Goddess of Chaos
Nixe Nox
- Член од
- 16 август 2005
- Мислења
- 6.250
- Поени од реакции
- 229
Гижо го запознаф бе, пак да се пофалам )).
Комши, нели се знаеш бе одамна со неа? Лани на собиранката седевме на една маса, ти текнува? :raz:Jakov напиша:Minatiot vikend se zapoznav so Crvenkapa.
Друже рокерски, па пола од времето шо беше у Сенс беше со мене, шо не кажа преку врски ќе те запознаеф со неаZemzela напиша:П.С.Ја познав Ива Скорпија по тетоважите али нон-стоп беше опкружена со мажи така да немав прилика да ја упознаам...
Тетка ми беше тааTonchie напиша:Друже рокерски, па пола од времето шо беше у Сенс беше со мене, шо не кажа преку врски ќе те запознаеф со неа
Инаку, овој шо се појавувал на слики со меене бил Серпико, ОМГ колку беф пијан не запамтиф никого, уствари Ортаче го запамтиф, фино момче, само се прашувам до каде отиде со Деско наш синдикалски....
љољ
ух кого друг запознаффф... еј ова младо момче шо беше дојде со мајка му бидејќи е навистина млад, но перспективен!
Фала друже клаберски нема потреба ќе има и други збирања,само кажав дека ја познав :helou:Tonchie напиша:Друже рокерски, па пола од времето шо беше у Сенс беше со мене, шо не кажа преку врски ќе те запознаеф со неа
Инаку, овој шо се појавувал на слики со меене бил Серпико, ОМГ колку беф пијан не запамтиф никого, уствари Ортаче го запамтиф, фино момче, само се прашувам до каде отиде со Деско наш синдикалски....
љољ
ух кого друг запознаффф... еј ова младо момче шо беше дојде со мајка му бидејќи е навистина млад, но перспективен!