Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Вака значи, се запознав со: леандра (воџата на ВИП жените :icon_lol:), сексилишс (пријатно и зборливо девојче), бебуш (ете јас знаев кој ти е јузернејмот :)), ада (убав впечаток ми остави иако скоро ич не прозборевме), Еспањола си ја знам од порано :), и останатите жени што бевме ама со другите ич не прозборев пошто беа на друга страна од масата, штета :)
Тоа е за предзабавата, на собиранката со неколку дечки се запознав, ТонИнтер и уште некој, али бев длабоко навлезена во јегерот па избледено ми е :icon_lol:

Можно е да испуштив некој:toe:

Абе, Спиди Гонзалес, ај што толкава Mac)) маица не глеаш, али се движиш со двеста на саат, пуштив рака да те фатам за грб и да се поздравиме, али не стигнав, шибаш дечко.. :)

Ај и тука да се исповедам, како што е редот.
На женската собиранка ги запознав Новинарка, Красулка, Македонка19823478324, Магде, Сексилишс и едни две други девојки кои немам појма кои се:kesa:
Новинарка е илјада пати помила и поубава во живо, а и пријатно друштво е, баш како и на форумов. Баш ми е мило што конечно седнавме на иста маса.
Красулка е чудо од шармантна девојка. Иако краток муабет падна (дека каснев нали) ми остави многу добар впечаток!
Македонка13454532545 е сонце. Немаше време и кај неа да видам што се крие под тој премил лик, ама ќе биде. Плус најкриво ми е шо не си поигравме. Не те видов после пак ма, а брзо после тоа заврши журката. Сеуште ти должам нешто, дека се изгубивте и не се ни поздравивме ... треба да ти го дадам тоа што ми го даде ...:pipi::pos2:
Со Магде само рака си пуштивме. Ама добро, барем може да се каже дека официјално ја знам.:smir:
Сексилишс снашката ... еее колку е мал светов. А и да кажам тоа што секогаш велам ... крвта не е вода! :шмексмајлитребатука:
Другите две девојки многу беа убавки, па затоа посебно ми е криво што не дослушнав кои се и што не ги препрашав. Јавете се ако ме прочитате:wink:

На главната собиранка со топла и изненадна прегратка ме пречека Тониинтер, редно беше! Мило ми е што се запознавме златен:back: Потоа останатите малку што ги запознав беа Џиш, Годхејтасол, Црвен, Хсиломедус, МаркоМЗТ (сонце од дете бре!) и толку ваљда... :toe::pipi:

На женската собиранка се запознав со:
Дивајн (прекрасна мила особа, позитивна...баш онака како што ја замислував :back:.Едвај чекам пак да ја видам за да ми го врати тоа што ми го должи :icon_lol:, a и да си помуабетиме подолго со кафе)
Красулка (шармантна и интелегентна девојка со која можеш да правиш 3 дена муабет и да не ти здосади :затебероза:)
La Española (пријатно се изненадив од девојкава и нејзините размислувања, убаво се размуабетивме и сакам да се поФтори средбата :love_hug:)

Супер беше женската собиранка, иако мислам дека 2 часа се премалку за женски муабети.
:мисветна: следен пат одиме на целодневна и помасовна женска собиранка.

Инаку на кајгана журката ги запознав Borg Drone, Dzish, ТonInter, Ортаче и ThE LaDy CrOfT (прекрасна девојка, многу мила и културна :back:)

Мило ми е што ве запознав :pipi:

Vo brzo vreme doznav deka eden moj drugar e zachlenet na forumov-martin komita
Inache na sobirankata se zapoznav so povekje forumdzii,ali mn bea ne gji pamtam:kesa:

Болиглава, Пулгрл и Пчелка - Се имавме видено и порано, али онака флеш. Сега добри муабетчиња се свртеа. Богами и добро денсање падна... :) Потоа, Бон џови, позитивно изненаден сум од цурицава, си се изнамешавме на Макарена, само ептен срамежливо и тивко ми делуваше, којзнае шо и беше... Али ај, ќе се пушти нареден пат... :pipi: После, на една мини турнеа низ Миднајт со Фантом и Шорти, се запознавме со Смекси Бит и Maца дарк мислам дека беше, ијако рака на срце не попраивме муабет многу... После, со Ddime, не ми се веруаше дека е он. :) Поголем го замислуав али у секој случај пријатно изненаден. Штета касно беше кога го упознав, све утакмиците беа завршени, иначе ќе оперисав и ја некоја скопска кладилница.. :icon_lol:

Имаше уште неколкумина гарант, потсетете ме ако заборавив. Слабо познанства раширив годинава, али тоа е, поголемиот дел веќе и ги знаев. :)

Болиглава, Пулгрл и Пчелка - Се имавме видено и порано, али онака флеш. Сега добри муабетчиња се свртеа. Богами и добро денсање падна... :) Потоа, Бон џови, позитивно изненаден сум од цурицава, си се изнамешавме на Макарена, само ептен срамежливо и тивко ми делуваше, којзнае шо и беше... Али ај, ќе се пушти нареден пат... :pipi: После, на една мини турнеа низ Миднајт со Фантом и Шорти, се запознавме со Смекси Бит и Maца дарк мислам дека беше, ијако рака на срце не попраивме муабет многу... После, со Ddime, не ми се веруаше дека е он. :) Поголем го замислуав али у секој случај пријатно изненаден. Штета касно беше кога го упознав, све утакмиците беа завршени, иначе ќе оперисав и ја некоја скопска кладилница.. :icon_lol:

Имаше уште неколкумина гарант, потсетете ме ако заборавив. Слабо познанства раширив годинава, али тоа е, поголемиот дел веќе и ги знаев. :)

И не частеше и не частеше :)

презерватив

Те убив! И го убив тој што ме претставуваше така -.-

сега да видиме:

Smexy_Bit
Maca_Dark
ApocaLypTo (неухранетоит не-модератор)
ПараноиК (најзакон запознавање)
Dark King
ChaLL3nGeR
statusQuO
MaRyJaNe-poison
VIP
маарко
Natural girl
ada
Maggie капачето! и другарот нејзин (:
PoolGirl (дуури на автобуска во Охрид -.-)

и уш некој шо им ги заборајв никојте или воопшто не ги слушнав (:

ти беше меѓу ретките нови членови што ги запознав:) а мислев дека со маарко сте другари од претходно хахаха:pos:
тука беше и Искра, дефинитивно за мене хајлајт на вечерта:)
заедно го запознавме и тој виктор_(нешто)
другарот на армин(не знам дали беше од форум, не слушнав)
со ада се запознав повторно, пошто не и текнуваше која сум:)
џиш, ми изгледаше како навистина супер човек:)
принц - модераторот кој навистина го ценам откако ми направи услуга:)

хмм..не ми текнува на некој друг, додуша ги запознав Красулка и Вештица, ама испадна дека веќе се знаеме од претходно:)

аха, да, се запознав и со Капитано, онака само блиц:)

ако има и некој/а друг/а нека каже:)

МанУтдЧампапагалс, Хелекс и Ајсбој

серпико коа им фрлаше зборови за мене, испадна дека 2те симони не се од форум, само маријата....

Само едната Симона не е на форум .. другата Симона и Маријата се :)

Иначе се запознав со:
хард
господнемразисите
ред девил
по долгогодишно муабетење на мсн со павел ака столица и зеро ..
зокиарсенал
и уште многу на кои не ни им ги слушнав никовите,a не па да им ги запамтам. :kesa:

Се извињавам ама мислам дека неколку испуштив во листиве:kesa:
Кој ме сретнал а не сум го спомнал нек се пројави:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom