(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека нема смисла повеќе да го полниме фан клубов со оф топици, ајде добра ноќ, се пишиме утре со најсвежи информации:smir:

Terry

KRVTA MI E PLAVA..CHELSEA
Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Kolku e samo smesno be glavuc,,na takvite kako vas ne znaete sto im pravam kaj mene....Hehe...

F

fantomX

Гостин
грешки сме луѓе правиме а???:pos2: :pos2: :pos2:
ај сеа зголеми уште за 10 години од кога си почнал да навиваш и таман ќе биде.
Добро де, шо? Мислел 96, по грешка напишал 86. па 8 и 9 се една до друга на тастатурата, згрешил.
Тогаш ти не си ни знаел за Манчестер...:tapp:

Туку шо прајме со Роналдо?:pos2: Реков и тој че дој на ред за во Челзи...(по Кака, Торес, Рибери...):tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро де, шо? Мислел 96, по грешка напишал 86. па 8 и 9 се една до друга на тастатурата, згрешил.
Тогаш ти не си ни знаел за Манчестер...:tapp:

Туку шо прајме со Роналдо?:pos2: Реков и тој че дој на ред за во Челзи...(по Кака, Торес, Рибери...):tapp:
А да ве нема сите од нашата тема мислам дека ќе е најпаметно а?:drk: :drk: :drk: Одејте на вашта и говорејте си дека Роналдо ќе дојде у Челзи....Знааш ли кога ќе дојде?На 31 ФЕБРУАРИ,а мош и тогај не:drk: :drk: :drk:

F

fantomX

Гостин
А да ве нема сите од нашата тема мислам дека ќе е најпаметно а?:drk: :drk: :drk: Одејте на вашта и говорејте си дека Роналдо ќе дојде у Челзи....Знааш ли кога ќе дојде?На 31 ФЕБРУАРИ,а мош и тогај не:drk: :drk: :drk:
Море, не глеш ироничен сум? Педери нејчам...
А еве шо видов...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1290219.ece

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Море, не глеш ироничен сум? Педери нејчам...
А еве шо видов...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1290219.ece
Уф,уф...Се изморив веќе абе сватете РОНАЛДО не е за продажба би го оставиле на трибина ама тој нема да игра во друг клуб,ќе го сватите тоа еднаш или не?:nesvest: Каков СКОЛАРИ,каков ШУСТЕР матер и ебем на сите ...РОНАЛДО е наш и на никој друг јасно ви е?И може да го :drk: :drk: :drk: на него....

F

fantomX

Гостин
Уф,уф...Се изморив веќе абе сватете РОНАЛДО не е за продажба би го оставиле на трибина ама тој нема да игра во друг клуб,ќе го сватите тоа еднаш или не?:nesvest: Каков СКОЛАРИ,каков ШУСТЕР матер и ебем на сите ...РОНАЛДО е наш и на никој друг јасно ви е?И може да го :drk: :drk: :drk: на него....
Аееееее.....:tapp:
Мене таквото ме боли за Роналдо, ако сакаш зами си го дома и :drk::drk::drk: на него! Само пишав шо има во еден од најчитаните англиски „медиуми“.... Конечно дојде дено да се исполни моето предвидување, дека според „медиумите“ и Роналфо ќе биде трансфер цел на Челзи...:pos2:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Мене таквото ме боли за Роналдо, ако сакаш зами си го дома и :drk::drk::drk: на него! Само пишав шо има во еден од најчитаните англиски „медиуми“.... Конечно дојде дено да се исполни моето предвидување, дека според „медиумите“ и Роналфо ќе биде трансфер цел на Челзи...:pos2:

За Роналфо мош .. Ама за Роналдо незнам .. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе на Челзи сите ќе и се трансфер цел само да успеат во тоа што го прави Манчестер:(:(:(Никогаш нема да сватат оти играчи како наш Роналдо не треба да се купуваат...Дека треба да се купи играчи како Нани,Андерсон кој допрва ќе играат и ќе играат...А не Анелка,па саа Роналдо,па кој ли не сакат.... Белети:nesum: ВЕ ЖАЛАМ ЕЈ,ама НИКОГАШ НЕМА ДА СТЕ ПОДОБРИ НИКОГАААШ !!!:toe: :vozbud:

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Ајде сега сите фанови на Манчестер да се потсетиме на старата генерација на Јунајтед. На момците кои пред 50 години имаа сон. Почивајте во мир.

F

fantomX

Гостин
За Роналфо мош .. Ама за Роналдо незнам .. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Од шо си духовит не се глеш...:tapp:

Абе на Челзи сите ќе и се трансфер цел само да успеат во тоа што го прави Манчестер:(:(:(Никогаш нема да сватат оти играчи како наш Роналдо не треба да се купуваат...Дека треба да се купи играчи како Нани,Андерсон кој допрва ќе играат и ќе играат...А не Анелка,па саа Роналдо,па кој ли не сакат.... Белети:nesum: ВЕ ЖАЛАМ ЕЈ,ама НИКОГАШ НЕМА ДА СТЕ ПОДОБРИ НИКОГАААШ !!!:toe: :vozbud:
Белети не ми го чепкај...
Си ги искажа комплексите? Добро е... Има напредок.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Сношти јака журка сум испуштил на форумов...

Ај за Петручи официјално. ЛИНК

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Сношти јака журка сум испуштил на форумов...
И јас .. :vozbud:
И пак ќе кажам да не замарате со информации за Роналдо и Реал, само за Роналдо може :)
бдв... вчера сонував дека на официјалната страна на Манчестер е објавено дека трансферот на Робињо е завршен! За 30 милиони евра! :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom