Со кого се познавате од форумов?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Имав прилика да се запознаам со Македонка1985 и Гладиус, штета што не бевме на некое потивко место и на подолго време, осеќам дека ќе паднеше добар и интересен муабет :smir:

Опаа некој навистина ме читал, а не пишал дека ме запознал... оставил на мене да кршам мраз :) Епа конечно после 3 години криенка зад компјутер успеав да ја запознаам Росоњерка и нејзината сестра Маца Кака` ама бидејќи тоа беше блиц (измрзнато) запознавање ооочигледно и мозоков ми откажал чекајќи :icon_lol: (искрено се надевав дека некоја од вас двете ќе пише)

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Се знам со HITCH, pivce1, Terakliker, TheMacedon, али мерaк ми е да го запознам Илијa Пецов, сигурно е ислучителна личност :-P

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Опаа некој навистина ме читал, а не пишал дека ме запознал... оставил на мене да кршам мраз :) Епа конечно после 3 години криенка зад компјутер успеав да ја запознаам Росоњерка и нејзината сестра Маца Кака` ама бидејќи тоа беше блиц (измрзнато) запознавање ооочигледно и мозоков ми откажал чекајќи :icon_lol: (искрено се надевав дека некоја од вас двете ќе пише)
Ееееј не претерувај не се 3 години, не сум ни била тогаш кајганџика, година ипол е :))
А иначе време беше иако само блиц запознавање, штета што неможевме подолго да си помуабетиме.

Некој друг кајганџија доооолг период не сум запознала, а не ни имам мерак :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Денес по случаен пат (шо може да се деси случајно на факс?) се запознав со Scarlett O`Hara. Штета што беше само блиц упознавање но верувам почесто ќе се глеаме по ходниците на филозофски факултет.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Се знам со: viktor_mak (баниран член, комшија и “брат“), Darkuus (исто комшија) и ^^^магде^^^ (“сестра“ на “брат ми“). :)
:helou:

Х

Ханзо

Гостин
Лејтест апдејт (добро, не е толку доцна надградба):
Фантом - тотално рандом, на факултет
Македонка1985 - нерандом, собиранка (извинение ако ја утнав бројката)
Гладиус - нерандом, собиранка
И така.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ги запознав Саладин, Новинарката и Ада. Фини дечки се :thumbs_up:

п.с. Ада е душиче. Никад не би претпоставил....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Освен со Фалангаштип, ама баш со никој друг.

А глеам тука има Штипјани, ама и тие не ги знам!:toe:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
п.с. Ада е душиче. Никад не би претпоставил....
Не ги лажи луѓето. Ewul сум и касам.

Иначе, чим Justice for All се запознал со мене, ваљда и ја сум се запознала со него.:nesum:

Srsly, закон дечко, пријатно ме изненади. Се надам дека средбата наскоро ќе се повтори:smir:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Не ги лажи луѓето. Ewul сум и касам.

Иначе, чим Justice for All се запознал со мене, ваљда и ја сум се запознала со него.:nesum:

Srsly, закон дечко, пријатно ме изненади. Се надам дека средбата наскоро ќе се повтори:smir:
ех да...:pos: добро што ме потсети
значи... страшна е, каса, гребе, кубе и бара цитати:pos2:
:thumbs_up:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
ех да...:pos: добро што ме потсети
значи... страшна е, каса, гребе, кубе и бара цитати:pos2:
:thumbs_up:
Како не сум наспан ова последново ми се како „бара цигари“. После ми текна дека ... фак забегав офтопик.

Се запознав конечно со дечково, нималку не ме изненади оти уште од самото забележување, членов ми има оставено доста позитивно високо мислење. Поштуем добра дискусија со добро разработени факти.

Kajgana Shop

На врв Bottom