(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A be sega se vraka i Skols, Park e tuka taka da imame dve postavi i ne se plasam!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Сега ни се вратија сите и би требало да биде се како што треба а не дај боже некој да се повреди од ѕвездите.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Само да не се повредат пред да се играат натпревари од лига на шампиони како лани. Ако сме комплетни оваа година, одиме до крај!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
moooooooore eden den nema da sum doma i 5 str imate pisano na fan klubov.koga ce gi docitam hehe.kolku ke tepame utre??????????????ja vikam 0-3 ili 0-4

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Незнам некој спомна 2 Роналдо 2 Руни што значи 0:4 ја вака типувам :smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја кажав 1:4...ама некако се ми иде накај 1:3 :)
Незгодни се Рединг, го осетивме тоа во првото коло сезонава..се надевам утре тие ќе осетат како е да се примат на Мадејски повеќе парчиња :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да првото коло кога Манчестер имаше 29 удари напрема 1 на Ридинг и кога топката не сакаше никако да влезе во гол. Плус на полувреме го изгубивме и Руни, Тевез ги изигра првото полувреме за Манчестер без никакви припреми и.т.н Така да утре мислам дека ќе има газење во права смисла на зборот! Само да не играат пак бункер и на домашен терен:pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да првото коло кога Манчестер имаше 29 удари напрема 1 на Ридинг и кога топката не сакаше никако да влезе во гол. Плус на полувреме го изгубивме и Руни, Тевез ги изигра првото полувреме за Манчестер без никакви припреми и.т.н Така да утре мислам дека ќе има газење во права смисла на зборот! Само да не играат пак бункер и на домашен терен:pos2:
Аууу, пак ако играат формација 8-1-1 наебавме...ама 2 пати не може да се нема среќа...овој пат ќе ги здупчиме!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ја кажав 1:4...ама некако се ми иде накај 1:3 :)
Незгодни се Рединг, го осетивме тоа во првото коло сезонава..се надевам утре тие ќе осетат како е да се примат на Мадејски повеќе парчиња :)
јас мислам clean sheet на Ван дер Сар, значи или 0:3 или 0:4 а може и повеќе ...:smir:

Dimo the Fuhrer

Make WAR not Love
Член од
23 август 2007
Мислења
316
Поени од реакции
2
abe ja mislam ke daat reading 1 gol ama ke tepame 1-3
a moze i da ne primime gol pa van der sar da ima clean sheet
aj ke gleame pa ke vidime :tv:
inaku ova e sigurna pobeda

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ДААА пОБЕДА ПОБеда ..... и нетуку кобете... ке ве банирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom