(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
a mene ne mi se veruva deka man utd pobedi so golovite na fletsher i park :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
I mene ne mi se veruva. Abe zasto Ronaldo ne dade 3 gola, se nerviram sto crnchugana od Chelsea e prv strelec.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Не е битно кој е прв стрелец, битно е дека ќе освојат титула оваа сезона!:pehar:

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Абе Роналдо беше на клупа, затоа не даде 3 гола. Иначе да играше, не 3, 5 ќе им даеше :)

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
Alekso_K напиша:
Абе Роналдо беше на клупа, затоа не даде 3 гола. Иначе да играше, не 3, 5 ќе им даеше :)
da be, a moze i deset gola ce im dadese ako igrase a?
ja da vi kazem nesto chelsea ce bide sampion ovaa godina(ne sum za cheasea)i toa za navise 6 kola chelsea ce gi stigne man.utd. CE VIDITE

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
runBABYrun напиша:
da be, a moze i deset gola ce im dadese ako igrase a?
ja da vi kazem nesto chelsea ce bide sampion ovaa godina(ne sum za cheasea)i toa za navise 6 kola chelsea ce gi stigne man.utd. CE VIDITE
Ja да ти кажам нешто,манчестер ќе биде шампион оваа година(за челзи сум) и челзи ако сака нека има уште 100 натпревари пак нема да ги стигнат:tv:
П.С.Не сум за челзи ама ова за челзи дека ќе победи во тема за фановите на манчестер јунајтед нема да ти пројде,подобро иди постирај во темата за челзи па таму може сите ќе ти викат браво(да,така е,точно е) и ти ќе можеш спокојно да се радуваш,но јас не верувам во бајачки ни во бајачи така да ни ја ни ти не можеме да кажеме кој ќе тепа без разлика за кој тим навиваме:helou:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
И ја не сум за Манчестер ама тие ќе бидат прваци у Ангија.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
mislam mancester i celzi na krajot ke imat isti bodovi golovite ke resavat za sampionskata titula..:salut:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Логика е тоа бе дечко види како играат и размисли малце. А Манчестер вчера ми пое*аа ливче за 1000 денара поради нерешената утакмица со Рединг у пи*** матер :)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Manchester United-Reading 1-1. Требаше да биде чиста победа, но во составот на United имаше многу измени. Не играа Руни, Фердинанд, Едвин, Гигс, Невил... Црвените поведоа со голот на Карик во 45 мин., но во 67 мин Гунарсон казни за неискористените шанси, кои ги имаше во изобилство.. Фергусон тогаш реши да притисне. Ларсон, Евра и Сколс влегоа како тројна замена. Иако Ларсон и Саха имаа по една топ шанса, бункерот на Reading не попушташе. Можеби Reading заслужија реванш, но на Мадејски, резултатот ќе биде 0-5!!!:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom