Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Леле ќе газиме пак!
Кај си ти досега хахаKe pobedime 0:2,0:3.
(2*Роналдо+2*Руни) = 0-4 за ЈунајтедАјде, одвај чекам да дојде мечот...плус тоа сега пак имам А1!
Од Руни очекувам гол, од Роналдо 2
Руни+Роналдо-целата одбрана на Рединг=салата.
Ај со среќа утре!
Челси е тука, само стрпливо си чека некој кикс, дали од Јунајтед или од Арсенал, ќе видеме.Сите црвени ѓаволи се радуваат, само ја не! Не се радувам, затоа што ми е жал за РедингА и за Арсенал..
Влеговме во форма не е више интересно, ни треба конкуренција!
Од Јунајтед не верувам да дочека, ама од Арсенал во скоро време ќе биде...Челси е тука, само стрпливо си чека некој кикс, дали од Јунајтед или од Арсенал, ќе видеме.
А ја па се си мислам дека ќе дочека и од двата тима.Од Јунајтед не верувам да дочека, ама од Арсенал во скоро време ќе биде...![]()
ај в година :smir:А ја па се си мислам дека ќе дочека и од двата тима.
ај в година :smir:
Можно е од Арсенал за 2-3 кола...а од Манчестер за 2-3 годиниА ја па се си мислам дека ќе дочека и од двата тима.
Bev na zimuvanje,no i od tamu pratev sto se slucuva so Nasite :pos2:Кај си ти досега хаха
Аааааа, не, реално, Манчестер е у форма, али нема вечно да биде. Кога-тогаш ќе се повреде некој и ќе се наруше концепцијата на тимот. Да не ве кобамМожно е од Арсенал за 2-3 кола...а од Манчестер за 2-3 години![]()
ха ха ха ок формата е ралативна пак ќе ја стигнеме...............Аааааа, не, реално, Манчестер е у форма, али нема вечно да биде. Кога-тогаш ќе се повреде некој и ќе се наруше концепцијата на тимот. Да не ве кобамали можно е и тоа да се деси.