Со кого се познавате од форумов?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Вака значи, се запознав со: леандра (воџата на ВИП жените :icon_lol:), сексилишс (пријатно и зборливо девојче), бебуш (ете јас знаев кој ти е јузернејмот :)), ада (убав впечаток ми остави иако скоро ич не прозборевме), Еспањола си ја знам од порано :), и останатите жени што бевме ама со другите ич не прозборев пошто беа на друга страна од масата, штета :)
Тоа е за предзабавата, на собиранката со неколку дечки се запознав, ТонИнтер и уште некој, али бев длабоко навлезена во јегерот па избледено ми е :icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Можно е да испуштив некој:toe:
Абе, Спиди Гонзалес, ај што толкава Mac)) маица не глеаш, али се движиш со двеста на саат, пуштив рака да те фатам за грб и да се поздравиме, али не стигнав, шибаш дечко.. :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ај и тука да се исповедам, како што е редот.
На женската собиранка ги запознав Новинарка, Красулка, Македонка19823478324, Магде, Сексилишс и едни две други девојки кои немам појма кои се:kesa:
Новинарка е илјада пати помила и поубава во живо, а и пријатно друштво е, баш како и на форумов. Баш ми е мило што конечно седнавме на иста маса.
Красулка е чудо од шармантна девојка. Иако краток муабет падна (дека каснев нали) ми остави многу добар впечаток!
Македонка13454532545 е сонце. Немаше време и кај неа да видам што се крие под тој премил лик, ама ќе биде. Плус најкриво ми е шо не си поигравме. Не те видов после пак ма, а брзо после тоа заврши журката. Сеуште ти должам нешто, дека се изгубивте и не се ни поздравивме ... треба да ти го дадам тоа што ми го даде ...:pipi::pos2:
Со Магде само рака си пуштивме. Ама добро, барем може да се каже дека официјално ја знам.:smir:
Сексилишс снашката ... еее колку е мал светов. А и да кажам тоа што секогаш велам ... крвта не е вода! :шмексмајлитребатука:
Другите две девојки многу беа убавки, па затоа посебно ми е криво што не дослушнав кои се и што не ги препрашав. Јавете се ако ме прочитате:wink:

На главната собиранка со топла и изненадна прегратка ме пречека Тониинтер, редно беше! Мило ми е што се запознавме златен:back: Потоа останатите малку што ги запознав беа Џиш, Годхејтасол, Црвен, Хсиломедус, МаркоМЗТ (сонце од дете бре!) и толку ваљда... :toe::pipi:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
На женската собиранка се запознав со:
Дивајн (прекрасна мила особа, позитивна...баш онака како што ја замислував :back:.Едвај чекам пак да ја видам за да ми го врати тоа што ми го должи :icon_lol:, a и да си помуабетиме подолго со кафе)
Красулка (шармантна и интелегентна девојка со која можеш да правиш 3 дена муабет и да не ти здосади :затебероза:)
La Española (пријатно се изненадив од девојкава и нејзините размислувања, убаво се размуабетивме и сакам да се поФтори средбата :love_hug:)

Супер беше женската собиранка, иако мислам дека 2 часа се премалку за женски муабети.
:мисветна: следен пат одиме на целодневна и помасовна женска собиранка.

Инаку на кајгана журката ги запознав Borg Drone, Dzish, ТonInter, Ортаче и ThE LaDy CrOfT (прекрасна девојка, многу мила и културна :back:)

Мило ми е што ве запознав :pipi:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Vo brzo vreme doznav deka eden moj drugar e zachlenet na forumov-martin komita
Inache na sobirankata se zapoznav so povekje forumdzii,ali mn bea ne gji pamtam:kesa:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Болиглава, Пулгрл и Пчелка - Се имавме видено и порано, али онака флеш. Сега добри муабетчиња се свртеа. Богами и добро денсање падна... :) Потоа, Бон џови, позитивно изненаден сум од цурицава, си се изнамешавме на Макарена, само ептен срамежливо и тивко ми делуваше, којзнае шо и беше... Али ај, ќе се пушти нареден пат... :pipi: После, на една мини турнеа низ Миднајт со Фантом и Шорти, се запознавме со Смекси Бит и Maца дарк мислам дека беше, ијако рака на срце не попраивме муабет многу... После, со Ddime, не ми се веруаше дека е он. :) Поголем го замислуав али у секој случај пријатно изненаден. Штета касно беше кога го упознав, све утакмиците беа завршени, иначе ќе оперисав и ја некоја скопска кладилница.. :icon_lol:

Имаше уште неколкумина гарант, потсетете ме ако заборавив. Слабо познанства раширив годинава, али тоа е, поголемиот дел веќе и ги знаев. :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Болиглава, Пулгрл и Пчелка - Се имавме видено и порано, али онака флеш. Сега добри муабетчиња се свртеа. Богами и добро денсање падна... :) Потоа, Бон џови, позитивно изненаден сум од цурицава, си се изнамешавме на Макарена, само ептен срамежливо и тивко ми делуваше, којзнае шо и беше... Али ај, ќе се пушти нареден пат... :pipi: После, на една мини турнеа низ Миднајт со Фантом и Шорти, се запознавме со Смекси Бит и Maца дарк мислам дека беше, ијако рака на срце не попраивме муабет многу... После, со Ddime, не ми се веруаше дека е он. :) Поголем го замислуав али у секој случај пријатно изненаден. Штета касно беше кога го упознав, све утакмиците беа завршени, иначе ќе оперисав и ја некоја скопска кладилница.. :icon_lol:

Имаше уште неколкумина гарант, потсетете ме ако заборавив. Слабо познанства раширив годинава, али тоа е, поголемиот дел веќе и ги знаев. :)
И не частеше и не частеше :)

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
презерватив
Те убив! И го убив тој што ме претставуваше така -.-

сега да видиме:

Smexy_Bit
Maca_Dark
ApocaLypTo (неухранетоит не-модератор)
ПараноиК (најзакон запознавање)
Dark King
ChaLL3nGeR
statusQuO
MaRyJaNe-poison
VIP
маарко
Natural girl
ada
Maggie капачето! и другарот нејзин :)
PoolGirl (дуури на автобуска во Охрид -.-)

и уш некој шо им ги заборајв никојте или воопшто не ги слушнав :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ти беше меѓу ретките нови членови што ги запознав:) а мислев дека со маарко сте другари од претходно хахаха:pos:
тука беше и Искра, дефинитивно за мене хајлајт на вечерта:)
заедно го запознавме и тој виктор_(нешто)
другарот на армин(не знам дали беше од форум, не слушнав)
со ада се запознав повторно, пошто не и текнуваше која сум:)
џиш, ми изгледаше како навистина супер човек:)
принц - модераторот кој навистина го ценам откако ми направи услуга:)

хмм..не ми текнува на некој друг, додуша ги запознав Красулка и Вештица, ама испадна дека веќе се знаеме од претходно:)

аха, да, се запознав и со Капитано, онака само блиц:)

ако има и некој/а друг/а нека каже:)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
МанУтдЧампапагалс, Хелекс и Ајсбој

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
серпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....
Само едната Симона не е на форум .. другата Симона и Маријата се :)

Иначе се запознав со:
хард
господнемразисите
ред девил
по долгогодишно муабетење на мсн со павел ака столица и зеро ..
зокиарсенал
и уште многу на кои не ни им ги слушнав никовите,a не па да им ги запамтам. :kesa:

Г

Господ

Гостин
Се извињавам ама мислам дека неколку испуштив во листиве:kesa:
Кој ме сретнал а не сум го спомнал нек се пројави:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom