Вечерва се запознав со Mrs. Vedder струмичанката
cinja: - супер девојка,одличен карактер, забавна, дружељубива и дарежлива пред се’ (ми даде наруквица и пола од нејзиното пиво
)!
се надевам ќе се видиме пак наскоро:helou:
:back:
It was my pleasure.:back:
dh00| -девојка за 100 мераци, дружељубива, заебант, откачена, забавна, пивољубец.Убав муабет си напраивме, си се прошетавме, се посмејавме, пивце пиевме(добро, ја испунив услови ко за една чаша:смајл
...Да ми ја чуваш и носиш наруквицата шо ја заработив ко макро па ти ја остаив наследство.Се надевам шо поскоро ќе се видиме пак и ве чекам кај мене
)
ПРЕЗЕРВАТИВ -Неа ја рашетав малце поеќе, измеривме должина, све на чаршија, си помуабетивме, прошетавме, ептен фино девојче, киксер, интересно за муабет, дружељубиво, пивото со неа ни стои за друг пат...
)
Дегенерик -Е Маца е легенда, откачена и она, шегобиец прва класа, она не успеа многу да докопа од пивото ама голтка извади мислам, и поради таа причина јавно и се извинувам и и должам пиво
Забавно девојче ептен, нон стоп насмеана, весела, комуникативна, знае како да насмее човек и да му се приближи со добар муабет...
ЏонгаМонга -Поштуе пиво и цигара, онака кежуал, ужива и во двете, знае убаво да се справи со секаков вид автомати за кафе(а најмногу со оние злобните...:смајл
и заради неа сите бевме долиени со кафе а ако не и жедни ќе останевме.Убав пирс има, весело девојче, најс за комуницирање на секоја тема, и секогаш со откачени коментари