Со кого се познавате од форумов?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ајде и јас да се изјаснам откако испари алкохолот :icon_lol:

Новинарка- ми изгледаше прилично стабилно, одмерено :)) Мислев дека е побесна :) Не те прашав што си во хороскоп :kesa:
Краслука- шармантно и пријатно девојче, природна веселост некоја :)
Македонка1985- посебно пријатно изненадена од неа :pipi: Убавица- право македонско девојче :kesa:
Кратко се подруживме ама преубав впечаток ми остави, мора пак збиранка :nesum:
Сексилишс (зеро зеро штат :pos:)- жива, весела, комуникативна девојка :)
Гладиус- испадна баш така како што го замислував, чудно тоа :)
Џиш- дружељубиво детенце:wink:
Гадхејтасол- Леле која реакција ја имав за него, доби штипење по образи:vozbud:. Не ти одговара хејтерството и провокациите на темине :))) Мило и слатко детенце си :)
БорнДорг- културен и пријатен дечко за муабет :)
Делукс - се надевам го најде местото за јадење што ти го објансував:))
Искра- на поздравување беше само, но мило ми беше :)
Пулгирл- лепотица мала :) Се гледаме во Охрид на биљард :wink:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Со
Мони<3Реал
батистута 9
Иван1реал
дј манга
Шурикен
Вамос Реал
Кире Интер

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
Jovce (мислам дека беше никот) го знам т.е учи со мене

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
so - IsNoGood
- Bidikov
- dragansk
- Filmakedon
- NikolaRjk
- old_School_mk
- Petar.Mk
- RED PASSION
- Spaski
- Викторгг
- Сладоледџија
- ~*MaRiaNNa*~
- Mac))
-Saber Rider

I

Intex

Гостин
Денес се запознав со Love-computers, бевме на муабет околу 3-4 саати.:D Онака, фино детенце ми се виде, тивко, на месинџер погласна знае да биде.:P
Плус и со GoddessofRock (екс GemmaAtkinson), ама на некои си минута време. Хејт х'р!

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Едно резиме до сеа:
Marjan-MiKi, kamikaza_skopje, GoD.HaTeUSaLL, Tomi - ^DeviL^, LoGiX, Tinna, Аниии, Maria, ултра вк!, ZeroStyle, SSS-Stolica, PokerFace, pio-pzs, Сајтлер, Ред Девил, Si[M]onA, zokiarsenal, Acid, Tonchie, BuSHaV, KIFFLA, TonInter, sickjoce, Urban_Mover, SCORPIO_20, Мистичен, Fantom, ShurikeN!!!, hard, Ливерпул фан, KoNtEjNeR, Мaggie капачето, statusQuO, Dark King, zoki_fa, Bidikov.

Повеќето се од фудбалов. :pipi:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Денеска фејс ту фејс со Куленчо.Ами супер детенце на мсн погласен тука гласо не му чујааме(дек ке му го чуеме меѓу 2 типки :P)

G

GoddessOfRock

Гостин
ЗЏначи вчера се запознајах со Love-Computers, Mrs.Vedder и Иван. Штета не можех да останам повеќе време.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Инкогнито, kamikaza_skopje, GoD.HaTeUSaLL, Tomi - ^DeviL^, LoGiX, Tinna, Аниии, Maria, ултра вк!, ZeroStyle, SSS-Stolica, PokerFace, pio-pzs, Сајтлер, Ред Девил, Si[M]onA, zokiarsenal, Acid, Tonchie, BuSHaV, KIFFLA, TonInter, sickjoce, Urban_Mover, SCORPIO_20, Мистичен, Fantom, ShurikeN!!!, hard, Ливерпул фан, KoNtEjNeR, Мaggie капачето, statusQuO, Dark King, zoki_fa, Bidikov, Infected, ДаркхарТ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.475
Инкогнито, kamikaza_skopje, GoD.HaTeUSaLL, Tomi - ^DeviL^, LoGiX, Tinna, Аниии, Maria, ултра вк!, ZeroStyle, SSS-Stolica, PokerFace, pio-pzs, Сајтлер, Ред Девил, Si[M]onA, zokiarsenal, Acid, Tonchie, BuSHaV, KIFFLA, TonInter, sickjoce, Urban_Mover, SCORPIO_20, Мистичен, Fantom, ShurikeN!!!, hard, Ливерпул фан, KoNtEjNeR, Мaggie капачето, statusQuO, Dark King, zoki_fa, Bidikov, Infected, ДаркхарТ.
И мене ме знаеш бе бот :)
Иначе нов на листата кај мене, блиц упознавање со Shuriken!!!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom