлука" - заврши Адвокат.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ajde cestitki i od mene za nagrada na Ronaldo, detevo kompletno si ja zasluzi bez nikakvo sporenje. A istovremeno i mnoooooooogu sum zadovolen od grupata sto ni se padna. Igrame protiv stari poznanici so koi ne bi trebalo da imame pogolemi problemi (kako pred 3 god. :nesum:) ... !!!* :wink:

Btw posakuvam slatka odmazda protiv Villareal :zlo::zlo:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Никаде не кажав дека ги мразам Манчестер и дека го мразам Кристијано Роналдо :nesvest:. Таман работа :smir:! Ниту ги мразам, ниту сум фан!

Најдобри беа прошлата сезона и тоа го почитувам!!! Ретко кој тим освојува и домашно првенство и лига на шампиони во една сезона. Најдобрите заслужуваат почит, а Кристијано Роналдо како и да се однесува спаѓа во таа група. Не се навредувајте од мислења во кои нема провокации :toe:!
Не напишав ништо против тебе, уживај!

Ај нешто лошо.

David Gill задоволен од групата.

V

Viktoranius

Гостин
И вие добра група ? Море колку пациенти има во секоја група има пари да врне.:vozbud:

Бај д веј секоја чест за Роналдо.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ај и јас да ви честитам за роналдо:smir:
иако не го сакам баш признавам дека заслужено си ја доби наградата

и ме изненади што изјави дека за наградата најзаслужени се неговите соиграчи...не си се фалеше самиот :pipi:

и не заплака бее:nesum:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Фала фала за чеаститките е сега човекот си знаеше одамна дека ќе е најдобар,така да порано си ги искажа емоциите,сега ова беше чиста формалност.

Ама најако беше ко го прашаа Што е тајната за ланскиот успех и тој ко рече Ворк.Стално Велл,ју кноу ги користит.ЗВЕР!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom