После пак навивајте за Србијааа........ фан клуб србија нека се полни :smir::smir::smir::smir:
Не ги сваќаш некои работи =) и ме смееш многу.. Америка одлучува не одлучуе србија или мие или албаниа... свати еднаш засекогаш. Америка е зло на светот.А Србите ако беа толку големи ташаклии што го дадоа Косово на Албанците?
Газот им е тесен на мандалато маана му наоѓаат! :pos2:
Немој со свој камен по глава, можеби Америка одлучила Македонија да го признае на КосовоНе ги сваќаш некои работи =) и ме смееш многу.. Америка одлучува не одлучуе србија или мие или албаниа... свати еднаш засекогаш. Америка е зло на светот.
Да не ти излезе прескапо.......:pos2::pos2:Со секое зачленување во фан клубот, гратис шајкача и опинци:
Македонче АНе ми се верува...
Затоа отсекогаш Македонецот бил Македонче. Како повише не сме биле под турско?
А не се откажуваш од Пиринот или Егејот? Или се откажа од нив?
Си ја заебал работата, тие се гумени опинци од марката Тигар Пирот , хит на новата генерација, ова се оригиналните Српски опинциСо секое зачленување во фан клубот, гратис шајкача и опинци:
Лесни и практични за сите годишни времиња и наменети за секакви услови.
Не.После тоа дупло ќе ми се врати, добри се за природно ѓубриво, и лесно се рециклираат...:wink:Да не ти излезе прескапо.......:pos2::pos2:
Ај бркај работа...работата е за Западна Македонија и твојот став дека ако ја праизнаат треба да ја признаеме и ние да не се буниме многу многу и непречено рутата на дрогата да поминува во знак на добросеседството. А другиот дел да оди во Бугарија?Македонче А
Вака кон Пирин и Егеј несмее се однецуваме како да се наши во никој случај :nenene: зошто тоа би било иридентизам и сепартизам што само ќе биде на штета на Македонија како што знаеш.
Но, ни на крај на памет не ми де да се откажам од етничките Македонци од Пирин и Егеј.
Македонија мора со сите сили и повеќе од Максимлано т.е. од петни жили да се дере и да труби за Макеонците таму значи за ОМО-Илинден и Виножито
А не како онаа лигушко Груевски да се мочка од страв пред Татарскиот ракетар Бојко. Братски народи вика и клима со главо смотаниот кај е за ОМО да ми шлапне неколку шамари. Треба ОМО од уста да не ми го извади. Место здраво ОМО да му вика. :salut:
Исто и во Белград оној кај е да тупи за Македонцте во Војводина и Остатокот од Србија
По коj плукам бе јас нужник еден неисчистен, дали ти имаш прочитано барем еден пост од мене прво и прво.во право си, не си србин, ти и остала расплкана багра сте српско поданиче малокурче, кој плука по свој народ земја ради турбо фолб коплекс...
:kesa:
Според МЕНСА србите се најинтелегентни....од осиромашенио ураним.хахахах смешно
п.с. Уште не ми пишавте што е подобро во македонија од србија.
Имаат најмногу членови на Менса.Според МЕНСА србите се најинтелегентни....од осиромашенио ураним.
Толку.