Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
...па разгледај добро, ако е ваква со цицки, под фустанот крие алат, не гледаш какви колена има, ова не е женско, туку мушко, бегај ќе ти го бабне во уста и ќе ти го свирне во задникот, пази кого бендисуваш!:shok2:
On moze toa i go saka..

Ne ja sfakjam homofobijata I transfobijata tuka, no neka vi bide.
Е шо? Демек нема да може да ти роди дечиња. Ќе те замолам да го отвориш малку умот и да не си толку конзервативен. Шо викаат старите "кај има љубов има и начин". :noze:

Nema nishto losho vo toa, od Kaj znaesh, moze taa saka vo usta da I go bapnuvaat :D
...погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака! :toe:

...погуглирај со името(негово) ќе испадне видео што (тој) прави, мене лично ми се згади, па ти прво види, па после пишувај, сигурна сум дека твојот аконтот ќе го избришеш од срам или ќе те снема од форумов, само ако си двоцевка тогаш ќе одобруваш понатака! :toe:
Znam shto pravat, dw

Abe i ovaj e dvocevka.
Da ne e @Shakespear so vtor Account

7183d1ac9023a88231141db68b1cff02_XL.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom