Спотови кои ве нервираат

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166

неможам ни песната, ни спотот да ги поднесам :toe:
Не само овој спот, туку и оној другион, Спушти се доле, мислам се викаше, чисто срање е:uvo:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Just Lose It oд ропакот Еминем. Беден обид да се дискредитира и омаловажи големината и влијанието на Кралот на поп музиката од страна на еден уличар.
Дали истово ќе го напишеше доколку Мајкл беше жив и на никој не му беше гајле за него, и по весниците одеа статии како тој повторно е обвинет за злоупотреба на деца!?
ЕМИНЕМ секогаш реметел луѓе кои не му се свиѓаат во неговите спотови. Тука станува збор за ЛИЧЕН став на Еминем.
И да бидеме искрени, Џексон стана карикатура од човек.

Инаку на темава... одамна не сум видел лош спот.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Дали истово ќе го напишеше доколку Мајкл беше жив и на никој не му беше гајле за него, и по весниците одеа статии како тој повторно е обвинет за злоупотреба на деца!?
ЕМИНЕМ секогаш реметел луѓе кои не му се свиѓаат во неговите спотови. Тука станува збор за ЛИЧЕН став на Еминем.

Се согласувам со тебе дека во последно време ретко се гледаат лоши спотови. Дури и нашиве музичари почнаа да прават солидни спотови. ;)

Но за првото што го кажа, точно Еминем си е Еминем, но има луѓе кои го сакаа и почитуваа Мајкл без разлика на се' и на кои не им е сеедно кога некој ќе го ремети низ песни. Има теми за Џексон на форумов пред негова смрт, каде можеш да го видиш тоа.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120

Да истото го напишав додека Мајкл беше жив. За истиот Еминем. За мене Џексон е легенда и Крал на поп музиката и додека беше жив. Да не ви цитирам постови барем за тоа.

А еве ти цитат за Еминем што сум го напишал:
Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Јеее... ми текна на еден спот што ме нервира :)
Трифке и Александар - Срце тетовирано :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Just Lose It oд ропакот Еминем. Беден обид да се дискредитира и омаловажи големината и влијанието на Кралот на поп музиката од страна на еден уличар.
Ќе го кажеше ова ако не умреше Мајкл?

Тончи ме претрка... :(

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дај бе не замарај читај погоре шо сум напишал и времето кога е напишано!
Време на мислењето... вчера, 20:52 или 15 јули 2009 и ај да не ме наведе на тоа да мислам.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Специјално за тебе Марко, по втор пат. Мои цитати и погледи околу Еминем:
Типов ми е одвратен, направи песни против сите пејачи и ги исмеа, а тој самиот е за никаде.
Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.
Можеш и десно од корисничкото име, на стрелката да си кликнеш да го видиш точното време на цитатите, ако ти е тешко јас ќе ти кажам:
Првото мислење: 24-01-09, 01:23
Второто мислење: 24-01-09, 01:56

Мислам дека сега ти стана појасно.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637

К-Тим по којзнае кој пат се докажа дека воопшто не ја бива за спотови.
Ги прави ужасни, и нервирачки.

Kajgana Shop

На врв Bottom