Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
После пак навивајте за Србијааа........ фан клуб србија нека се полни :smir::smir::smir::smir:

B

Borg_Drone

Гостин
После пак навивајте за Србијааа........ фан клуб србија нека се полни :smir::smir::smir::smir:

Со секое зачленување во фан клубот, гратис шајкача и опинци:

Лесни и практични за сите годишни времиња и наменети за секакви услови.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
А Србите ако беа толку големи ташаклии што го дадоа Косово на Албанците?
Газот им е тесен на мандалато маана му наоѓаат! :pos2:
Не ги сваќаш некои работи =) и ме смееш многу.. Америка одлучува не одлучуе србија или мие или албаниа... свати еднаш засекогаш. Америка е зло на светот.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не ги сваќаш некои работи =) и ме смееш многу.. Америка одлучува не одлучуе србија или мие или албаниа... свати еднаш засекогаш. Америка е зло на светот.
Немој со свој камен по глава, можеби Америка одлучила Македонија да го признае на Косово :)
Ти мене ме смееш и не сваќаш ама баш ништо, тргни ја шајкачата од главата за да имаш почист поглед на светот :helou:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Не ми се верува...

Затоа отсекогаш Македонецот бил Македонче. Како повише не сме биле под турско?

А не се откажуваш од Пиринот или Егејот? Или се откажа од нив?
Македонче А :vozbud:
Вака кон Пирин и Егеј несмее се однецуваме како да се наши во никој случај :nenene: зошто тоа би било иридентизам и сепартизам што само ќе биде на штета на Македонија како што знаеш.
Но, ни на крај на памет не ми де да се откажам од етничките Македонци од Пирин и Егеј.
Македонија мора со сите сили и повеќе од Максимлано т.е. од петни жили да се дере и да труби за Макеонците таму значи за ОМО-Илинден и Виножито
А не како онаа лигушко Груевски да се мочка од страв пред Татарскиот ракетар Бојко. Братски народи вика и клима со главо смотаниот кај е за ОМО да ми шлапне неколку шамари. Треба ОМО од уста да не ми го извади. Место здраво ОМО да му вика. :salut:
Исто и во Белград оној кај е да тупи за Македонцте во Војводина и Остатокот од Србија. Треба со глава да се размислува а де не се вејата само знамиња на Етногеогравска Македонија. За да не ни се деси нешто на нас како на србите во 1990-2000 или на Бугарите во 1912-1945

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Со секое зачленување во фан клубот, гратис шајкача и опинци:

Лесни и практични за сите годишни времиња и наменети за секакви услови.
Си ја заебал работата, тие се гумени опинци од марката Тигар Пирот :), хит на новата генерација, ова се оригиналните Српски опинци :)

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Е што требаше да очекуваме? Дека нас ќе не подржат? хехе

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Македонче А :vozbud:
Вака кон Пирин и Егеј несмее се однецуваме како да се наши во никој случај :nenene: зошто тоа би било иридентизам и сепартизам што само ќе биде на штета на Македонија како што знаеш.
Но, ни на крај на памет не ми де да се откажам од етничките Македонци од Пирин и Егеј.
Македонија мора со сите сили и повеќе од Максимлано т.е. од петни жили да се дере и да труби за Макеонците таму значи за ОМО-Илинден и Виножито
А не како онаа лигушко Груевски да се мочка од страв пред Татарскиот ракетар Бојко. Братски народи вика и клима со главо смотаниот кај е за ОМО да ми шлапне неколку шамари. Треба ОМО од уста да не ми го извади. Место здраво ОМО да му вика. :salut:
Исто и во Белград оној кај е да тупи за Македонцте во Војводина и Остатокот од Србија
Ај бркај работа...работата е за Западна Македонија и твојот став дека ако ја праизнаат треба да ја признаеме и ние да не се буниме многу многу и непречено рутата на дрогата да поминува во знак на добросеседството. А другиот дел да оди во Бугарија?

Токму ради твоето мислење, а тоа не е осамено и не заслужуваме да имаме држава, кога така лесно се откажуваме од вековната Македонска територија, пред доселениците после земјотресот. Редно е веќе да се укине Македонската држава, во знак на добрососедството. Граеота за оние кои не размислуваа како тебе и загинаа за слободата на Макеоднија.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
во право си, не си србин, ти и остала расплкана багра сте српско поданиче малокурче, кој плука по свој народ земја ради турбо фолб коплекс...
:kesa:
По коj плукам бе јас нужник еден неисчистен, дали ти имаш прочитано барем еден пост од мене прво и прво.
Ти си коњ, идиот, глуп, немаш ментален капацитет за да разбериш нешто, к*ро мој во било каква дискусија е покомпетентен за муабет.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
И ние го подржуваме косово... нели?

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Целава ситуација ми изгледа како некој обид да се створи паника во Македонија, предходно договорена, да изгледа дека сите ни го вртат грбот, арно ама србскиот патријарх почина, Македонскиот претседател беше таму и имаше договорена средба со србскиот прецедник, која не беше предвидена, и по изјавата на Јеремич, Ѓорге беше спремен да не ја одржи средбата со прецедникот на србија а тоа ќе изгледаше вака: :ija: , и имаше извинување па дури и уверување дека тие нас не признале и препознале како Македонија и тоа нема да се смени.

Kajgana Shop

На врв Bottom