Со кого се познавате од форумов?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
На Кајгана Брдеј Парти запознав доста добри момци и девојки. Таленти за денсање, понекој момак со стомак за се, убави дами бееее :)... Сума сумарум- Кајгана изобилува со квалитет. Во секој поглед.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Најнови другарчиња кајганчиња се :pos: Вирус,Секретарицата на Ин Мемориам,Sweet Barbie(доста топло добре дојде ми посака) го нема гушкалото па така и праќам едно напишано-гуш-
П.С.Ја познав Ива Скорпија по тетоважите али нон-стоп беше опкружена со мажи така да немав прилика да ја упознаам...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Jakov напиша:
Minatiot vikend se zapoznav so Crvenkapa.
Комши, нели се знаеш бе одамна со неа? Лани на собиранката седевме на една маса, ти текнува? :raz:

Туку јас од собиранката немам баш многу нови познанства, што е нормално ... кај во таа весела гужва да ги запознаам сите!
Важно ја запознав Psytisfaction (најслатка еее!), па Serpico (глас му не бил!), па Спајдер (златен тој), па ... абе, сите други ги знаев? Ваљда, па ако грешам, извинете ме!:icon_conf

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Da se zapoznae nekoj so bas SITE od forumof.. Ke moze slobodno da se pofali deka so cela MK se znae :pos2:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Zemzela напиша:
П.С.Ја познав Ива Скорпија по тетоважите али нон-стоп беше опкружена со мажи така да немав прилика да ја упознаам...
Друже рокерски, па пола од времето шо беше у Сенс беше со мене, шо не кажа преку врски ќе те запознаеф со неа :)
Инаку, овој шо се појавувал на слики со меене бил Серпико, ОМГ колку беф пијан не запамтиф никого, уствари Ортаче го запамтиф, фино момче, само се прашувам до каде отиде со Деско наш синдикалски....
љољ
ух кого друг запознаффф... еј ова младо момче шо беше дојде со мајка му бидејќи е навистина млад, но перспективен!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
На роденденот се упознав со пуна капа луѓе, ај да почнам да ги пишувам
Дивајн, Мистичен, Нина, Мац, Ива, Каи Тек:jaj:,Вирус, Бада Бинг, Југо, Свит Барби, Серпико, Спајдер, Ѓаволче, Френки и со уште мнооогу други кои ги заборавив зашто се беше на помини замини, ако некој се сеќава на мене нека пише и нека не ми замерава

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Ахххх ако почнам јово на ново 100% ке испуштам некој па после замерки ова она неможе...Како и да е мило ми е што запознав толку феноменални луге благодарејќи на Кајгана Форумот!!!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Tonchie напиша:
Друже рокерски, па пола од времето шо беше у Сенс беше со мене, шо не кажа преку врски ќе те запознаеф со неа :)
Инаку, овој шо се појавувал на слики со меене бил Серпико, ОМГ колку беф пијан не запамтиф никого, уствари Ортаче го запамтиф, фино момче, само се прашувам до каде отиде со Деско наш синдикалски....
љољ
ух кого друг запознаффф... еј ова младо момче шо беше дојде со мајка му бидејќи е навистина млад, но перспективен!
Тетка ми беше таа :pos: :pos:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9

Со Фантом се запознав пред 10тина дена

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Tonchie напиша:
љољ
Фала друже клаберски нема потреба ќе има и други збирања,само кажав дека ја познав :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom