(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
eee imame uste 2 utakmici nogo vazni vigan celzi da gi tepame tii DVE UTAKMICI iiiiiiiiiiiiiiiiiii DVOJNA KRUNA .......

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
KE BIDE NEIZVESNO DO SAMIOT KRAJ:toe: :toe: :toe:
Легенда си, си цитирал мислење напишано во 2005 година, првото мислење на темава. :)

Него сега од 2 меча ни зависи целата сезона, колку победи на тие два меча, толку титули сезонава.

Едит: Гледам Валенсија дал два гола за Виган, водат на Вила Парк 2:0, треба да се пазиме во последно коло.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
дечки виган повеќе нема шанси да отпадне така да нема за што да играат последно коло. готово е. манчестер ќе тепа на JJB.
позз до сите ѓаволи.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Одлична игра како што рече коментаторот на Манчестер требаше да им исклучат играч за да играат подобро:kesa: а што би правеле со двајца исклучени???

Со тоа што Фулам го победи Бирмингем и Виган ја победи Астон Вила сега Виган обезбеди опстанок има 37 поени а Бирмингем 32 значи последно коло ќе немаат проблеми со опстанокот па да ни прават проблеми а и плус наш човек е на чело на Виган
Сепак ја разгледував статистиката која кажува дека на последните 6 меча Челзи има 16 поени а зачудувачки втор е Њукасл со 14, плус тоа домашната форма на Њукасл е следна DLLWWW а на Челзи на гости е DWWDWW па ако иде така треба Челзи да изигра нерешено на гости или пак да продолжи серијата од победи на Њукасл на домашен терен
Но тоа се математики за да може ние во понеделник да славиме ама не треба тоа сега да не мачи бидејќи ние секако треба да го победиме Виган
П.С. Абе Роналдо доста само девојки боцка сега и голови дава со ... значи за се го бива

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Одлична игра како што рече коментаторот на Манчестер требаше да им исклучат играч за да играат подобро:kesa: а што би правеле со двајца исклучени???

Со тоа што Фулам го победи Бирмингем и Виган ја победи Астон Вила сега Виган обезбеди опстанок има 37 поени а Бирмингем 32 значи последно коло ќе немаат проблеми со опстанокот па да ни прават проблеми а и плус наш човек е на чело на Виган
Сепак ја разгледував статистиката која кажува дека на последните 6 меча Челзи има 16 поени а зачудувачки втор е Њукасл со 14, плус тоа домашната форма на Њукасл е следна DLLWWW а на Челзи на гости е DWWDWW па ако иде така треба Челзи да изигра нерешено на гости или пак да продолжи серијата од победи на Њукасл на домашен терен
Но тоа се математики за да може ние во понеделник да славиме ама не треба тоа сега да не мачи бидејќи ние секако треба да го победиме Виган
П.С. Абе Роналдо доста само девојки боцка сега и голови дава со ... значи за се го бива

:pos2::pos2::pos2::pos::pos: Да да имаш право интересен гол даде :) ја боцна арно не го здоболе:vozbud:Ајде ѓаволи да се надеваме на титула во понеделник позз

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
sega doagam od naskola i gledam deka sme pobedile 4-1.ajde za ubo da e.ako moze nekoj golovite da gi vidam.pozz

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
А иначе да не урочам сеа Гигс солиднo играше прееска ајде сега еден аплауз за него :)

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
sega doagam od naskola i gledam deka sme pobedile 4-1.ajde za ubo da e.ako moze nekoj golovite da gi vidam.pozz
Ако не ти се спие во 02:30 гледај реприза

А иначе да не урочам сеа Гигс солиднo играше прееска ајде сега еден аплауз за него :)
Да:aplauz:

Во ПЛ рекордот по постигнати голови го држи Алан Ширер 31 сега Роналдо има 30 ќе успее ли во последно коло да го изедначи или надмине, а што мислите?

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2

Во ПЛ рекордот по постигнати голови го држи Алан Ширер 31 сега Роналдо има 30 ќе успее ли во последно коло да го изедначи или надмине, а што мислите?
Нормално и ќе го помине не само што ќе го изедначи:)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.016
Lele kakvo gazenje im udrivme. Samo da se znae koj e koj vo angliskiot sampionat. I so igrac pomalku bevme dominantni. Sekoja cest za Ronaldo no tevez pocna da mi prirasnuva za srce. Kako se bori, kako trca, kako go ostava terenot na srce, ne mozam da ne go pofalam.
Znaci ni ostanuva uste eden natprevar i da si ja zemime titulata doma:)

GLORY GLORY MAN UNITED
Што срце ќе биди тоа на Тевез цел терен да го стави...:)Мала шала, не е злонамерна..Честита победа, очекувана..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
:too: Добар беше, сега сум задоволен, во последниве настапи кога влегува од клупа се однесува искусно и добро се снаоѓа. Ја подобрил формата од оние настапи кога упропастуваше секоја акција, се труди повеќе...
На Нани му фали искуство, паѓа на провокации како денес, треба максимално да го користи својот потенцијал, не безвезе да игра.

Што срце ќе биди тоа на Тевез цел терен да го стави...:)Мала шала, не е злонамерна..Честита победа, очекувана..
Хм, за кого како. Многу беа убедени дека Вест Хем ќе не скрши и дека ќе плачеме пак.
И фала на честитото. : )

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578

gi gledav sega golovite i kakvo remek delo napravi Tevez,a i potegot na Ashton bese za aplauz.a toa na naredniot mec Ronaldo dava 2 gola siguren sum sega zasto Wigan si obezbedi opstanok i sega Steve Bruce kako nas covek ne veruvam da ni gi pomati smetkite.crveniot karton na nani bese sosema zasluzen i ova treba da mu bide kako lekcija za narednata sezona vo premier ligata.ajde sega da navivame za newcastle vo ponedelnik:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не треба да навиваме за Њукасл, самите ќе си ја завршиме работата, ќе докажеме дека ја заслужуваме титулата.
Добро е Виган што обезбеди опстанок, па така да нема зашто да се бори на наредниот меч, не верувам ни дека лесно ќе ни дадат да победиме, ама сепак слаби се за нас, исто како и Вест Хем што беше денес, со играч помалце бевме подобри.
Штета што не искористивме уште некоја шанса, ама битно е после малата криза што повторно победуваме убедливо, правиме многу шанси.
Горд сум на клубов.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Епа мислам дека со Тевез добивме уште еден Руни, тешко на некој ако проба да им бега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom