Ф
Фил Ајви
Гостин
Прашај го Fantom кој падна по скали. :tv:Kaжи шо падна) Падна по скали :Р
Ме мрзи да набројувам со кого се запознав, криво ми беше што не дојдоа повеќе миланези.
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Прашај го Fantom кој падна по скали. :tv:Kaжи шо падна) Падна по скали :Р
Да да, едната бело носеше. Сигурно залуталеАко мислите на таа у белото со другарка и што беа ги знам. Барем едната ја знам, а таа у белото врска неам како се вика знам само на кафе бев еднаш со истите летово xD
Како што разбрав биле со некоја кајганџика.Да да, едната бело носеше. Сигурно залутале![]()
серпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....Да да, едната бело носеше. Сигурно залутале![]()
Да да, тачно. Сеа ми текна. Едната рече дека е од форум. Ок нема везесерпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....
Мене вака... и не играв појќе.Прашај го Fantom кој падна по скали.
Не да паднав, детство си ебав. Не ја осеќам ногава од мразој и облоги. :uraura:Прашај го Fantom кој падна по скали. :tv:
Голема благодарност до тебе колега (внук ми вели) што си го запознал со форумџии.Ок, собиранката беше тапа оти со малку се запознав-.- Значи идеме
Охридското женско лоби (со искључок на Бон Џови која ја знам од порано) Пчелка и Poolgirl - (Болиглава you have chosen Wisely)
На само влагање у миднајт онака блиц со Гардиан.
Уште порано со немодераторот ApOcAlYpTo. Имашеи две девојки во оваа консталација (на предзабавата - едната мислам беше од охрид)
Другите горе доле ги знам (освен свежава форумска крв)