Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.467
Поени од реакции
4.218
...па разгледај добро, ако е ваква со цицки, под фустанот крие алат, не гледаш какви колена има, ова не е женско, туку мушко, бегај ќе ти го бабне во уста и ќе ти го свирне во задникот, пази кого бендисуваш!:shok2:
On moze toa i go saka..

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ne ja sfakjam homofobijata I transfobijata tuka, no neka vi bide.
Е шо? Демек нема да може да ти роди дечиња. Ќе те замолам да го отвориш малку умот и да не си толку конзервативен. Шо викаат старите "кај има љубов има и начин". :noze:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.529
Поени од реакции
37.376
Nema nishto losho vo toa, od Kaj znaesh, moze taa saka vo usta da I go bapnuvaat :D
...погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака! :toe:

Член од
17 ноември 2023
Мислења
8
Поени од реакции
9
...погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака! :toe:
Znam shto pravat, dw

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.708
Abe i ovaj e dvocevka.
Da ne e @Shakespear so vtor Account

Kajgana Shop

На врв Bottom