Спортски документарци

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно документарче за Кличко браќата боксери
MV5BMTQwNzI0NDA2MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjMzNjI4Ng@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_.jpg

Одличен документарец за животот на семејството Костелиќ. Можам детално да го опишам, меѓутоа сметам дека подобро е да се изгледа.;)

Момци, да не прерасне темава во Хит на денот.

Се трупаат само јутуб постови, не штедете збор два да напишете за кој и што обработува документарецот.
Дури 3-4 реченици во вид на рецензија не се на одмет, штом сакате да препорачате и привлечете некој.

Документарец за еден од најдобрите велосипедисти на сите времиња, Армстронг. Напорните тренинзи, желбата за велосипедот, желбата за победа и многу интересни работи поврзани со Армстронг.

П.С. Недела од 20:55 или 21:55 на Национал географик ќе даваат документарец за Армстронг. Најголемата велосипедска измама мислам се вика.

Неверојатна и трагична приказна за легендарниот Колумбиски фудбалер Андрес Ескобар и шефот на колумбијскиот нарко картел Пабло Ескобар.
Ви го препорачувам документарецов, доста е интересен и тажен се разбира.

Еден одличен документарец за големото ривалство помеѓу Меџик Џонсон и Лари Бирд

Некако документарците на тема кошарка ми имаат посебен шмек, веројатно самата игра е визуелно перфектна за ТВ. Ми се допаднаа многу и Once Brothers и The Other Dream Team.

Препорака за сите љубители на кошарка, посебно ако сте биле некогаш фан на Лејкерси или Селтикс.
--- надополнето: 28 јули 2013 во 18:23 ---
Не видов дека веќе било постирано.

Ми тргна со кошарката, еве уште нешто:

The Class of 92 - Навивачи на Јунајтед и не само вие, туку сите обожаватели на фудбалот, изгледајте го одличен е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom