(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер го земал Силвестре во Афронал гарант да му ја смирува детската градинка кога ќе збеснат. Фала му за се`, лојален беше, но и да останеше немаше да игра многу, близнаците сега дојдоа во тимот, млади се, а Силвестре е на залезот од кариерата.

[zEUs];1583523 напиша:
Нема никој ништо за секирање !!!
Ман има нареден тежок натпревар со Портсмунт и се е можно во тој натпревар , но лигата е долга и квалитетна така што ништо нема да се знае до последното коло бидејќи има доста квалитетни тимови така што на ман ќе му биде мн тешко да га одбрани титулата , тука се Арсенал , Ливерпул , мн опасниот Челзи а и добриот тим на Тотехем кои немаат среќа , а да не ги заборавиме Њу Касл кој имаат аспирации за високо на табелата .
СЕ НАДЕВАМ НА ДОБРА И НЕИЗВЕСНА СЕЗОНА , НЕКА ПОБЕДИ НАЈАКИОТ !

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:tapp:

абе му помина времето на силвестре во ман утд искрено и мене не ми се верува дека играч од ман отиде во арсенал ама тоа е тоа и се надевам после потпишуванјето на дресот на манчестер тотенхем ке се налути на бербатов и ке го пушти во европскиот шампион:vozbud:

И кога ќе се научите дека е Портсмут, не Портсмунт?:)

Инаку ова за Силвестре, како разбудување ми дојде.Фала ти Микаел за се што направи, за лојалноста, а најмногу што ме разбуди со оваа информација зашто како во транс сум од кога што се разбудив.Едино од се ме нервира, па како бе во Афронал?Што таму?Како ќе ти биде кога ќе дојдеш на Олд Трафорд и знаеш дека не играш за нив?Ќе ти даде срцето да играш?Море говедо едно келаво, прасе француско гони се таму:bip:

И кога ќе се научите дека е Портсмут, не Портсмунт?:)

Инаку ова за Силвестре, како разбудување ми дојде.Фала ти Микаел за се што направи, за лојалноста, а најмногу што ме разбуди со оваа информација зашто како во транс сум од кога што се разбудив.Едино од се ме нервира, па како бе во Афронал?Што таму?Како ќе ти биде кога ќе дојдеш на Олд Трафорд и знаеш дека не играш за нив?Ќе ти даде срцето да играш?Море говедо едно келаво, прасе француско гони се таму:bip:
Се изнаигра Силвестре во Манчестер и имаше голема улога во тимот:nenene:.Добар беше да ги заменува повредените дефанзивци.

Dovolno mu bese na Silvestre vo United. Koga nema nesto vo timot mora da se isfrli visokot. Kade saka neka odi a Aresenal da bea po kvaliteten tim sigurno nemase da go zemat Silvestre.:pos2:

Berbatov stom pocnal da potpisuva dresovi od Manchester so 31 avgust sigurno e vo Manchester. Nema kade da bega.:helou::helou::helou:

Абе глеам сите со поделени мислења некои го псујат некои викаат фала ова она. Луѓе сте играле ли менаџер на компјутер. Манчестер ја прифатиле најдобрата понуда и го продале е сеа тој што да направи да каже не ги сакам Арсенал пошто за вас играв дајте ми некој друг послеб клуб нека е и втора лига ама нека не е Арсенал. Абе тие се исто како бизнисмени си бараат зделка добра нема ептен љутиш овде. Јас само да кажам фала запридонесот во јунајтед и толку.

Силвестре,со среќа нека му е,нас не ни требаше.Доста направи за клубот,уште ми е во ум топката што му ја даде на Руни пред 3 сезони кога игравме против Арсенал,кога Руни го топозираше на Леман.

i ete sea vi svrti grbot steta so ne ostana vo man utd sea dodeka se prilagodi na stilot na arsenal kje bide mn tesko

berbatov11_280x390_560329a.jpg

Димчо почнал да потпишува дресови од Јунајтед... Наш е, нема каде да бега.
Не верував, мислев дека се само некои медиумски глупости, ама од кога ја видов сликата :vozbud::vozbud: :)

Шознам, мене Бербатов не ми праи многу мерак... повеќе сакам Хунтелар да дојде. Само со Хунтелар не се знае колку/како ке се приспособи на Премиер Лига, а Берба е веќе као докажан и мислам дека со него е веќе готова работата, ке си искешира МанЈу колку треба... Ферги коа ке науми нешто, тоа е крај!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom