Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.814
- Поени од реакции
- 17.391
Не е оваа за мене. Тешка категорија еУметничко презиме и е Накамура, мај бед. Иначе по телово повеќе ми мажествена, него што е женствена. Ама нема пластике, само мишиќи бајо мој!
Прегледај го приврзокот 288451
Да те грабне има да почнеш да викаш: Помош, убивство, полиција...Не е оваа за мене. Тешка категорија е
Од лично искуство, со Перуанка бев пред доста години и толку убаво си поминав што сеуште имам little latino issuesДа те грабне има да почнеш да викаш: Помош, убивство, полиција...
Тrust me, been there, done that
Не е за секого
Ноп, ова е Карен Дејвис, Јамајканката што сакаше да дојде у Македонија да ми биде жена.Од лично искуство, со Перуанка бев пред доста години и толку убаво си поминав што сеуште имам little latino issues
Taa беше некој микс на индијански и белечки гени. Можно е да имаше и малце црнечки.
Сега си е среќно омажена (предпоставувам) и редовно на инста и честитам роденден на нејзе и нејзините 3 деца. Секако и таа не останува покуса да ми искоментира едно loco
Инаку оваа на сликава е Данаи Гуира ?
Леле аман и ти ли ?Úrsula Corberó (Токио од La Casa de Papel)
Прегледај го приврзокот 288560
И тоа како.Леле аман и ти ли ?
Оваа со цицката не дај боже да те мани по глава, потрес на мозокот ќе добиешУметничко презиме и е Накамура, мај бед. Иначе по телово повеќе ми мажествена, него што е женствена. Ама нема пластике, само мишиќи бајо мој!
Прегледај го приврзокот 288451
Освен задник стварно не гледам ништо во Урсула ама секој со свој вкусИ тоа како.
Па не за џабе ја ставив оваа слика. Секогаш преферирам добра задница пред се друго ама и онака ми има некој сексапил типката со целата појава.Освен задник стварно не гледам ништо во Урсула ама секој со свој вкус