- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 2.955
- Поени од реакции
- 4.377
ДЕЧКИ , ОВА Е СТАПИЦА!
Последно уредено:
ДЕЧКИ , ОВА Е СТАПИЦА!
Stapica kako?ДЕЧКИ , ОВА Е МЕСТЕНКА!
Зафрканција е , не ти се мешам во вкусот.Stapica kako?
Fala, mene Gia mi e mnogu zgodna zenaЗафрканција е , не ти се мешам во вкусот.
Дечиња да ти изнароди.Fala, mene Gia mi e mnogu zgodna zena
Ne ja sfakjam homofobijata I transfobijata tuka, no neka vi bide.Дечиња да ти изнароди.
Исто ко што ти имаш фетиш према изјавани кобили ваљдаНек ми опрости модераторот/ката за оф топикот, но зошто имаш фетиш према коњоглави створови?
Ако да си го земеш, ја би Том да му опраам крвна слика малкуTom Hiddleston? многу анемичен ма, ај јас со другар му има подобра крвна слика!
Прегледај го приврзокот 398089
Chris Hemsworth
I mene mi e losha krvnava slika !!!Ако да си го земеш, ја би Том да му опраам крвна слика малку
Zatoa si ocajna..Прегледај го приврзокот 398323
Paul Van Dyke
Onaka mi e simpaticen. Ama za sex ne bi so nego nitu so bilo koj od poznati i nepoznati.
...па разгледај добро, ако е ваква со цицки, под фустанот крие алат, не гледаш какви колена има, ова не е женско, туку мушко, бегај ќе ти го бабне во уста и ќе ти го свирне во задникот, пази кого бендисуваш!Ne ja sfakjam homofobijata I transfobijata tuka, no neka vi bide.
Можеби затоа и ја/го одбрал...модерни времиња се шо да прајш......па разгледај добро, ако е ваква со цицки, под фустанот крие алат, не гледаш какви колена има, ова не е женско, туку мушко, бегај ќе ти го бабне во уста и ќе ти го свирне во задникот, пази кого бендисуваш!
Nema nishto losho vo toa, od Kaj znaesh, moze taa saka vo usta da I go bapnuvaat...па разгледај добро, ако е ваква со цицки, под фустанот крие алат, не гледаш какви колена има, ова не е женско, туку мушко, бегај ќе ти го бабне во уста и ќе ти го свирне во задникот, пази кого бендисуваш!