Еминем

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
рофл.. глупости ! ај ја викам сеа еминем ке се праел азијат! за да биле и азијатите легенди во хип хопот ! хахаха него.. ова се све гласини ч0! мозда тој мислел да се направи црнец метафорички зашто верува демек нигросите се бољи од белците ! и тоа значи ке си најде некоја црна карамелче курвиче сеа ке ја преболи ким ке направи црни деца уште за друштво на ќерките и така :)

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.868
Поени од реакции
8.436
...................шо се деси?
Па сигурно не се обеси! :music5:

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
се лечи од дроги и депресии, пати по тоа што го изгубил и секако УЖИВА У ПАРИТЕ!:vozbud:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Типов ми е одвратен, направи песни против сите пејачи и ги исмеа, а тој самиот е за никаде.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ееј брат .. едини си на постов што не го поддржуваш .. или бар меѓу ретките...
ако не ти се свиѓа океј.. не го слушај не го читај.. доста е ..
Ем е еден од најдобрите во светов.. и неможе да му судиме ако помислил да стане црн ... негово си е тоа ... у мој живот не се меше никој а ни во вашите... така да не треба ни ние ни никој друг во на Еминем:toe:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
ееј брат .. едини си на постов што не го поддржуваш .. или бар меѓу ретките...
ако не ти се свиѓа океј.. не го слушај не го читај.. доста е ..
Ем е еден од најдобрите во светов.. и неможе да му судиме ако помислил да стане црн ... негово си е тоа ... у мој живот не се меше никој а ни во вашите... така да не треба ни ние ни никој друг во на Еминем:toe:
Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе може да сум ама тоа си е мој личен став, на почетокот имаше добри песни од албумот Don't Call Me Marshall ама после многу почна да сере за сиве пејачи (Бритни, Кристина Агилера, Џенет и Мајкл Џексон), а испаѓа дека ни самиот не е подобар од нив (во приватен живот). Не му судам јас и не можам да му судам, само господ може да му пресуди.
па така е само еден суди... хаха
али сепак.. види стилот на пеење кај секој е различен а он си праи само диссови на нефкусните стилови за него и според него.. а за К. Агилера не јаде мн мн.. али за Бритни у секој момент на дис ја става хахаха звер хахахах ...:toe:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
sigurno e afera ova so eminem ne veruvam deka e do tolku :nesvest::nesvest:

slusnav demek ke prai nov album slim shady ova so operacijava e afera

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе Еминем јавно изјави дека после албумот Encore дека ќе се повлече од музичката сцена.Единствено нешто што може да очекуваме во иднина од Еминем е да излезе албум со неговите најголеми хитови.Тоа е тоа
Доста ги дрмаше сите со неговите песни, најдобар рапер евер!
заедно со 50цент :helou:
види мастер незнам зашто али многумина рапот така го викаат црна музика али последнава деценија стана рамноправен :) хаха а точно е тоа иако е прогласен сите знаеме дека Снуп Доги Дог за крал на рапот сепак Еминем е исто така заслужен за таква награда и тоа без никакво мислење најдобар можда во моментов :)
мене лично Лудакрис ми е омилен странски рапер али најголем респект иам за Еминем ии ќе кажам дека можда е и подобар од Луда ако треба да се гласа за најбоље рапер :helou:
а потполно се согласувам со мастер ... кој што сака нека збори али Еминем си е кралот :)
А Тупак, бе?
:lud::lud:

Инаку јас за Еминем имам голем респект, само не ми се свиѓа неговиот приватен живот.Се надевам дека ќе му се среди приватниот живот, па го очекувам новиот албум!:vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
А Тупак, бе?
:lud::lud:

Инаку јас за Еминем имам голем респект, само не ми се свиѓа неговиот приватен живот.Се надевам дека ќе му се среди приватниот живот, па го очекувам новиот албум!:vozbud:
Брат.. имаше емисија од Ем-Ти-Ви за кралот на рапот... и прогласен беше Снуп Дог.. ова не го измислувам затоа кажав сите знаеме избран е :nenene:
А 2 Пак не е тука ....:toe: не може да го прогласат за жив сепак а уште помалку да му даат емисија .... епа сега ... тоа е:salut:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Добро, не читате?Пред насловот тоа [Rumour]?
затоа пишав токинг шит :)...

бтв.. не треба да му судите дали е добар рапер или не според неговиот приватен живот..
ако го поштуеш ко рапер значи му ја поштуеш музиката.. ако го поштуеш ко чоек е тогаш стануе збор за приватен живот... ама за тоа треба лично да го знаеш:baeh:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
49
Поени од реакции
4
ne se lutete se ama ne go sakam i se nadevam deka ke ostane kade sto e i nikogas nema da se vrati, ima mnogu podobri raperi od toa isforsirano i iskompleksirano belo dete

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
My ex bitchfriend e vo Amerika - za nea Eminem e Gospod pa mi kaza deka vekje e vo prodazba negoviot najnov album , spored mene mu se isprazna glavata , nema vekje idei pa sega ... Ne me zamima covekot ... ne me zanima komercijalen rap ...

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
сеедно.. комерцијален или не.. пак е поинаков.. нема друг ко него.. нема друг белец со такви лирики.. и таква смисла за рап.. такада.. хи из д мен мада фака :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
сеедно.. комерцијален или не.. пак е поинаков.. нема друг ко него.. нема друг белец со такви лирики.. и таква смисла за рап.. такада.. хи из д мен мада фака :)
да те поправев оти мислам дека нема ни црнец со такви лирики и смисла за рап барем не од денешниве рапери :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom