Станови во Скопје, совети за купување.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.204
Поени од реакции
12.004
А „вие“ после 5 години ќе пишите од 5 различни јузери паралелно и ќе продолжите да се самоцитирате или како?

Член од
22 февруари 2024
Мислења
350
Поени од реакции
596
Член од
16 јули 2021
Мислења
380
Поени од реакции
772
Ја го глеам малку по дводимензионално од некои членови тука, туку го разглабам вака.
Ако станува збор за прв стан, секако е боље кредит 500 еур месечно а мое неголи 250 почетна кирија, ем може да ме јебе (избрка, дига кирија, не ми оправа работи низ станот) ем на крај не е мое.
Ако станува збор за втор стан, стан што ќе го издавам, ако ми е втор кредит 500 еур а пола некој друг ми ги плаќа, демек ја плаќам 250 еур, увек сум ОК, колку и да јаде камата нема да иде 50%. Плата ќе се дигне, ако е фиксиран кредит, екстра си е. Се разбира, второто е ако човек има пари, ако нема, да мизерува за таканаречена инвестиција, нема смисла.

Член од
24 август 2017
Мислења
610
Поени од реакции
1.392
Ја го глеам малку по дводимензионално од некои членови тука, туку го разглабам вака.
Ако станува збор за прв стан, секако е боље кредит 500 еур месечно а мое неголи 250 почетна кирија, ем може да ме јебе (избрка, дига кирија, не ми оправа работи низ станот) ем на крај не е мое.
Ако станува збор за втор стан, стан што ќе го издавам, ако ми е втор кредит 500 еур а пола некој друг ми ги плаќа, демек ја плаќам 250 еур, увек сум ОК, колку и да јаде камата нема да иде 50%. Плата ќе се дигне, ако е фиксиран кредит, екстра си е. Се разбира, второто е ако човек има пари, ако нема, да мизерува за таканаречена инвестиција, нема смисла.
Се то е ОК, дај боже сите да си земат кај шо им одговарат, да си се обезбедет, нека имат народов шо поќе. Проблемот е шо некои тука најверојатно ванаа бе прекупци ти продавет муда за бубрези и те прават будала во здрав мозок

Член од
27 октомври 2017
Мислења
684
Поени од реакции
989
А „вие“ после 5 години ќе пишите од 5 различни јузери паралелно и ќе продолжите да се самоцитирате или како?
Ако повеќе луѓе имаат слични мислења не значи дека се работи за еден човек, ни јас го знам frozen ниту оној другиот Питу Гули, 3 различни луѓе сме

Член од
7 мај 2013
Мислења
7
Поени од реакции
0
Здраво дечки,
Во тек сме на разгледување станови па ме интересира вашето искуство, кој дел сметате дека е добар за живеење? Мене ми се допаѓаат Космос(Fine) становите во Керамидница, Sanik покрај Вардар (се надевам канализациите ќе се средат во блиска иднина) или можеби Grand новиве спроти Holiday Inn. Воедно доколку имате искуство/препорака за фирма, инвеститор би била благодарна доколку споделите, а може и да е во градба дека не ми е за итно.

Последно уредено:
Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Здраво дечки,
Во тек сме на разгледување станови па ме интересира вашето искуство, кој дел сметате дека е добар за живеење? Мене ми се допаѓаат Космос(Fine) становите во Керамидница, Sanik покрај Вардар (се надевам канализациите ќе се средат во блиска иднина) или можеби Grand новиве спроти Holiday Inn. Воедно доколку имате искуство/препорака за фирма, инвеститор би била благодарна доколку споделите, а може и да е во градба дека не ми е за итно.
Kako gi izbra najlosite, use porta ti fali

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.368
Поени од реакции
43.164
Спроти Холидеј Ин е топ локација. Све имаш у двор. Иако многу боље беше тоа место за паркинг реално. Све што имаше запљачкаа за тие згради, сега нон стоп мора по катни гаражи да се паркираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom