Со кого се познавате од форумов?

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
Jas ne poznavam nikoj,bidejki se registrirav skoro! No bi sakala da se zapoznaam so mnogu luge a najmnogu bi sakala da gi zapoznaam administratorite i moderatorite! Mi se sviga ovaj forum i koj saka da se druzi so mene moze da mi pise na MSN!!! Kiss for everybody

Ace_BT

Реметач
Член од
8 февруари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Се знам со JeCILaDy, баш ја видов во галерија, ама незнам дали таа ме знај

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Se znam so debeliot :) (Scorpio_20) , Sveziot, Aleksandar1000 , moze i nekoi drugi da znam ili da me znaat :) a bi sakal da gi zapoznaam site, koga ke ima sledna zbiranka objavete pa ke se upoznaeme :) poz.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Вечерва имав чест да ја запознам leandra:vozbud:

Немам зборови, супер си поминав, релаксирана атмосфера, опуштени за муабет, добро расположение, позитивност. Очекувам наскоро повторно да се видиме!

:vozbud: :vozbud:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
пишав еднаш ама изглеа пак ќе требит :)) значи се знам со Yugo, sagagua, G e G o, GripMKD, Fantom_oh, Дивајн, Еко1, Devilish angel и Ортаче (испуштив некој? ваљда не) :))

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Испадна дека сум ја знаела Crazy in love бајаги долго време.:smir:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Crazy in Love напиша:
ЈА вчера го упознав точкест :helou:
точкест напиша:
Вчера ја упознав и Crazy In Love
Kаква слушајност.... просто да не поверуваш....:helou:

Јас се знам со еден куп, :) а можеше да бидат два купа ако дојдев Скопје... тоа е... значи сега листата :
Бачило, ДЈГолди, Месија, Лавче, Меаца, Инсомнија, Анастазија, Мафтанчо, Ексекутор (Демир Хисар)
Мона, Тина89, Гордана, Ангелче, Волксваген, Џими, ИнсајдМен, Пикасо, Делукс, МкФорсес, Тино (од Битола)
Лејди Сатори и Вилд (Велес)
Не0 Њу-би (Охрид)
Бада Бинг! (Скопје)
Батеркапс (Штип)

Мислам толку......
Ако некој заборавив извинете!!! а сакам да ги запознам сите...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
И јас се запознав со леандра и баш е посупер од што мислев дека ќе е. Си поминавме најсупер и најкулирачки, иако без ж'та и салатче како што си испланиравме ...

Морам да си кажам еден детаљ што ќе ми остане како слика ту римембр ... брзам јас Охрид да се најдеме, им каснев многу јасно (проблем со паркинг де:pos2: ) и гледам пред амамот чекаат двете (леандра и форчн), ама една на една страна, друга на друга и гледаат во мене ... откако се изгушкав со форчн, се пронајдоа и сфатија дека уствари можеле и заедно да ме чекаат ... леле ама бевте смешни!:pos2: :pos2: :pos2:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дивајн напиша:
Морам да си кажам еден детаљ што ќе ми остане како слика ту римембр ... брзам јас Охрид да се најдеме, им каснев многу јасно (проблем со паркинг де:pos2: ) и гледам пред амамот чекаат двете (леандра и форчн), ама една на една страна, друга на друга и гледаат во мене ... откако се изгушкав со форчн, се пронајдоа и сфатија дека уствари можеле и заедно да ме чекаат ... леле ама бевте смешни!:pos2: :pos2: :pos2:
Meне нешто ми кажуваше дека иста личност чекаме, уште кога застана во близина леандра, ама ај си реков глупаво е да ја прашам: „Извини, ти Дивајн да не ја чекаш?“:pos:
А таа па слушнала еден дечко кога ме поздрави на име, па и таа не ми се обратила и така си чекавме една до друга (со грб свртени), ама важно се изгушкавме кога сфативме кои сме:pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Конечно и јас на темава да пишам,со кого се познавам:helou: Дивајн веќе го опиша чекањето грб со грб :pos: исто као и на фортуне и мене ми беше ептен да не се избламирам у стил извини ти си фортуне од кајгана?:pos: (бриши мори од тука каква кајгана :pos: )
Иначе баш ми е мило што ги запознав и двете,иако не ме дружеа со алкохол и таратурот беше очаен,лошо ми беше цела вечер:pos: морав на пиво да свртам:cug: да заборавам на салатата:pos:Двете се супер,фини,и немам што друго да додадам,одете бе запознајте ги не се лоши и не тепаат:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom