Со кого се познавате од форумов?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Глеате тактика јака, се прави недостижна и одма си доби удварачи, да се избацеше со еден куп желби за запознавање тешко дека ќе имаше ваков интерес. Lux5 - You show`em Girl (y)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно. :)
Луки, вие двјаца имавте некоја дилема на една тема, па мислев да ја продискутирате во живо. Да пиете чајче и да муабетите. Ништо повеќе. И јас мислам дека и ти мислиш на истото.
На сите умот им е одма на цицки и лапање ебаго.

L

Luki Junior

Гостин
Луки, вие двјаца имавте некоја дилема на една тема, па мислев да ја продискутирате во живо. Да пиете чајче и да муабетите. Ништо повеќе. И јас мислам дека и ти мислиш на истото.
На сите умот им е одма на цицки и лапање ебаго.
Точно... Јас не мислам ништо повеќе и ништо помалко. Еден маабет со топло чајче и ного зафрканции... Јас не сам ебачиште. :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Од вчера со @Cold breath, така на непланирано, без договарање не‘ дружеше мене и коментатор на кафе. Ептен позитивно и забавно момче. :)

Да си ја пишам и Tender Girl - одамна неам сретнато толку мила и пријатна девојка :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Од вчера со @Cold breath, така на непланирано, без договарање не‘ дружеше мене и коментатор на кафе. Ептен позитивно и забавно момче. :)

Да си ја пишам и Tender Girl - одамна неам сретнато олку мила и пријатна девојка :)
E сеа не си фер! Мислам со Tender Girl иам пишано ваљда 10 пати сигурно дека сакам да се упознам :(((
:D

Него... Денес ми беше огромна чест и задоволство да ја запознам велшанката Везилка-. Една бунтовност и борбеност скриена во идеалите. Многу позитивен впечаток што се однесуе од моја страна:)
И да му се извинам јавно на MrzaRules што не можев да останам уште подолго, бев во комбинација со уште 2ца другари и некако мнозинството на „вечето“ изгласа да го фатиме возот во 15 и 20, така да ова го оставам за следен пат у скоро време коа би ве посетиле со повеќе кајганџии.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Со Isak Keyten се запознав пред некој ден. Не зборевме многу, ама проценив дека е фин дечко, малце зборлест е повеќе и то.
тек сеа?
на бфф ми изгледавте одамна...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ги додавам на листата
The_Red1 - На почетокот мирен и ќутлив, ама после коа се разборе крај со крај не можеше да му се фати:icon_lol:Сепак некоја подлабока дискусија немаше зошто прва собиранка знам како е, ама ваљда се отсрами и ќе доаѓаш на наредните :)))
Mussolini - Конечно! После 2 години муабетење ако не и повеќе... Ептен ми се напраи меракот што се видовме, повежбавме италијански и дадовме лик на веќе запознаените карактери.Ништо испод очекуваното, alla prossima!:pipi:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
E сеа не си фер! Мислам со Tender Girl иам пишано ваљда 10 пати сигурно дека сакам да се упознам :(((
:D
Со Anne. се знаеме од факултет.;)

Да си ја пишам и Tender Girl - одамна неам сретнато толку мила и пријатна девојка :)
Истото ама баш истото можам да го кажам и јас за тебе, навистина.:)
Фала ти многу ;)

M

Mussolini

Гостин
започнувам со додавање:

Tutor - запознајааме се околу пред еден месец тука у PC. Добро дете, оде ни маабето и тава е... денеска ак не се лажам се вракаше у МК. Друже, занапред пак те очекувам да дојдеш навам... јас денеска се врнах од МК. Остани поздравен...

bebush - Мартинчето :) со неа најпосле после нзм колку време да се запознаеме лично... ак не слетуваах у Скопје којзна дали воопшто ке се запознајааме лично :D как и да е, фина типка, дружелубива и по малку лутка ко ке каже некој збор на ИТ неточно а јас ке ја исправам. Мартинче, нема шо да му се секираш.. и јас не знајаах убаво да говорам пред нзм колку години :D надевам се следниот пат ко ке се вракам пак кон крајот на месецот пак да се видеме. сега те позз и мило ми е шо те запознајах лично :) a presto ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom