Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.953
- Поени од реакции
- 18.070
Не е оваа за мене. Тешка категорија еУметничко презиме и е Накамура, мај бед. Иначе по телово повеќе ми мажествена, него што е женствена. Ама нема пластике, само мишиќи бајо мој!
Прегледај го приврзокот 288451
Да те грабне има да почнеш да викаш: Помош, убивство, полиција...Не е оваа за мене. Тешка категорија е![]()
Од лично искуство, со Перуанка бев пред доста години и толку убаво си поминав што сеуште имам little latino issuesДа те грабне има да почнеш да викаш: Помош, убивство, полиција...
Тrust me, been there, done that
Не е за секого
![]()
Ноп, ова е Карен Дејвис, Јамајканката што сакаше да дојде у Македонија да ми биде жена.Од лично искуство, со Перуанка бев пред доста години и толку убаво си поминав што сеуште имам little latino issues
Taa беше некој микс на индијански и белечки гени. Можно е да имаше и малце црнечки.
Сега си е среќно омажена (предпоставувам) и редовно на инста и честитам роденден на нејзе и нејзините 3 деца. Секако и таа не останува покуса да ми искоментира едно loco
Инаку оваа на сликава е Данаи Гуира ?![]()
Леле аман и ти ли ?Úrsula Corberó (Токио од La Casa de Papel)
Прегледај го приврзокот 288560
И тоа како.Леле аман и ти ли ?![]()
Оваа со цицката не дај боже да те мани по глава, потрес на мозокот ќе добиешУметничко презиме и е Накамура, мај бед. Иначе по телово повеќе ми мажествена, него што е женствена. Ама нема пластике, само мишиќи бајо мој!
Прегледај го приврзокот 288451
Освен задник стварно не гледам ништо во Урсула ама секој со свој вкусИ тоа како.![]()
Па не за џабе ја ставив оваа слика.Освен задник стварно не гледам ништо во Урсула ама секој со свој вкус![]()