(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
T

tino097

Гостин
Ајде ќе потсетам само колку стартој имаше Сколс за црвен, после Руни ем шо го исклоца Ли Јонг Пјо туку му искара се на судијата ...

И за разлика од Италија каде што клубојте местеа без знаење на федерацијата, во Англија е малку поинаку, федерацијата форсира одредени клубови кога ним им одговара. И да оваа година главен на ФА е пртставник од Мачестер. Ко беше сезоната на Арсенал без пораз главен беше Деин, спортскиот директор на Арсенал ;) така да знам добро како е во Англија.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Хаха, тука грешиш. Стартови за пенал имаше од Манчестер еден и од Тотенхем еден. А судијата не само што немаше шанси да покаже црвен на било кој, него претера и со жолтите картони. Тешко на фудбалерите кога ти би бил судија. Немаше да остане ни еден играч на теренот кога ти би судел! Него ај прекини да ја уништуваш темава, си имаш тема за Арсенал каде што можеш до утре да филозофираш за правилното судење во фудбалот.

T

tino097

Гостин
Alekso_K напиша:
Хаха, тука грешиш. Стартови за пенал имаше од Манчестер еден и од Тотенхем еден. А судијата не само што немаше шанси да покаже црвен на било кој, него претера и со жолтите картони. Тешко на фудбалерите кога ти би бил судија. Немаше да остане ни еден играч на теренот кога ти би судел! Него ај прекини да ја уништуваш темава, си имаш тема за Арсенал каде што можеш до утре да филозофираш за правилното судење во фудбалот.
па шо е поентата на фудбалот, да се кршат нозете?
и ај објасними на кој начин ја расипувам темата?
да не напишав нешто во стило мачестер везе немаат, арсенал најјаки, виган закон?
или дадов мое мислење, а богами и не само мое, дека Англискиот фудбал можи да изгуби од гледаност ако се продолжи со форсирањето на одредени екипи. Англиско првенство гледав зашто секоја екипа е во можност да го победи било кој и затоа шо се играше фудбал. А во последно гледам само глумци шо паѓаат насекое, не само во мачестер туку ги има во сите екипи

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Go Reds Go ! Machester mi e najomilen u Anglija! Ama se znae koj se najjaki... (BARCELONA)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Manchester се едни од подобрите клубови, имаат добри играчи, добра тактика, и им тргна ова првенство. Само што многу ме нервираат Кристиано Ронално, и Вејн Руни. :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
abe aj stiga so tie penali .da mu skrateme na mancester eden gol pak ke pobedi i toa so 3-0 ..neli e taka rastur gi napravija i plus bezgolman,, igrac branese...:toe:

REDFORLIFE

DarkRaver
Член од
31 јануари 2007
Мислења
13
Поени од реакции
1
Хаха закон O'shea на голот, абе закон. Ја згреши позицијата тој:)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
tino097 напиша:
па шо е поентата на фудбалот, да се кршат нозете?
и ај објасними на кој начин ја расипувам темата?
да не напишав нешто во стило мачестер везе немаат, арсенал најјаки, виган закон?
или дадов мое мислење, а богами и не само мое, дека Англискиот фудбал можи да изгуби од гледаност ако се продолжи со форсирањето на одредени екипи. Англиско првенство гледав зашто секоја екипа е во можност да го победи било кој и затоа шо се играше фудбал. А во последно гледам само глумци шо паѓаат насекое, не само во мачестер туку ги има во сите екипи
Ја расипуваш темата со тоа што сакаше да кажеш дека United со помош на судијата победија, што не е точно, нивната победа беше повеќе од заслужена. А не се согласувам дека се форсира било кој, сеуште е во можност секоја екипа да го победи било кој. Сети се кога Manchester губеа двапати од Arsenal, пораз доживеаа и од West Ham... А глумци секогаш имало, и ќе има. Ако има добар судија, за тоа се добива жолт картон. А против Tottenham тоа беше чист пенал!

Него остај тоа, сега да се загрееме за натпреварорт против Charlton:zlo:. Мој тип: 3-0 :eek:lee:

T

tino097

Гостин
не негирам дека Манчестер е јак, има игра и тактика, само ме нервира тоа што по секоја цена ФА на Англија сака да биде Манчестер шампион.

Се сеќавам и кога Манчестер го победе Арсенал 4-2 на Хајбери, супер утакмица, супер судење, се сеќавам пред неколку сезони кога во Мачестер имаше играчи а не глумци и освоија трипла круна.

Јас велам дека во последниве неколку сеозони кога парите се пред се' се губи убавината на англискиот фудбал. Рачунај сега дека вгодина можда Ливерпул ќе бидат форсирани бидејќи еве ги купија новите газди, и нормално мора да повратат нешто од вложеното.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
tino097 напиша:
Рачунај сега дека вгодина можда Ливерпул ќе бидат форсирани бидејќи еве ги купија новите газди, и нормално мора да повратат нешто од вложеното.
Eпа добро, ај ќе видиме што ќе бидне.....

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Manchester United-Charlton 2-0 со головите на Park и Fletcher!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom