Со кого се познавате од форумов?

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Ги знам ама бш сите, кој од каде доаѓа :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

D

dh00|

Гостин
Вечерва се запознав со Mrs. Vedder струмичанката:eek:cinja: - супер девојка,одличен карактер, забавна, дружељубива и дарежлива пред се’ (ми даде наруквица и пола од нејзиното пиво:):))!
се надевам ќе се видиме пак наскоро:helou:
:back:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Вечерва се запознав со Mrs. Vedder струмичанката:eek:cinja: - супер девојка,одличен карактер, забавна, дружељубива и дарежлива пред се’ (ми даде наруквица и пола од нејзиното пиво:):))!
се надевам ќе се видиме пак наскоро:helou:
:back:
It was my pleasure.:back:

dh00| -девојка за 100 мераци, дружељубива, заебант, откачена, забавна, пивољубец.Убав муабет си напраивме, си се прошетавме, се посмејавме, пивце пиевме(добро, ја испунив услови ко за една чаша:смајл:)...Да ми ја чуваш и носиш наруквицата шо ја заработив ко макро па ти ја остаив наследство.Се надевам шо поскоро ќе се видиме пак и ве чекам кај мене:))

ПРЕЗЕРВАТИВ -Неа ја рашетав малце поеќе, измеривме должина, све на чаршија, си помуабетивме, прошетавме, ептен фино девојче, киксер, интересно за муабет, дружељубиво, пивото со неа ни стои за друг пат...:))

Дегенерик -Е Маца е легенда, откачена и она, шегобиец прва класа, она не успеа многу да докопа од пивото ама голтка извади мислам, и поради таа причина јавно и се извинувам и и должам пиво :pipi:Забавно девојче ептен, нон стоп насмеана, весела, комуникативна, знае како да насмее човек и да му се приближи со добар муабет...

ЏонгаМонга -Поштуе пиво и цигара, онака кежуал, ужива и во двете, знае убаво да се справи со секаков вид автомати за кафе(а најмногу со оние злобните...:смајл:) и заради неа сите бевме долиени со кафе а ако не и жедни ќе останевме.Убав пирс има, весело девојче, најс за комуницирање на секоја тема, и секогаш со откачени коментари:pos:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
јас со членот над мене ( ме заборави мене а?) и со рафаело :pipi:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
ДЕНЕС!
Денес го запознав мојот омилен модератор Гладиус! <33

Патем, Џену грл! Закун насмеана до 8мици мома!

Патем! Пак ја видов крејзи!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Вештица,Саладин,мац)),Натурал Гирл,Новинарка,Дарк Кинг,Вертиго,ДонЈас.

Поздрав до вас мило ми беше.:back:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Со Кискино. Повеќе од очекувано,супер функионираме и во живо:smir::back:

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Денеска се запознав со Ред Девил,првиот што го запознав од Кајгана(покрај тоа што ја знам Александра). Прв впечаток ми е дека е добар дечко...хуху, малку муабет направивме,ама ќе се видиме пак,а и како не кога учиме во иста училница:pos:

Мило ми беше...:helou:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Ма со Justice for All бре. Прв форумџија и највисок хомосапиенс што сум запознала до сеа, ај аирлија нека е :)
Ми наби комплекс, размислувам да се подвргнам на операција за издолжување на нозете, or something...:icon_lol:

S

stefi

Гостин
dh00l, prezervativ, џонгамонга, дегенерик, godhateusall, arhangelofdeath и со уште некои кои покасно ќе ги дополнам. Иначе со овие лично, а има уште шо ги знам само преку мсн или скајп :wink:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
пред некој ден се запознав со Mrs. Vedder. прво мислев дека е срамежлива и дека цела вечер само јас ќе зборувам ама после се опушти малку и ни тргна убаво муабетот. Се изнашетавме покрај кеј повеќе пати (и срам ме фати јас од Охрид незнаев каде е кафичот шо сите знаеле каде е:nesvest:).

Kajgana Shop

На врв Bottom