LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
How dare you -.- ?Го забораив членоф над мене у листата
How dare you -.- ?Го забораив членоф над мене у листата
Абе, Спиди Гонзалес, ај што толкава Mac)) маица не глеаш, али се движиш со двеста на саат, пуштив рака да те фатам за грб и да се поздравиме, али не стигнав, шибаш дечко..Можно е да испуштив некој
И не частеше и не частешеБолиглава, Пулгрл и Пчелка - Се имавме видено и порано, али онака флеш. Сега добри муабетчиња се свртеа. Богами и добро денсање падна... Потоа, Бон џови, позитивно изненаден сум од цурицава, си се изнамешавме на Макарена, само ептен срамежливо и тивко ми делуваше, којзнае шо и беше... Али ај, ќе се пушти нареден пат... После, на една мини турнеа низ Миднајт со Фантом и Шорти, се запознавме со Смекси Бит и Maца дарк мислам дека беше, ијако рака на срце не попраивме муабет многу... После, со Ddime, не ми се веруаше дека е он. Поголем го замислуав али у секој случај пријатно изненаден. Штета касно беше кога го упознав, све утакмиците беа завршени, иначе ќе оперисав и ја некоја скопска кладилница..
Имаше уште неколкумина гарант, потсетете ме ако заборавив. Слабо познанства раширив годинава, али тоа е, поголемиот дел веќе и ги знаев.
Хаха, дај не јеби, има и понови од мене, али ги немаше на собиранката, баш ради тоа изгледа...И не частеше и не частеше
Те убив! И го убив тој што ме претставуваше така -.-презерватив
ти беше меѓу ретките нови членови што ги запознав а мислев дека со маарко сте другари од претходно хахахаМаца_мк
Само едната Симона не е на форум .. другата Симона и Маријата сесерпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....