Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.113
Поени од реакции
9.488
Исправка ванаби е .
Или ако само мрази Албанци не се рачуна а? Мислам по потписот со елиенот што го има.

Јас се рачунам за реалист, стварно мислам дека нема пријатели ли непријатели туку само интереси кои посебно малите прдежи како Балканските племињ....народи де, мора да си ги пазат а ако може да не се рчкат меѓу себе уште подобро.

И не можам да мразам цел еден народ кој и да е туку само политиката која ги вози како овци.

Како и кај нас. Де СДСМовци де ВМРОвци.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Абе на таа нива има 2 милиони луѓе. Ај да не се толку поради штелувањата, ама 1.000.000 има сигурно. Милион на кои нема да им ги укинат визите во скоро време, а единстевна шанса е преку Македонските пасоши. Кога ќе не преплават, мажачка, женачка, ѓоа престој, плус здушно ќе бидат поддржани од светската булумента која ќе не охрабрува (=притиска) да им даваме по хитна постапка, како да се врвни светски спортисти или уметници, ни се е*ба мамата.

Нели гледаш дека не опсипаа со фалц текасени марки. Којзнеа што не влегува друго без да знаеме, можда и евра штампаат во печатниците или денари. Една јака количина денари отштампани имаш одма инфлација у Македонија, па полсе ќе се чудиме од кај е. За фабриките за опојни средства ич муабет да не праиме.
Vidi,se e OK toa sto go kazuvash,ama nemoj da mislis deka onie odozgora(EU ja imam predvid)vecno ke gi stitat interesite na novosozdadenata drzava.

Primer ke ti ja zemam Bosna i Herzegovina:eek:vaa drzava e nepozelna vo EU samo zatoa sto e ,,ukrasena,, so dzamii.:toe:

Da,muslimanstvoto kako religija e nepozelno vo samata EU,taka da,spored mene,nema nas vecno da ne zaplasuvaat so Kosovo.:toe:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Ако сме ние еден народ,македонците и бугарите се исто-така (знам не се,но еве идам по иста логика ко тебе:nenene:):tapp:

Ако ја знаеш историјата на србите и на хрватите ќе видиш дека не сме исти народ.Ние сме посебни народи,со посебна историја и со апсолутно никаков доказ дека сме еден ист народ.
Додека пак босанците се друг случај.Дел хрвати(средна босна,западна босна и западна херцеговина), а дел срби (Санџак,дел од Дрина и источна хецеговина) со исламска вера.
:nenene:
Ајде Хрватите и Србите исти народ не биле А Бошнаците биле ајде бе Амди идеи дома и не треси зелени:pos2:

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Ајде Хрватите и Србите исти народ не биле А Бошнаците биле ајде бе Амди идеи дома и не треси зелени:pos2:
Ni hrvatite i srbite se isti narod,nitu pak bugarite i makedoncite se isti.De facto i de iure e taka.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Од каде жити мајка се ист народ?Ај иди ти дома и не треси глупости.
:tapp:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Не го зимам тоа во предвид!

Да ја признаат западна Македонија за независна, кој и де е, вон сите правила на меѓународното право, ти ќе се буниш?!

Ќе бараш подршка прво од твоите соседи зашто утре тоа на нив може да им се деси? Втората албанска држава ја направија на ред е третата...
Ако САД и Западна европа ја признаат Западна Македонија или некој голема Албо-Илирида тотално си ебан и не вреди да се буниш
1. Треба да направиш се за тоа да не се случи.
2 Ако се деси тоа најдобро е и ти да ја признаеш и да се трудиш да градиш добрососедски односи.

Извлечи поука од тоа што им се деси на србите не биде Глуп како нив. :kesa:

Од каде жити мајка се ист народ?Ај иди ти дома и не треси глупости.
Поента ми беше тоа се 3 ако не и 4 народи Срби, Хрвати и Бошњаци- Санџаклии. Нема шанси Бошњак да е Србин или Хрват.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Ако САД и Западна европа ја признаат Западна Македонија или некој голема Албо-Илирида тотално си ебан и не вреди да се буниш
1. Треба да направиш се за тоа да не се случи.
2 Ако се деси тоа најдобро е и ти да ја признаеш и да се трудиш да градиш добрососедски односи.

Извлечи поука од тоа што им се деси на србите не биде Глуп како нив. :kesa:
Не ми се верува...

Затоа отсекогаш Македонецот бил Македонче. Како повише не сме биле под турско?

А не се откажуваш од Пиринот или Егејот? Или се откажа од нив?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Јасно дека нив ќе ги подржат, што мислевте, нас ??? :)
Нека се гонат и Србите и Јунанистан...А тие запалените по српските спортски репрезентации и други работи нека одат со нив...
Како сакаш да те подржа коај си им го признал КОСОВО ? РАЗМИСЛИ МАЛЦЕ! Да не сме го признале немаше да го направат ова ! Друг пат малце размисли па пиши.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
РАЗМИСЛИ МАЛЦЕ!
Microsoft......наместо овде да филозофираш .....дај биди малку корисен, ургирај кај чичко Били да ни го тргне она fyrom од неговите производи...

M

marsovka

Гостин
Како сакаш да те подржа коај си им го признал КОСОВО ? РАЗМИСЛИ МАЛЦЕ! Да не сме го признале немаше да го направат ова ! Друг пат малце размисли па пиши.

Моравме да го признаеме косово од внатреполитички притисок вршен од албанските партиии :tapp:

а бе чув после дека јеремиќ експресно се извинил ?! вистина или не

Гледам нешто се изнаредија потпароли изјави има некој линк итн ?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Како да не им го признаеме Косово кога не ни ја признаваат црквата, кога не нарекуваат секташи, кога договараат со гејците заедничка граница Размисли малце! ...

ова онака малце ... да не образложувам и навлегувам во политика ..
само при очи слеп се праиш ... прочитај низ темите и РАЗМИСЛИ! :tapp:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
А Србите ако беа толку големи ташаклии што го дадоа Косово на Албанците?
Газот им е тесен на мандалато маана му наоѓаат! :pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Моравме да го признаеме косово од внатреполитички притисок вршен од албанските партиии :tapp:

Нареден пат без фрази Умрете Албанци, сапуни праење и слично поради фактов .

Kajgana Shop

На врв Bottom