bebush
Portable Heater
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 4.468
- Поени од реакции
- 5.166
Не само овој спот, туку и оној другион, Спушти се доле, мислам се викаше, чисто срање е:uvo:
неможам ни песната, ни спотот да ги поднесам
Не само овој спот, туку и оној другион, Спушти се доле, мислам се викаше, чисто срање е:uvo:
неможам ни песната, ни спотот да ги поднесам
Дали истово ќе го напишеше доколку Мајкл беше жив и на никој не му беше гајле за него, и по весниците одеа статии како тој повторно е обвинет за злоупотреба на деца!?Just Lose It oд ропакот Еминем. Беден обид да се дискредитира и омаловажи големината и влијанието на Кралот на поп музиката од страна на еден уличар.
Се согласувам со тебе дека во последно време ретко се гледаат лоши спотови. Дури и нашиве музичари почнаа да прават солидни спотови.Дали истово ќе го напишеше доколку Мајкл беше жив и на никој не му беше гајле за него, и по весниците одеа статии како тој повторно е обвинет за злоупотреба на деца!?
ЕМИНЕМ секогаш реметел луѓе кои не му се свиѓаат во неговите спотови. Тука станува збор за ЛИЧЕН став на Еминем.
И да бидеме искрени, Џексон стана карикатура од човек.
Инаку на темава... одамна не сум видел лош спот.
Да истото го напишав додека Мајкл беше жив. За истиот Еминем. За мене Џексон е легенда и Крал на поп музиката и додека беше жив. Да не ви цитирам постови барем за тоа.Дали истово ќе го напишеше доколку Мајкл беше жив и на никој не му беше гајле за него, и по весниците одеа статии како тој повторно е обвинет за злоупотреба на деца!?
ЕМИНЕМ секогаш реметел луѓе кои не му се свиѓаат во неговите спотови. Тука станува збор за ЛИЧЕН став на Еминем.
И да бидеме искрени, Џексон стана карикатура од човек.
Инаку на темава... одамна не сум видел лош спот.
Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.
Ќе го кажеше ова ако не умреше Мајкл?Just Lose It oд ропакот Еминем. Беден обид да се дискредитира и омаловажи големината и влијанието на Кралот на поп музиката од страна на еден уличар.
Дај бе не замарај читај погоре шо сум напишал и времето кога е напишано!Ќе го кажеше ова ако не умреше Мајкл?
Тончи ме претрка...
Време на мислењето... вчера, 20:52 или 15 јули 2009 и ај да не ме наведе на тоа да мислам.Дај бе не замарај читај погоре шо сум напишал и времето кога е напишано!
Типов ми е одвратен, направи песни против сите пејачи и ги исмеа, а тој самиот е за никаде.
Можеш и десно од корисничкото име, на стрелката да си кликнеш да го видиш точното време на цитатите, ако ти е тешко јас ќе ти кажам:Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.