- Член од
- 17 ноември 2023
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 9
Debeli kolena, debeli butovi, thick legs save livesКолената ко атински столбови... Ама пусти мерак...
Debeli kolena, debeli butovi, thick legs save livesКолената ко атински столбови... Ама пусти мерак...
Kaj postirav krvna slika, kaj se zapustivАко да си го земеш, ја би Том да му опраам крвна слика малку
Thick legs shallow p...yDebeli kolena, debeli butovi, thick legs save lives
Ти си здрав ко карпаKaj postirav krvna slika, kaj se zapustiv
Anal it isThick legs shallow p...y
E pa toa se pokaza kako problem malce, sega nikoja tuka da se ponudi da mi oprava krvna slikaТи си здрав ко карпа
On moze toa i go saka.....па разгледај добро, ако е ваква со цицки, под фустанот крие алат, не гледаш какви колена има, ова не е женско, туку мушко, бегај ќе ти го бабне во уста и ќе ти го свирне во задникот, пази кого бендисуваш!
Е шо? Демек нема да може да ти роди дечиња. Ќе те замолам да го отвориш малку умот и да не си толку конзервативен. Шо викаат старите "кај има љубов има и начин".Ne ja sfakjam homofobijata I transfobijata tuka, no neka vi bide.
...погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака!Nema nishto losho vo toa, od Kaj znaesh, moze taa saka vo usta da I go bapnuvaat
Znam shto pravat, dw...погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака!
Abe i ovaj e dvocevka....погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака!
Kako gremlin e, ni sminkata ne i pomaga