Со кого се познавате од форумов?

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Се запознав со томи слеер денес.Ама скопје на секој чекор џандари.Томи рулз.
Сеа си ти на ред да ми дојдиш прилеп.Да видиш андерграунд малку.Џандар не поминува.МРАЗАМ ЏАНДАРИ.
Обавезно за роденденот твој! Порано не смеам зашо 50 евреи казна ќе ми даат нашиве х) Ама ако битно најбоље си поминавме ако има џандари! АСАВ! :)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Обавезно за роденденот твој! Порано не смеам зашо 50 евреи казна ќе ми даат нашиве х) Ама ако битно најбоље си поминавме ако има џандари! АСАВ! :)
И за тоа казнуваат:pos2::pos2::pos2:
Ќе почнат да ве казнуваат зашо си праите муабет низ градот

e ќе заборавев.Ви го турнав рекордот за најдолго мочање.Барем томи така рече.А чим томи рекол ја му верувам.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Денеска на кратко на поминување се запознав со Tonchie:helou: кул момак иако не зборевме долго се приметува:toe:
значи сеа ги знам:зокиарсенал,аце маус,мкеупатриот,право,тончи.... тие.....:wink:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Со Бај Ти, Реактивниот и Дон Он. Не правев многу муабет али ми личат на добри :pos:
Дон Он се упозна со Дарк Кинг...и со реактивниот.. и со ... фак не го памтам никот на 3тота девојка.... форгивми :)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Најново со ^Exotic^, петокот Охрид на собиранката. Потполно си ист и ведар, полн со позитивна енергија како и на форум и мсн, продолжи така. Чекаме до Велигден, 1ви мај или лето, здравје Боже:).
Со Маца_мк денес, јас и Lanna имавме прекрасна прошетка низ Скопје. Се изнавртија секакви муабети, колку толку поучни дури:tv:. За Lanna веќе имам искоментирано, а за Маца_мк-воопшто не наликува на типично Скопско девојче. Ретки се на форумов таквите ко неа, велам општо за карактер, а и Скопјанки:back:.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Јас од форумов ги знам:
- viktor_mak , IsnoGood, kokolo_sk, Filmakedon, NikolaRjk, Morbid и Spaski кои ми се другари, а
- Јован, Paranoik, Bidikov и сеа не ми текнува кои беа други ги познавам од собиранки :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Поради турбо викендот (читај вчера) никако не успеав да се докопам до компјутерот. Како и да е подобро икад него никад па денес ќе наредам кој што како запознав у саботата.
Марсовка - значи цело време имаше насмевка од осмица до осмица. А се` си викав дека си постара се` до завчера.
Дон јас... Ептен ама ептен ми е познат човеков од негде по лик. Или мојот face recognition програм ми е нешто поебан оти у последно време све нешто сите сум ги познавал.
Дарк кинг - Ито важи и за тебе. Јес да тогаш у бариста те видов ама тек сеа ти го дознав никот.
Другиве горе доле ги знам.

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Па со никој а баш би сакал да запознаам некој ...али има време ќе биде нема потреба од брзање

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Конечно се запознав со вац 13.
Инаку само ги знам правниче(брат ми е) и марко 414.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Неам шо да прам па да стокмам една листа од овие шо ги знам и да прокоментирам успат.

Да почнам од охриѓаниве...

Ево први, Пчелка, Фантом и Болигла, со нив најногу се дружам, се запознавме со овие двајца летото на крај, а со Пчелка се знам од петто. Убо, од прво, ама не знаевме дек постојме тоаш. backi mucinja ve sakam si znajme nie hehe :vozbud:
После, џимеј, барби, емка, вес... ги знаев од по градов, пред некое време беше официјално запознавање. Е, да и рок-кате и јован. Саде убај зборој за сиве, само Јован да не ломотеше толку...
Серпико, се чудев шо запаѓет толку по него, ама сеа дознав. Шмеќер штип еј.. И не, не му се пуштам. :pipi:
Лана, мала мика... Неам зборој колку си гушкабилна. Те сакам будалче... и ќе чекам.. за тебе, за мене, за нас..
Петар_џокер.. мавнавме неколку партии биљард... Хазард исто
И Лусибел.. пооговаравме тро и ми ја раскажа својата романса на форумов :)

Од другиве градој...

Егзотик ќе о клам прв, зш последно со него се запознав, не напрајвме ногу муабет, појќе си чутев ама добар дечко е. И морам да напрам еден муабет од типот: -За мене Охрид е главен град. -И за мене! И за мене!... Стварно брзо викаш малобелопингпонгтопче :)
После, мајнд ин моушн, апокалипто... знам првиов оту е отракан од мсн муабети шо ми ги копират болигла, со вториов не сврзав нешо муабети зш сјојдов порано. Сепак, мило ми е шо се запознавме.
Статус кво, кума ќе им сум со пчелка, убај муабети тераше, освен тие со дон јас за компјутери и слични такви некои... работи ко се осеќавме ко посвојчиња.
Иии да Еко1, ме пресмеа со вицојте со дрогата и со митко браварот... фала за превозот во еден сатот по полноќ... штета шо појќе не пишит... и се запознав ко бев Струга со Дивајн, мериџејн, гадес, ортаче... не ги памтам баш ама ај да се пофалам :)

Мислам дек не заборајв никој, аку да проштевајте. Ај со здравје. :helou:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
марсовката???
мејби бај ти.. дуно :):)

Поради турбо викендот (читај вчера) никако не успеав да се докопам до компјутерот. Како и да е подобро икад него никад па денес ќе наредам кој што како запознав у саботата.
Марсовка - значи цело време имаше насмевка од осмица до осмица. А се` си викав дека си постара се` до завчера.
Дон јас... Ептен ама ептен ми е познат човеков од негде по лик. Или мојот face recognition програм ми е нешто поебан оти у последно време све нешто сите сум ги познавал.
Дарк кинг - Ито важи и за тебе. Јес да тогаш у бариста те видов ама тек сеа ти го дознав никот.
Другиве горе доле ги знам.
могуче си ме видел негде на предходни собиранки.. онаа у бариста.. или пред 300 години у Ало Ало

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Сега за сега се познавам со кирца, maksovizija и blaster1 :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
:vozbud:
Фајнили..со колешката ми *OSS*...
Се мучиме двете за статистиК:)

Kajgana Shop

На врв Bottom