(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ах леле јас пак се успав.Станав пред 15 минути.Добро е водиме.Црвениот картон не знам дали и колку Нани го заслужил, ама знам дека не требало така да реагира.Работа на фудбалерите од послабите клубови е секогаш да провоцираат вакви играчи како Нани, неискусни а да значат многу во играта.Дали ако беше Гигс на неговото место ќе направеше така и ќе добиеше црвен?Сигурно :nenene:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Било како ја имаме победа во раце,па очекувам мирно и рутинирано да завршиме.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Браво за головите секоја чест, и на Ештон голот мора респект добар гол нема што да не се лутиме.
Ама некои тука кој премногу го фалеа Нани а го критикуваа Гигс сега судијата им е крив, ве молам заслужи Нани и кажав во последните мечеви многу лошо игра сега ја заеба концепцијата на тимот сега и Роналдо ќе биде повлечен и ќе играме без напаѓач бидејќи и Тевез игра поназад

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Пак не сум задоволен од судењето.
Да го оставиме црвениот на Нани, ама Нил не заслужи црвен исто како и Нани? Тој почна, па сигурно многу го испровоцирал чим така реагираше Нани, му кажал нешто ваљда...

Офсајд кога досуди судијата, немаше офсајд, Роналдо си втрча навреме, не памтам баш во која минута беше, кога даваа реклами. Тоа 80% ќе беше гол.
Компарација:Матераци не го испровоцира на Зидан.? Матераци доби нешто? Јебига то е..Инаку честито победа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе ај не ми споредувај тука ти! Иди гледај твојте, не се вмешувај во наша дискусија. И не ни треба честитки.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе ај не ми споредувај тука ти! Иди гледај твојте, не се вмешувај во наша дискусија. И не ни треба честитки.
Култура.? Почнува второто полувреме,сепак ке биде интересно....

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај честито победа Ред Девилс, уште само една не дели до титулата во Премиерлигата.
Кој викаше дека Вест Хем ќе тепа?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ајдеее само уште две утакмици не делат до две титули, иако мислам дека Челзи ќе изигра Х нареднава утакмица.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
cestito pobeda gavoli zasluzena pobeda. sega fulam da gi pobedi birmingam za da ne se macime so wigan.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
леле каков фудбал ги уништивме.
и со 10 играчи ги растуривме.
сеа челзи ќе играат нерешено во понеделник и титулата е наша предвреме. а со виган победуваме сигурно немајте гајле.
нани не требаше така да реагира, заслужен црвен картон. ама и тој мајмунот о нил требаше црвен а не само на нани.
ајде уште само 2 натпревари не делат до 2 титули.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Пак не сум задоволен од судењето.
Да го оставиме црвениот на Нани, ама Нил не заслужи црвен исто како и Нани? Тој почна, па сигурно многу го испровоцирал чим така реагираше Нани, му кажал нешто ваљда...

Офсајд кога досуди судијата, немаше офсајд, Роналдо си втрча навреме, не памтам баш во која минута беше, кога даваа реклами. Тоа 80% ќе беше гол.
Ти има ли од нешто да си задоволен во животот???
За болдираното- Нил не заслужи црвен картон, Нани заслужи! Зошто така?? Португалското наше идиотче реагираше како и шо му доликува на годините! Ќе мава глава,седи мирен бе! Па го виде ли од кога го удри Нил. Нашиот Нани падна магично и се жалеше на повреда :tapp::tapp:!!! Ц Ц Ц Ц
Колку мразам такви играчи, ако не го смени однесувањето ќе ми стане најодвратен фудбалер во Манчестер!!!
Иначе за играта можам да констатирам дека беше една од најдобрите партии на Манчестер сезонава!! И не ми е јасно тој Тевез како може толку да трча!!!!:vozbud::vozbud:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Браво за Јунајтед !! Победа што се очекуваше и која не беше доведена во прашање во ниту еден момент!!
Добра игра на нашите фудбалери,немам намера да издвојувам никој..сите беа заслужни творци на овој успех..

Man of the match
-Man Utd Fans

Газззззииииииимееееее !!!!!!!!!
Long life United........United,United ,United, United,United.....

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Lele kakvo gazenje im udrivme. Samo da se znae koj e koj vo angliskiot sampionat. I so igrac pomalku bevme dominantni. Sekoja cest za Ronaldo no tevez pocna da mi prirasnuva za srce. Kako se bori, kako trca, kako go ostava terenot na srce, ne mozam da ne go pofalam.
Znaci ni ostanuva uste eden natprevar i da si ja zemime titulata doma:)

GLORY GLORY MAN UNITED

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom