Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.814
Поени од реакции
17.391
Уметничко презиме и е Накамура, мај бед. Иначе по телово повеќе ми мажествена, него што е женствена. Ама нема пластике, само мишиќи бајо мој! :icon_mrgr:

1616062403121.png

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.311

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.311
Да те грабне има да почнеш да викаш: Помош, убивство, полиција... :pos:
Тrust me, been there, done that :)
Не е за секого
Од лично искуство, со Перуанка бев пред доста години и толку убаво си поминав што сеуште имам little latino issues :icon_mrgr:
Taa беше некој микс на индијански и белечки гени. Можно е да имаше и малце црнечки.
Сега си е среќно омажена (предпоставувам) и редовно на инста и честитам роденден на нејзе и нејзините 3 деца. Секако и таа не останува покуса да ми искоментира едно loco :love:

Инаку оваа на сликава е Данаи Гуира ? :icon_lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Од лично искуство, со Перуанка бев пред доста години и толку убаво си поминав што сеуште имам little latino issues :icon_mrgr:
Taa беше некој микс на индијански и белечки гени. Можно е да имаше и малце црнечки.
Сега си е среќно омажена (предпоставувам) и редовно на инста и честитам роденден на нејзе и нејзините 3 деца. Секако и таа не останува покуса да ми искоментира едно loco :love:

Инаку оваа на сликава е Данаи Гуира ? :icon_lol:
Ноп, ова е Карен Дејвис, Јамајканката што сакаше да дојде у Македонија да ми биде жена.
Најинтересно ми беше кога шетавме низ Рим каде што врие од џепароши, просјаци и останати ситни криминалци, да видиш како се тргаа од пат кога ќе им упатеше поглед.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.542
Поени од реакции
18.796
Уметничко презиме и е Накамура, мај бед. Иначе по телово повеќе ми мажествена, него што е женствена. Ама нема пластике, само мишиќи бајо мој! :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 288451
Оваа со цицката не дај боже да те мани по глава, потрес на мозокот ќе добиеш :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

И тоа како. ;)
Освен задник стварно не гледам ништо во Урсула ама секој со свој вкус :)

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Освен задник стварно не гледам ништо во Урсула ама секој со свој вкус :)
Па не за џабе ја ставив оваа слика. ;) Секогаш преферирам добра задница пред се друго ама и онака ми има некој сексапил типката со целата појава.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
mislenja/reakcii ratio checks out

Kajgana Shop

На врв Bottom