Со кого се познавате од форумов?

Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
На форумов се знам со Big.D, ****Nemesis**** и уште некој, но би сакал да запознаам и други членови.
Едно прашање, дали секоја година се организираат собиранки?

Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
Мислам дали секој година се организираат забави како што беше во март месец во Миднајт?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мислам дали секој година се организираат забави како што беше во март месец во Миднајт?
Во главно да, иако до сега една година беше прескокната ако не се лажам.

он:
Инаку, на саем на книга се запознав со Медеа. Си направивме кратко муабетче, онака чисто информативно шо прајме како сме:)
Мило ми беше во секој случај

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пред некое време се запознавме со dadi415 и тоа онака... блиц, најблиц на разминување, а денес конечно со Аспергер, друже... алал да ти е :smir: фудбалот навистина ти оди, штета што немав време да тркнеме некаде на кафе.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.566
Tomi Devil,Rooney's temper,Џену Грл,Ред Девил,Just do It,Sacansi*,Ливерпул Фан,Shuriken!,ZZanchy,Invicible,Smert,Јунајтед Фан.Мислам не забораив никој :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Денеска се запознајах и со металхамеро.У кит-го хаха.Стојам си со другарка до пазарлуко и иде ми високо човече подава ми рака и вика : Глорија?Изгледах го како марсовец и виде не виде со нико ми се претстави(како да не му го знам името :) ).Пријатно човече, у друга прилика и кафе треба да испијам со него муабет да си направам(на иста браша, металци).Прв впечаток од неколку разменени збора-супер човек.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
На 1-ви мај во Богомила се запознав со rosoneri(побратим од МРКО) :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Хм..
Со wot! Еве ти едно -њуб од мене, пошто си многу фин. :)
Аурора Бореалис. Фино, фино деј4е од јбт, редок поим, како раса во изумирање се фините.
Иии.. хммм... А, не се запознавме баш, али разменивме два збора, па не знам дали тоа би можело да се смета како запознавање пошто не си разменивме никови. Или па да? или па не? или па шознам, ќе го пишам, Borg_Drone. Извинување што се испонашав како некултурна тинејџерка и не извршив официјално запознавање. :D
Останатите од парк имаат живот i.e. не се на форум. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom