позната е во екипата. Сите ја сакаат
Автоматски споено мислење:
Не е проблем. Ќе направам нов акаунт ќе ја постирам пак.
Извини што упаѓам зш не пробаш на Фемина?супер е и многу девојки кои би се замарале со тебе и инспирирале овде се повеќе мажи а и девојки со машко срце неќам да те увредам но има машки ко тебе нежни
позната е во екипата. Сите ја сакаат
Не е проблем. Ќе направам нов акаунт ќе ја постирам пак.![]()
П с не провоцирам ја 20 банови јадев од фемина зш неможев да трпам алапачи жени кои ги изневериле своите сопрузи итн.и нивните швалери под нови профили нормално и ја бев повредена ко тебе но вреди да пробаш не се знае има фини теми на кои може да се опуштиш ова е Оф топик знам за твое добро кажувам пробај ново опушти се не вреди да запреш не дека те мразат но пробај најдругарски пробај не те чини помал кажи си се ќе имаш ок шансаИзвини што упаѓам зш не пробаш на Фемина?супер е и многу девојки кои би се замарале со тебе и инспирирале овде се повеќе мажи а и девојки со машко срце неќам да те увредам но има машки ко тебе нежни
Е оваа ја немам мавано ама ја имам лапано во средношколски денови ,летно Колосеум.Марија Митева од ДПМНЕ е сериозна конкуренција на Дарја и Мојсоска... Каков јебозовен bitch поглед вади, би и простил идна коалиција со СДС.
![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 411766
Прегледај го приврзокот 411767
Chuti u picku mater , tragedija!Е оваа ја немам мавано ама ја имам лапано во средношколски денови ,летно Колосеум.
Другар девојкава не би ја пипнал сега не е мој тип.Види и поглед само и се ти кажува,типкава нема женственост во себе.Chuti u picku mater , tragedija!
Ovie kvichat koga ce gi rempash od pozadi aI se nenasitni zatoa shto slabo dobivaat porcii(Mnogumina kako tebe mislat)Другар девојкава не би ја пипнал сега не е мој тип.Види и поглед само и се ти кажува,типкава нема женственост во себе.
Иди бегајЕ оваа ја немам мавано ама ја имам лапано во средношколски денови ,летно Колосеум.
Многу нејасно пишуваш дечко да не си од браќата???Иди бегај
Тој што се сексал со познати фаци не ред букви не смее да напише али ај.ова е монкидониа може секој што сака ќе те тужат ќе те убијат лажете сите до еден бе си ја видел брат не да ја ебеш јас барем се изебсв со кеба во далечната 2011.декември ин београд
Е ова е веќе животно достигнување ин београдаИди бегај
Тој што се сексал со познати фаци не ред букви не смее да напише али ај.ова е монкидониа може секој што сака ќе те тужат ќе те убијат лажете сите до еден бе си ја видел брат не да ја ебеш јас барем се изебсв со кеба во далечната 2011.декември ин београд
Извини Душо знаеш дека не сум но ти но сакал и да ме нема ме мразиш доволно видов секој би допуштил нормална дискусија ти не.пријавуваш мислења и ги бришат врски имаш ако не ми е битно и јас пријавив но ме вреѓаат сите не сме исти овде вие сте големџии ние никој и ништо.се гледа лав дека си во хороскопМногу нејасно пишуваш дечко да не си од браќата???
Мене лично не ако ми веруваш се најдовме во грчка таверна на кнез михајлова и случајно беше најнормален човек е и ме молеше да останам но морав да одам сите со обврски нели он си има женски и жена не сваќајте нешто другарски беше а и расположени бевмеЕ ова е веќе животно достигнување ин београда
Не не таман работа само си помислив зашто јас немам такви другарки па малку другарски да се опуштимеИзвини Душо знаеш дека не сум но ти но сакал и да ме нема ме мразиш доволно видов секој би допуштил нормална дискусија ти не.пријавуваш мислења и ги бришат врски имаш ако не ми е битно и јас пријавив но ме вреѓаат сите не сме исти овде вие сте големџии ние никој и ништо.се гледа лав дека си во хороскоп
Мене лично не ако ми веруваш се најдовме во грчка таверна на кнез михајлова и случајно беше најнормален човек е и ме молеше да останам но морав да одам сите со обврски нели он си има женски и жена не сваќајте нешто другарски беше а и расположени бевме
Голем кавалер е неможеш он знае се јас бев 20 и нек.тогаш но верувај тој знае и до постариНе не таман работа само си помислив зашто јас немам такви другарки па малку другарски да се опуштиме![]()
Срцка ме збуни, прееска рече некаде низ темиве дека имаш 24 години, сега велиш далечната 2011 кога имав 20. Да не го згреши редоследот на бројките?Голем кавалер е неможеш он знае се јас бев 20 и нек.тогаш но верувај тој знае и до постари