(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
mislam deka posle postovite na zote temava moderatorite treba da ja prefrlat vo istorija a ne vo fudbal.
zote da ne zgresi tema a ?
aj prekini za sreka da zboruvas..na sreka 7 gola ne se davaat
i daj nekoj od moderatorite neka regulira sto pisuva budaliov i kakvi strani stava.. rimsko carstvo pa ti ne si normalen..
roma na svoj teren so igrac poveke od 33 minuta nemozese da pobedi.. 2-1 edvaj nekako.. i ti vikas deka sea sreka e ova ?
aj be idi leci se...
bot

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ZOTE напиша:
Манчестер победи на среќа или подобро кажано све што шутна кон голот све влезе. Е сега кој им ја даде таа среќа ја не знам но едно знам дека Римјаните се појаки од Манчестер.

П.С. па не за џабе владееле со светот најдолго од било кое друго царство :)
sreka,sreka :pos2::pos2:

a be odi na topikot posveten na Roma tamu tesete se deka na sreka ste izgubile 7:1 :vozbud:,a toa deka roma se pojaki od Manchester ti kazuva i samiot rezultat
Roma 2:1 Manchester Utd.
Manchester Utd. 7:1 Roma

edni watford pruzaat poveke otpor od Roma i ne primaat 7 gola.
Sramota :kesa:

*plus na utakmicata vo rim 60 min so igrac pomalku igraa Manchester i pak nemozevte da dadete poveke od 2 gola :kesa:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
ZOTE напиша:
Максимус бил Генарал во многу битки вклучувајки и битки на Британска територија :wink:
Зоте ај да не се караме, добро пишува на темата дека е за фановите на Манчестер Јунајтед а не овде да ми зборуваш за војни и за Максимус! земи >:kesa: и не зборувај за војни!

Вотфорд следен противник! ПОБЕДА ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
СпаЈдеР напиша:
Да,да...среќа,среќа,среќа...не значи дека ако навиваш за не знам ти кој тим се што прават другите е среќа,не значи дека ако навиваш за челзи,ќе ја негираш вистината дека манчестер вчера одиграа феноменално,и освен твојата "среќа" манчестер сигурно имал преголем физички напор пред натпреварот и феноменална одиграна тимска игра за време на натпреварот :helou:
П.С.Тоа што го кажа зикс(не те бива во темите за фудбал) е точно бидејќи фан на челзи(или некој друг не-манчестер тим)да иде во тема за фановите на манчестер и да пишува колку манчестер имаат среќа(а сигурно не е само тоа) не верувам дека некој би кажал дека си во право...затоа иди во темите на челзи(ако си за нив) и таму пишувај колку се они добри место трошејќи го залудно времето убедувајќи некој дека магарето лета
Дечко јас сум на Манчестер Јунајтед фан ама во англиско првенство или кога игра со други екипи. Но колку и да навивам за Манчестер Рома ми во срце затоа што како што кажав Рома едноставно има енергија иста како мојот народ кој живеел овде со векови. И не можам против своите да навивам.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ZOTE напиша:
Дечко јас сум на Манчестер Јунајтед фан ама во англиско првенство или кога игра со други екипи. Но колку и да навивам за Манчестер Рома ми во срце затоа што како што кажав Рома едноставно има енергија иста како мојот народ кој живеел овде со векови. И не можам против своите да навивам.
idi leci se ?

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Наредната утакмица со Вотфорд навидум изглеа чиста двојка, али сепак незгодна ќе биде. Вотфорд ги тепаа Портсмут, а Манчестер изгуби од Портсмут. Не е некој репер ова, али сепак нема да биде лесно, како што изгледа всушност на хартија. Секако, очекувам победа.

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
Незнам за другите ама јас посакувам финале со Ливерпул,мислам дека тоа ќе биде нешто неповторливо,тоа се екипите со традиција,едноставно култни се за мене.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Gebels напиша:
Наредната утакмица со Вотфорд навидум изглеа чиста двојка, али сепак незгодна ќе биде. Вотфорд ги тепаа Портсмут, а Манчестер изгуби од Портсмут. Не е некој репер ова, али сепак нема да биде лесно, како што изгледа всушност на хартија. Секако, очекувам победа.
Па тоа дека Вотфорд ги тепаа Портсмут, кажува дека Портсмут се слаба екипа, а не значи дека Вотфорд се јаки. Затоа што после победата над Манчестер се истоштија, толку им беше силата и изгубија ден после тоа од Вотфорд, и тоа 4-1. Секако дека ќе биде незгодна, таков е англискиот фудбал, али очекуваме победа! :eek:lee:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јаки се нема што му направија ”Снежана и седумте џуџиња” на Рома. Како ке биде натаму... Очекувам да ја освојат Премиер лигата.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Ииии каква победа на Црвените Ѓаволи. Четирите гола ги постигнаа: Руни два, и по еден Родалдо и Ричардсон. За Вотфорд гол даде Буаза, али џабе му беше :baeh:. Идеме у финале.

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
али у финале играте со тешкиот, силен и посебен тим на челзи!!!
според мене оваа сезона манчестер ќе ја освои само титулата во лигата на шампионите, но сепак е многу блиску и до тројна титула годинава.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
iako sum navivac na manchester.. poslednive informacii ne se na dobro..
na poslednata utakmica se povredi i ferdinand...
sto ke se pravi bez odbrana protiv milan i celzi ne znam..
loso...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Terry has backed Ronaldo - up for both young player and player of the year - even though his Chelsea club-mate Didier Drogba has also been nominated.
"I could watch United just to watch him. He does things no-one else in the world is doing at the minute," he said. ...

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/6561341.stm

Rio mozno e da igra utre protiv Sheffield Utd.

Член од
15 април 2007
Мислења
27
Поени од реакции
1
runBABYrun напиша:
али у финале играте со тешкиот, силен и посебен тим на челзи!!!
според мене оваа сезона манчестер ќе ја освои само титулата во лигата на шампионите, но сепак е многу блиску и до тројна титула годинава.
Drugarce, se ubavo, ama barem Manutd ima sansi da osvoi tri tituli, a Roma ima sansi da osvoi "vtoroto mesto" (samo da ne primi pak sedum-osum gola od nekoja ekipa, duri togas i Toti ima da si odi ne rasplakan, kako so bese na Old Traford, tuku na nosila ke go vadat od terenot)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
KoNtEjNeR напиша:
iako sum navivac na manchester.. poslednive informacii ne se na dobro..
na poslednata utakmica se povredi i ferdinand...
sto ke se pravi bez odbrana protiv milan i celzi ne znam..
loso...
Aх....ете ти Зоте каква среќа имаат Манчестер,од натпревар на натпревар секад по нов јак играч им снемува за време кога треба да игра најдобрата постава,бидејќи нормално играат со појаки тимови....не знам шо ќе биде,ама сеуште се надевам дека ќе тепаат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom