(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
овајпат и покажавме на рома. среќа е да дадеш 2 гола, да дадеш 7 е мајсторство, RONALDO за претседател !!!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
ZOTE напиша:
Епа нели гледаш дека го даде одговорот, кога се случило вакво нешто до сега во фудбалот секој шут да заврши во гол? ретко скоро никогаш. Затоа е среќа :wink:
Ќе дојде човекот најсреќлија на планетата шо си нема поим од фудбал,сигурен сум дека ќе дадеше гол :tapp:
Мислам,треба и да знаеш да ги измоткаш фудбалерите,да ги поминеш сите,да играш тимски,да знаеш кај им се слабите точки,и од кај најлесно можеш да дадеш гол за да стане резултатот 7-1...среќата што ја збориш дефинитивно треба да ја избациш од постовите бидејќи вистина ова беше резултат на тимската професионална игра :smir:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
добар ракомет вчера имаше на Олд Трафорд :pos:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
бог да чува и голман да бране:P
супер натпревар и заслужена победа
најголема заслуга за победата на Манчестер има Голманот на Рома
Дони
кој незнаеше да остане на гол линијата стално беше излезен напред

Glory Glory Man Utd.......
ONE UNITED!!!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
ZOTE напиша:
Апа гледам ти многу па се разбираш.

Цела Англија сме ви ја освоиле и ти мене ми се разбираш од фудбал кога клубот Рома го преставува римското царство.

http://wps.ablongman.com/wps/media/objects/262/268312/art/figures/KISH106.jpg

П.С. брзо забораваш што ви правеше Генерал Максимус :) :) :)
Абе еј ти при себе ли си? Зборуваме за фудбал, а не за војна бе :tapp:

Не ти требаше тоа да го кажаш, сега сите членови на форумот ти се смеат! ...хаха... (за друг пат да знаеш да не тропаш такви глупости да не ти се смеат)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
ZOTE напиша:
Апа гледам ти многу па се разбираш.

Цела Англија сме ви ја освоиле и ти мене ми се разбираш од фудбал кога клубот Рома го преставува римското царство.

http://wps.ablongman.com/wps/media/objects/262/268312/art/figures/KISH106.jpg

П.С. брзо забораваш што ви правеше Генерал Максимус :) :) :)

Ti decko u mnogu los film si vlegol. :pos2: Kakva vrska ima ova so fudbal ne znam. Osven toa (im se izvinuvam na drugite za off-topic) u filmot "Gladiator" Maximus se tepase protiv nekoe Germansko pleme, a ne protiv Britancite. I kakva vrska ima rimskata vojska so ASs Roma?! Dali si go videl toa orelceto sto go nosele? Tuka se gleda koj e najdobar klub vo Rim. A, koj e najdobar u svet se znae.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ZIKS напиша:
ахахахаха, немам зборови за постовиве погоре, сепак ZOTE ( без навреда ) оди на некој друга тема, бидејќи мислам дека за фудбалски теми не те бива

П.С. Реков дека Манчестер ќе тепа, и вистина тепа, па што сакате повеќе ? :)
Зашто не ме бива? Затоа што јас ги гледам работите малку поинаку. Вие сигурно немате очи да го видите тоа што се случуваше на терен или од вчера пратите фудбал па си мислите дека вакви утакмици се случуваат секој ден. Абе манчестер да игра 100 пати со Рома нема вака да одигра. Вчера беше нивни ден затоа што имаа среќа еден тон.

Ќе видите сега у Англиско првенство како ќе го лапнат од Челзи :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
ZOTE напиша:
Зашто не ме бива? Затоа што јас ги гледам работите малку поинаку. Вие сигурно немате очи да го видите тоа што се случуваше на терен или од вчера пратите фудбал па си мислите дека вакви утакмици се случуваат секој ден. Абе манчестер да игра 100 пати со Рома нема вака да одигра. Вчера беше нивни ден затоа што имаа среќа еден тон.

Ke go lapnat titulata od Celzi!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
CopyOfDeath напиша:
бог да чува и голман да бране:P
супер натпревар и заслужена победа
најголема заслуга за победата на Манчестер има Голманот на Рома
Дони
кој незнаеше да остане на гол линијата стално беше излезен напред

Glory Glory Man Utd.......
ONE UNITED!!!
Се сложувам со тебе дека Дони не беше на ниво на четврт финале на лига шампиони.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
DoN DjElAtImUs напиша:
Абе еј ти при себе ли си? Зборуваме за фудбал, а не за војна бе :tapp:

Не ти требаше тоа да го кажаш, сега сите членови на форумот ти се смеат! ...хаха... (за друг пат да знаеш да не тропаш такви глупости да не ти се смеат)
Добре бре зар не разбираш дека сакав да направам споредба каков клуб е Рома и колку е моќен и дека тоа вчера беше среќа. Но ти и другите овде не ми ја сватифте намерата.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Smert напиша:
Ti decko u mnogu los film si vlegol. :pos2: Kakva vrska ima ova so fudbal ne znam. Osven toa (im se izvinuvam na drugite za off-topic) u filmot "Gladiator" Maximus se tepase protiv nekoe Germansko pleme, a ne protiv Britancite. I kakva vrska ima rimskata vojska so ASs Roma?! Dali si go videl toa orelceto sto go nosele? Tuka se gleda koj e najdobar klub vo Rim. A, koj e najdobar u svet se znae.

Максимус бил Генарал во многу битки вклучувајки и битки на Британска територија :wink:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
ZOTE напиша:

Да,да...среќа,среќа,среќа...не значи дека ако навиваш за не знам ти кој тим се што прават другите е среќа,не значи дека ако навиваш за челзи,ќе ја негираш вистината дека манчестер вчера одиграа феноменално,и освен твојата "среќа" манчестер сигурно имал преголем физички напор пред натпреварот и феноменална одиграна тимска игра за време на натпреварот :helou:
П.С.Тоа што го кажа зикс(не те бива во темите за фудбал) е точно бидејќи фан на челзи(или некој друг не-манчестер тим)да иде во тема за фановите на манчестер и да пишува колку манчестер имаат среќа(а сигурно не е само тоа) не верувам дека некој би кажал дека си во право...затоа иди во темите на челзи(ако си за нив) и таму пишувај колку се они добри место трошејќи го залудно времето убедувајќи некој дека магарето лета

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Добро, ајде сега доста карање, ZOTE признај дека не си у право. Него сега да се концентрираме на следниот меч во FA Cup против Watford на гости. Ја мислам би требало да биде лесна победа! :zlo:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ја мислам дека редно е да одморат малку поважните играчи како Роналдо, Руни, Гигс и Рио, зошто не пропуштуја утакмица цела сезона па што биде нека биде иако и со втор состав треба да ги тепаат Ватфорд.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Najzasluzen bese i Doni ama i Gigs.Kakva igra auuuu.Ako fatime da prajme moabet za sreka se e sreka i od penal nikoj ne moze da kaze deka so verojatnost od 100 procenti ke dade gol.Ama deckite si izigraa perfektno i perfektno si pobedija sekoja cest.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom