Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не им требаше оваа песна од Тоше, кога сите очекуваа Македонија навива...

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Моментот кога Тоше ги шири рацете на толкав видео бим.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
го тупат малку сеа, балада од Тоше - Суперхикс - балада од Тоше... требаше овие од Тоше малку порано да ги пуштат.

се надевам дека ќе ја пуштат Македонија навива за вас, тоа ќе е „тоа“... :)

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Колку само ми е криво што си дојдов дома. Глупав!
Инаку, секоја чест за организацијата, предобро беше ова патриотско чувство. Тој македонски народ, твој народ, како слави... Неописливо.
Нека ми ти е најсреќен роденденот, Македонијо. Сега и засекогаш!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
Некој со ТВ карта да сними се од Кирил што ќе следи после... ?
Видео, аудио, било како ...
Фала :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Колку само ми е криво што си дојдов дома. Глупав!
Инаку, секоја чест за организацијата, предобро беше ова патриотско чувство. Тој македонски народ, твој народ, како слави... Неописливо.
Нека ми ти е најсреќен роденденот, Македонијо. Сега и засекогаш!
Остај и јас ќе си пукнам од мака што си дојдов дома,жив ќе се изедам.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Вредеше да се чекаат Суперхикс,али барем 5-6 песни а не само 3.
Прво ги најавија Суперхикс пред Ареа а уствари Ареа испаднаа пред нив.Нозете ми откажаа.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
мене ми е криво што не дојдов од самиот почеток :( стигнав пред музејот на вмро пред да се даде декларацијата за независност ја изгледав таа церемонија и мислив дека ке може веднаш после тоа да се упатиме преку камени до плоштадот ама тоа глупите џандари и алфите не дозволуваа да се оди натака а зашто само они знаат! дремев 20 минути таму не го фатив самиот почеток не видов каролина како се спуштила со кран и тн и тн... па морав да кружам од мостов гоце делчев за едвај да стигнам до плоштад. инаку за организацијата 10ка чиста имаат. немаше момент немаше секунда што не беше добро организирана... се беше прекрасно и преубаво само г'ујо малце го утупе со тоа говорот коа почна ПВО.. ВТО'О Т'ЕТО... си помислив ОМФГ 20 години независност - недај боже 20 точки да има да чита...

иииии искрено плоштадот беше преполн! не очекував дека до тоооолку многу ке се наполни! како и да е секоја чест и на граѓаните кои дојдоа и на организаторите и на уметниците кои учествуваа во целата церемонија... со еден збор БРАВО !

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ja iscitav temava od a do s i ne mozam da poveruvam koi seljaci pisuvaat se i sesto a zivat vo metropola ,sega svakjam zosto zagina goce delcev sega svakjam zosto karpos na kolec nabien sedel na kamen most zosto na cento mu skapaa koskite na goli otok se e toa edna golema LUBOMORA taa ne ubiva nas makedoncite so vekovi so vekovi i ke ne ubiva zosto da si ti a da ne sum jas toa e mototo na ovoj narod toa e makar i da sum nepodoben makar i da sum neuk jas sum podobar otebe zatoa sto??????????. nekoi luge nemozat nemozele i ne ke mozat da go pretrpat toa sto nivata na komsijata e polna so plodovi prekrasna iscistena od site pleveli a okolu nea nasekade cvetovi toa e znak deka treba vednas site plodovi da se izbodat so noz za potoa da istrulat i nikogas da ne se najdat na trpezata toa e znak deka cvekinjata treba da se iskinat zatoa sto ako plodovite stignat na masa ke se mnogu vkusni a ako cvekinjata rascvetaat so svojot miris i sarenilo ke plenat necija dusa ,takva e nasata vistina , MAKEDONIJO da ni si vecna kako sto si vekovna i neka bog na nasiov plevel vo drzavava mu nanesi bol stradanje nespokoj kako sto so vekovi za zal ni nanesuval tokmu toj plevel nam makedoncite koi si ja sakame nasata takovina ziveeme rabotime i tvorime vo nea .sme bile nie e posiromasni narodot nas nikogas ne potklekna na nieden vladetel od edno se plasam da ne stanime robovi na sopstveniot rod ,zatoa da ne dozvolime vagviot zgan ovie podmukli lubomorni debili koi se i seznajkovci i" dobronamernici "nikogas da ne dobijat mesto vo istorijata na makedonija nitu nekava si blagodet od nea MaKEDONIJO cestit 20 rodenden od se srce ,nesto sto dosega ne se videlo nesto sto ke go pamtime kako generacija kako beleg na naseto vreme na nasiot elan i nasite zalozbi toa e denesnata proslava

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
@CELTIK Друже, дај стај по некоја точка и запирка, се изгубив на третиот ред. Ако веќе пишуваш за патриотизам, пишувај со кирилица.
До некаде се сложувам за тоа дека знаеме да бидеме љубоморни едни на друг ние македонците, ама искрено, денес на прославата јас не почуствував љубомора. Се дружев и зборував со луѓе што прв пат ги гледам во животот, се смеев и пеев со нив. Мој народ, мој род.
Тие што плукаат на форумот се неизживеани робови кои мораат да го прават тоа. Најпаметно е, игнорирај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom