Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
рофл.. глупости ! ај ја викам сеа еминем ке се праел азијат! за да биле и азијатите легенди во хип хопот ! хахаха него.. ова се све гласини ч0! мозда тој мислел да се направи црнец метафорички зашто верува демек нигросите се бољи од белците ! и тоа значи ке си најде некоја црна карамелче курвиче сеа ке ја преболи ким ке направи црни деца уште за друштво на ќерките и така :)

...................шо се деси?
Па сигурно не се обеси! :music5:

се лечи од дроги и депресии, пати по тоа што го изгубил и секако УЖИВА У ПАРИТЕ!:vozbud:

Типов ми е одвратен, направи песни против сите пејачи и ги исмеа, а тој самиот е за никаде.

ееј брат .. едини си на постов што не го поддржуваш .. или бар меѓу ретките...
ако не ти се свиѓа океј.. не го слушај не го читај.. доста е ..
Ем е еден од најдобрите во светов.. и неможе да му судиме ако помислил да стане црн ... негово си е тоа ... у мој живот не се меше никој а ни во вашите... така да не треба ни ние ни никој друг во на Еминем:toe:

ееј брат .. едини си на постов што не го поддржуваш .. или бар меѓу ретките...
ако не ти се свиѓа океј.. не го слушај не го читај.. доста е ..
Ем е еден од најдобрите во светов.. и неможе да му судиме ако помислил да стане црн ... негово си е тоа ... у мој живот не се меше никој а ни во вашите... така да не треба ни ние ни никој друг во на Еминем:toe:

Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.

Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.

па така е само еден суди... хаха
али сепак.. види стилот на пеење кај секој е различен а он си праи само диссови на нефкусните стилови за него и според него.. а за К. Агилера не јаде мн мн.. али за Бритни у секој момент на дис ја става хахаха звер хахахах ...:toe:

sigurno e afera ova so eminem ne veruvam deka e do tolku :nesvest::nesvest:

slusnav demek ke prai nov album slim shady ova so operacijava e afera

Абе Еминем јавно изјави дека после албумот Encore дека ќе се повлече од музичката сцена.Единствено нешто што може да очекуваме во иднина од Еминем е да излезе албум со неговите најголеми хитови.Тоа е тоа
Доста ги дрмаше сите со неговите песни, најдобар рапер евер!

заедно со 50цент :helou:

види мастер незнам зашто али многумина рапот така го викаат црна музика али последнава деценија стана рамноправен :) хаха а точно е тоа иако е прогласен сите знаеме дека Снуп Доги Дог за крал на рапот сепак Еминем е исто така заслужен за таква награда и тоа без никакво мислење најдобар можда во моментов :)
мене лично Лудакрис ми е омилен странски рапер али најголем респект иам за Еминем ии ќе кажам дека можда е и подобар од Луда ако треба да се гласа за најбоље рапер :helou:
а потполно се согласувам со мастер ... кој што сака нека збори али Еминем си е кралот :)

А Тупак, бе?
:lud::lud:

Инаку јас за Еминем имам голем респект, само не ми се свиѓа неговиот приватен живот.Се надевам дека ќе му се среди приватниот живот, па го очекувам новиот албум!:vozbud:

А Тупак, бе?
:lud::lud:

Инаку јас за Еминем имам голем респект, само не ми се свиѓа неговиот приватен живот.Се надевам дека ќе му се среди приватниот живот, па го очекувам новиот албум!:vozbud:

Брат.. имаше емисија од Ем-Ти-Ви за кралот на рапот... и прогласен беше Снуп Дог.. ова не го измислувам затоа кажав сите знаеме избран е :nenene:
А 2 Пак не е тука ....:toe: не може да го прогласат за жив сепак а уште помалку да му даат емисија .... епа сега ... тоа е:salut:

Добро, не читате?Пред насловот тоа [Rumour]?

затоа пишав токинг шит :)...

бтв.. не треба да му судите дали е добар рапер или не според неговиот приватен живот..
ако го поштуеш ко рапер значи му ја поштуеш музиката.. ако го поштуеш ко чоек е тогаш стануе збор за приватен живот... ама за тоа треба лично да го знаеш:baeh:

ne se lutete se ama ne go sakam i se nadevam deka ke ostane kade sto e i nikogas nema da se vrati, ima mnogu podobri raperi od toa isforsirano i iskompleksirano belo dete

My ex bitchfriend e vo Amerika - za nea Eminem e Gospod pa mi kaza deka vekje e vo prodazba negoviot najnov album , spored mene mu se isprazna glavata , nema vekje idei pa sega ... Ne me zamima covekot ... ne me zanima komercijalen rap ...

сеедно.. комерцијален или не.. пак е поинаков.. нема друг ко него.. нема друг белец со такви лирики.. и таква смисла за рап.. такада.. хи из д мен мада фака :)

сеедно.. комерцијален или не.. пак е поинаков.. нема друг ко него.. нема друг белец со такви лирики.. и таква смисла за рап.. такада.. хи из д мен мада фака :)

да те поправев оти мислам дека нема ни црнец со такви лирики и смисла за рап барем не од денешниве рапери :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom