Ne go ni znam deckovo sto lupetas coveceА „вие“ после 5 години ќе пишите од 5 различни јузери паралелно и ќе продолжите да се самоцитирате или како?
Се то е ОК, дај боже сите да си земат кај шо им одговарат, да си се обезбедет, нека имат народов шо поќе. Проблемот е шо некои тука најверојатно ванаа бе прекупци ти продавет муда за бубрези и те прават будала во здрав мозокЈа го глеам малку по дводимензионално од некои членови тука, туку го разглабам вака.
Ако станува збор за прв стан, секако е боље кредит 500 еур месечно а мое неголи 250 почетна кирија, ем може да ме јебе (избрка, дига кирија, не ми оправа работи низ станот) ем на крај не е мое.
Ако станува збор за втор стан, стан што ќе го издавам, ако ми е втор кредит 500 еур а пола некој друг ми ги плаќа, демек ја плаќам 250 еур, увек сум ОК, колку и да јаде камата нема да иде 50%. Плата ќе се дигне, ако е фиксиран кредит, екстра си е. Се разбира, второто е ако човек има пари, ако нема, да мизерува за таканаречена инвестиција, нема смисла.
Ако повеќе луѓе имаат слични мислења не значи дека се работи за еден човек, ни јас го знам frozen ниту оној другиот Питу Гули, 3 различни луѓе смеА „вие“ после 5 години ќе пишите од 5 различни јузери паралелно и ќе продолжите да се самоцитирате или како?