- Член од
- 12 март 2007
- Мислења
- 650
- Поени од реакции
- 73
овајпат и покажавме на рома. среќа е да дадеш 2 гола, да дадеш 7 е мајсторство, RONALDO за претседател !!!
Ќе дојде човекот најсреќлија на планетата шо си нема поим од фудбал,сигурен сум дека ќе дадеше голZOTE напиша:Епа нели гледаш дека го даде одговорот, кога се случило вакво нешто до сега во фудбалот секој шут да заврши во гол? ретко скоро никогаш. Затоа е среќа :wink:
Абе еј ти при себе ли си? Зборуваме за фудбал, а не за војна беZOTE напиша:Апа гледам ти многу па се разбираш.
Цела Англија сме ви ја освоиле и ти мене ми се разбираш од фудбал кога клубот Рома го преставува римското царство.
http://wps.ablongman.com/wps/media/objects/262/268312/art/figures/KISH106.jpg
П.С. брзо забораваш што ви правеше Генерал Максимус
ZOTE напиша:Апа гледам ти многу па се разбираш.
Цела Англија сме ви ја освоиле и ти мене ми се разбираш од фудбал кога клубот Рома го преставува римското царство.
http://wps.ablongman.com/wps/media/objects/262/268312/art/figures/KISH106.jpg
П.С. брзо забораваш што ви правеше Генерал Максимус
Зашто не ме бива? Затоа што јас ги гледам работите малку поинаку. Вие сигурно немате очи да го видите тоа што се случуваше на терен или од вчера пратите фудбал па си мислите дека вакви утакмици се случуваат секој ден. Абе манчестер да игра 100 пати со Рома нема вака да одигра. Вчера беше нивни ден затоа што имаа среќа еден тон.ZIKS напиша:ахахахаха, немам зборови за постовиве погоре, сепак ZOTE ( без навреда ) оди на некој друга тема, бидејќи мислам дека за фудбалски теми не те бива
П.С. Реков дека Манчестер ќе тепа, и вистина тепа, па што сакате повеќе ?
Ke go lapnat titulata od Celzi!ZOTE напиша:Зашто не ме бива? Затоа што јас ги гледам работите малку поинаку. Вие сигурно немате очи да го видите тоа што се случуваше на терен или од вчера пратите фудбал па си мислите дека вакви утакмици се случуваат секој ден. Абе манчестер да игра 100 пати со Рома нема вака да одигра. Вчера беше нивни ден затоа што имаа среќа еден тон.
Ќе видите сега у Англиско првенство како ќе го лапнат од Челзи
Се сложувам со тебе дека Дони не беше на ниво на четврт финале на лига шампиони.CopyOfDeath напиша:бог да чува и голман да бране
супер натпревар и заслужена победа
најголема заслуга за победата на Манчестер има Голманот на Рома
Дони
кој незнаеше да остане на гол линијата стално беше излезен напред
Glory Glory Man Utd.......
ONE UNITED!!!
Добре бре зар не разбираш дека сакав да направам споредба каков клуб е Рома и колку е моќен и дека тоа вчера беше среќа. Но ти и другите овде не ми ја сватифте намерата.DoN DjElAtImUs напиша:Абе еј ти при себе ли си? Зборуваме за фудбал, а не за војна бе
Не ти требаше тоа да го кажаш, сега сите членови на форумот ти се смеат! ...хаха... (за друг пат да знаеш да не тропаш такви глупости да не ти се смеат)
Smert напиша:Ti decko u mnogu los film si vlegol. :pos2: Kakva vrska ima ova so fudbal ne znam. Osven toa (im se izvinuvam na drugite za off-topic) u filmot "Gladiator" Maximus se tepase protiv nekoe Germansko pleme, a ne protiv Britancite. I kakva vrska ima rimskata vojska so ASs Roma?! Dali si go videl toa orelceto sto go nosele? Tuka se gleda koj e najdobar klub vo Rim. A, koj e najdobar u svet se znae.
Да,да...среќа,среќа,среќа...не значи дека ако навиваш за не знам ти кој тим се што прават другите е среќа,не значи дека ако навиваш за челзи,ќе ја негираш вистината дека манчестер вчера одиграа феноменално,и освен твојата "среќа" манчестер сигурно имал преголем физички напор пред натпреварот и феноменална одиграна тимска игра за време на натпреварот :helou:ZOTE напиша:Зашто не ме бива? Затоа што јас ги гледам работите малку поинаку. Вие сигурно немате очи да го видите тоа што се случуваше на терен или од вчера пратите фудбал па си мислите дека вакви утакмици се случуваат секој ден. Абе манчестер да игра 100 пати со Рома нема вака да одигра. Вчера беше нивни ден затоа што имаа среќа еден тон.
Ќе видите сега у Англиско првенство како ќе го лапнат од Челзи