Има и други жени без тетоважи. Ама нема со такви цицишта.
На првата слика у устата личи ко нашминкан чмар.Прегледај го приврзокот 449248Прегледај го приврзокот 449249Прегледај го приврзокот 449251Прегледај го приврзокот 449252Прегледај го приврзокот 449253Прегледај го приврзокот 449254Прегледај го приврзокот 449256Прегледај го приврзокот 449257Прегледај го приврзокот 449258
Да водиме љубов. Да ти покажам каква страст имам во мене. Да ти ги искинам гаќичките и да пијам од тебе до зори. Да ти ја впијам заводливата насмевка во ноќта што се буди, немирниот поглед кој ме гали и милува. Да се будам до тебе. Да зборувам со тебе со искра во очите, со срамежлива насмевка, со оган во телото... Да зборуваме со воздишки од припиени тела. Да те изгубам меѓу белата прекривка во ноќта и првите утрински зраци на утрото. И да ми прочиташ од лицето колку љубам што љубиш да сум во тебе.
Леле брате мој ... Па оваа да ја симне шминката којзнае што ќе испадне. Ко да го дупиш Миле Кузмановски.
Да ти прдне на курот како @Марли на времето или не мора ?Прегледај го приврзокот 449248Прегледај го приврзокот 449249Прегледај го приврзокот 449251Прегледај го приврзокот 449252Прегледај го приврзокот 449253Прегледај го приврзокот 449254Прегледај го приврзокот 449256Прегледај го приврзокот 449257Прегледај го приврзокот 449258
Да водиме љубов. Да ти покажам каква страст имам во мене. Да ти ги искинам гаќичките и да пијам од тебе до зори. Да ти ја впијам заводливата насмевка во ноќта што се буди, немирниот поглед кој ме гали и милува. Да се будам до тебе. Да зборувам со тебе со искра во очите, со срамежлива насмевка, со оган во телото... Да зборуваме со воздишки од припиени тела. Да те изгубам меѓу белата прекривка во ноќта и првите утрински зраци на утрото. И да ми прочиташ од лицето колку љубам што љубиш да сум во тебе.
Викица е лепотица. Мислам на девојката од фотографиите погоре.Моето стручно мислење по повод убавицата од фотките погоре на следниот линк