(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Чомбе право чоек.Ти Прличев можеш да го замениш.Него некој може и не го сакал, ама зад тебе ги имаш стие Кајганџии.Јака поддршка имаш.А за Рамзи не знам што да кажам.Го немам гледано, ама чим го зеле мајката мора да го бива.Не ќе е лош.Ај за некоја година може ќе го замени Гигс.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Bravos be Vlatko, stvarno me raspolozi:)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
тоа со skils на роналдо веќе ми здосади, не мора да се гледа веќе роналдо се знае дека е најдобар.
ама овој гол на роналдо едноставно мора да се види, леле каков !!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
тоа со skils на роналдо веќе ми здосади, не мора да се гледа веќе роналдо се знае дека е најдобар.
ама овој гол на роналдо едноставно мора да се види, леле каков !!!
Ќе те пукам бре ХЕЈ :pos:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
lele use 1 godina e nas ronaldo. lele ke se ubijam :icon_frow sakam uste mnogu godini da ostane.

В

Вори

Гостин
Абе ако верувате на гол.ком глупави сте.Лага до лага само кажуваат таму

В

Вори

Гостин
Ова не е прав играч.Се освои со Јунајтед и пак не е задоволен,алчен за пари е.Ама ако оди во Реал нема да биде оној истиот Роналдо како што е сега!!!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Е па јебига.То е глуп си е.На овие 24 фудбал не им верувам многу па ни на гол ама ако е вистина тогаш кој му е крив шо е глуп.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Глупост до глупост...
И шо сеа, треба да верувам ??
Еве нешто за тие поглупите што веруваат во се !

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ех па сега и Барса.Ај нека пижат и Левски дека се вклучуваат во трката.Сите го сакаат.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Каков Роналдо... местото му е во Манчестер. Нека се угледа на Сколс и Гигс и нека биде малку благодарен на клубот бидејќи таму стана тоа што е сега.

В

Вори

Гостин
Фулам со мега понуда за Роналдо.
Екипата на Фулам излезе во јавноста со понуда за Роналдо.Понудата изнесува 2 милиони годишно,а 100 евра неделно.Рој Хоџсон изјави дека заедно со МекБрајд,Роналдо ке праел растур.Овој трансфер се претпоставува дека ке се завршел најкасно до задутре.Исто така Асколи и Башкими пратиле понуди за Роналдо.
Извор=срање.ком

Аман бе сеа се изнервирав ја,а навијам за Челзи.Какви глупости се пишуваат чудо нешто!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom