Со кого се познавате од форумов?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Wot се запозна со мене.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Со њот (уште не верувам дека е он), борг дрон уше од претходната собиранка и Аурора Бореалис? (ваљда)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Запознав повеќе луѓе во последниов период богами...AuroraBorealis иако јас знам ептен пред тоа. Исто и muSHmula или така нешто. После ArhangelOfDeath или така нешто па и grunge girl.

wot тебе не те спомнувам зашто не те ни запознав убаво мислам а и незнам дали беше ти а и јас незнам дали бев јас...

Ај кој ке му текне кои беа и другите кои ги запознав нека се пријави...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Со Wot (конечно) иако малку ми делуеше срамежливо (aren`t we all, afterall)

и со еден дечко мислам беше Red devil forever или некое фудбалско никче имаше.

Ејј да и со Дарк кинг се запознав, ептен опуштено дете, уста не затвори (заедно со статус кво)

а бе со последниов се знам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Се извинувам што се претставував како ToRpEdO#, сите фини дечки, одамна се немам смеено толку.
godlovesusall - И во живо, феномен.
Dark King - ме игнрорираше, не ми веруваше. :(
ПараноиК - Шо убаво ме пречека, цмок4е и гу6ка, мислев и црвен тепих ќе постели. Душа девојче. <3
Новинарка - ме дружеше малце онака, истотака фина. Оцет пие. Weird. :\
Блиц упознавање со Saladin, Status Quo, Poker Face, Smexy Beat, Маарко.. ваљда заборавив некој.. битно супер сте, ме мрзи исто толку да ве фалам, ама сепак должите сепак зеленко сепак.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Со godhateusall пер
King Dark -
Новинарка - ( без цигари у парк не се иде :( )
Saladin голем човек :)
Smexy bit
Apocalypto не модераторот
Маарко
--BON--JOVI-- скроз на крај коа wot отиде ......... малце не бев у добра состојба али девојчето ми кажа која е и запамтив :)
и тоа многу сте тоб верујте :дудлач:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Го заборавив ја Apocalypto немодераторот, али таа банда со Степхан шо беше, кои змаеви човече. Секоја почит! :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Импресии од саботата...
Дарк Кинг, го знам одамна.
маарко исто.
Ја запознав ПараноиК, многу пријатна личност која за жал, три години ја немам забележано низ школо...
Статус Кво, организаторот, кој да не беше, немаше да присуствувам на собиранката.
Новинарка, искрено, не очекував толку позитивна личност :)
Бон Џови, интересно девојче со кое од старт ми тргна муабетот.
ГадХејтАсОл, комплетна спротивност од форумскиот лик и Апокалипто со ипсилон со кој не се упознав, ама го видов. Ваљда беше тој.
Маца Дарк, Саладин, Борг Дрон и уште многу други чии никови не ги запамтив.

Со wot не успеав да се запознаам, но сепак, го дишевме истиот воздух :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Tomi-^Devil^- онака се чудеше ко му кажав која сум:)Не знам дали зш беше поднапиен или не личам на сликине:)Сепак мило мало детенце.
Зарем изгледам ко да имам 20 години?-.-
Aurora~Borealis- Фино девојче,ептен начитано!Се изнајдовме по некоја линија на почетокот и се замуабетивме
Новинарка- Доста отворена и забавна беше не ко мене ко изгубен Германец :) Приказната за тепихот....:icon_lol:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Па...најнова на листата да ја убацам Violent на којашто денес и е роџендан. Ја упознав случајно преку Даркот на Боб Марли денот.
Инаку...се на се вака у глобала запознав многу луѓе од форумов.
Сега сум у некоја форумска фаза...па не ми се запознава со никој конкретно више. Онака...
Утепав чисти две години на форумов. Веќе тоа да запознаам некој не ми е толку интересно ко на почеток шо беше.
Но сето тоа е нормално.
Што зборам бее??....го иступев нешо без причина. Ај...сесија ми е. Луѓе се швркнуват.
Шмек4е!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Па...најнова на листата да ја убацам Violent на којашто денес и е роџендан. Ја упознав случајно преку Даркот на Боб Марли денот.
Инаку...се на се вака у глобала запознав многу луѓе од форумов.
Сега сум у некоја форумска фаза...па не ми се запознава со никој конкретно више. Онака...
Утепав чисти две години на форумов. Веќе тоа да запознаам некој не ми е толку интересно ко на почеток шо беше.
Но сето тоа е нормално.
Што зборам бее??....го иступев нешо без причина. Ај...сесија ми е. Луѓе се швркнуват.
Шмек4е!
Добредојде во клубот на стари форумџии. Сега веќе си селебрити, луѓе ќе те викаат, Шмекерууу. Девојките ќе викаат шмекни меее!!!!
Коа сме веќа кај Марли деј. Се запознав со Демнач. Фино момче. Само нека приложи .jpg бидејќи од многу пиво заборавив како изгледа човекот :pos:

btw на времето правевме листи со членови со кои се имаме запознаено во живо. Јас еднаш направив листа со над 120 ченови и си реков дека нема да пишувам уште долго на темата :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Да ја додадам на листава и la-loca, прекрасна велешанка. Ми правеше друштво во воз пред недела дена кога одев за Прилеп.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Maarko go dodavam : ))) bratot e zver ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom