Ф
Фил Ајви
Гостин
Прашај го Fantom кој падна по скали. :tv:Kaжи шо падна ) Падна по скали :Р
Ме мрзи да набројувам со кого се запознав, криво ми беше што не дојдоа повеќе миланези.
Прашај го Fantom кој падна по скали. :tv:Kaжи шо падна ) Падна по скали :Р
Да да, едната бело носеше. Сигурно залуталеАко мислите на таа у белото со другарка и што беа ги знам. Барем едната ја знам, а таа у белото врска неам како се вика знам само на кафе бев еднаш со истите летово xD
Како што разбрав биле со некоја кајганџика.Да да, едната бело носеше. Сигурно залутале
серпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....Да да, едната бело носеше. Сигурно залутале
Да да, тачно. Сеа ми текна. Едната рече дека е од форум. Ок нема везе Моментот ми беше што се смееше еднава и замина и ја ваковсерпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....
Мене вака... и не играв појќе.Прашај го Fantom кој падна по скали.
Не да паднав, детство си ебав. Не ја осеќам ногава од мразој и облоги. :uraura:Прашај го Fantom кој падна по скали. :tv:
Голема благодарност до тебе колега (внук ми вели) што си го запознал со форумџии.Ок, собиранката беше тапа оти со малку се запознав-.- Значи идеме
Охридското женско лоби (со искључок на Бон Џови која ја знам од порано) Пчелка и Poolgirl - (Болиглава you have chosen Wisely)
На само влагање у миднајт онака блиц со Гардиан.
Уште порано со немодераторот ApOcAlYpTo. Имашеи две девојки во оваа консталација (на предзабавата - едната мислам беше од охрид)
Другите горе доле ги знам (освен свежава форумска крв)