Со кого се познавате од форумов?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Е да, џимеј ми рече да пишам тука со кој сум се запознал.Значи, на мое големо задоволство денес се запознав со:

1.џимеј - супер чоек, точно е дека беше на другата страна и не зборувавме многу, ама мислам дека е супер тип.
2.VeS - Не зборувавме нешто премногу, или јас можи бев малце ќутлив, ама исто, супер девојче:)
3.Емкаа - Конечно се запознав и со неа, мило ми е што го забрза процесот на оздравување само да дојде на кафе, иако ризикуваше да ја види некој професор:pos:
4.Болиглава - И за него мислам дека е супер тип:pos: Шала на страна, супер момак и одличен соговорник и го бива за вицови:)
5.* BawbiiE * - Мило ми е што се запознавме, немаше многу време за да седиш и се надевам ќе помуабетиме на некоја следна собиранка:)
6.PoolGirl - Многу симпатично девојче, малце ми изгледаше како поповлечена, ама супер е.
7.Пчелка - Супер девојче, зборлесто и ќе се степаше со Болиглава.Многу искусно девојче што го поминала искусниот живот пред 1 година.
8.Lucybell - Со неа само едно здраво направивме, беше на поминување.

И така, се гледаме во некоја следна прилика:)

И се согласвам со Вес,колку само брзо викаш мало бело топче :pos:
п.с. многу брзо викат:мало бело пинг-понг топче(или како и да беше)
Пракса.:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
После подолго време, повторно ја проширувам листата на нови познаници од форум. :)

Вчера се запознав со гладиус, момак со интересен карактер, добар соговорник и ми беше пријатно да сум во негово друштво.:tv:

После то, без никакви претходно аранжирани договори, се запознав со Desire, тетовчанката брлива и изгубена. :) Ива, сеа имаш плус еден човек од охридската метал и рок багра за дружење на лето. :smir:

ПозЗи4.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Значи, на мое големо задоволство денес се запознав со:
4.Болиглава - И за него мислам дека е супер тип:pos: Шала на страна, супер момак и одличен соговорник и го бива за вицови:)
Ти си одлично типче бе. Супер кежуал муабетчиња, морат да се повторит собиранкава и една интервенција тука... честито.:)

7.Пчелка - Супер девојче, зборлесто и ќе се степаше со Болиглава.
Појаснување: Не ја мразам Пчелка, едноставно имат шамарабилни образи.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Е да, џимеј ми рече да пишам тука со кој сум се запознал.Значи, на мое големо задоволство денес се запознав со:

1.џимеј - супер чоек, точно е дека беше на другата страна и не зборувавме многу, ама мислам дека е супер тип.
2.VeS - Не зборувавме нешто премногу, или јас можи бев малце ќутлив, ама исто, супер девојче:)
3.Емкаа - Конечно се запознав и со неа, мило ми е што го забрза процесот на оздравување само да дојде на кафе, иако ризикуваше да ја види некој професор:pos:
5.* BawbiiE * - Мило ми е што се запознавме, немаше многу време за да седиш и се надевам ќе помуабетиме на некоја следна собиранка:)
6.PoolGirl - Многу симпатично девојче, малце ми изгледаше како поповлечена, ама супер е.
7.Пчелка - Супер девојче, зборлесто и ќе се степаше со Болиглава.Многу искусно девојче што го поминала искусниот живот пред 1 година.
8.Lucybell - Со неа само едно здраво направивме, беше на поминување.

И така, се гледаме во некоја следна прилика:)
Aj и јас да пишам, да не сум посвојче...
Го запознав Егзотик и напрајвме тука една интервенција и го поминавме искусниот живот и дури и ја замисливме љубовта преку срце. Арен чоек ко шо ми се виде вака, се надевам ќе иам прилика пубо да го запознам.
Иначе и јас не го мразам Болигла, така то од љубов замислена преку љубов си се тепаме ние. :back:
П.С: И јас се согласвам со емка и вес.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
По долго чекање вчера се запознав со Фантом, и можам да кажам се’ најдобро за него... Одличен човек, со доста добра смисла за хумор... Ме изнасмеа неколку пати, и тоа убаво...
Неочекувано се запознав и со Лана... Успеав да поседам со неа дури 3 минути, ама заклучив дека е интересна веднаш...
и така:)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
После то, без никакви претходно аранжирани договори, се запознав со Desire, тетовчанката брлива и изгубена. :) Ива, сеа имаш плус еден човек од охридската метал и рок багра за дружење на лето. :smir:

ПозЗи4.
Ај и ја да го испоштуем припадников на охридската метал багра :)
Значи да,потврдувам и ја,се запознавме онака случајно,и нешо се испозбунив али нема везе :)Мило ми беше.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Димчета го запознав вчера и официлајно. :)

Да не го офирам на форумов, ама ме разочара пошо очекував кафанџија тежок, а он пустиот мамурлак лечеше од претходната вечер и едвај некое пивце успеа да испие :) Простено му е ајде, ќе му дадам втора шанса да го покаже и докаже кафанското во себе :icon_lol:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Се запознав со томи слеер денес.Ама скопје на секој чекор џандари.Томи рулз.
Сеа си ти на ред да ми дојдиш прилеп.Да видиш андерграунд малку.Џандар не поминува.МРАЗАМ ЏАНДАРИ.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Со LaVista се запознав исто така и со марко414 и други а најинтересно ми е со amaZinG- со кого се познавам од малата другар од малата ми е тој.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Димчета го запознав вчера и официлајно. :)

Да не го офирам на форумов, ама ме разочара пошо очекував кафанџија тежок, а он пустиот мамурлак лечеше од претходната вечер и едвај некое пивце успеа да испие :) Простено му е ајде, ќе му дадам втора шанса да го покаже и докаже кафанското во себе :icon_lol:
и ја го запознав Ива официЈАЛНО :pos: :pos: мислам дека заслужувам втора шанса, на крај почна кафанското од мене да излегува на површина, коа се распеав (лихнидааааааааааааааааааааа кајчеее веслашееее :vozbud: :pos:) ама сепак не можев да дојдам целосно до израз од познати причини кои ти денес ваљда ги чувствуваш :pos: :pos: и да не беше срамота кока кола ќе пиев :pos: :pos:

иначе го запознав и Сусаро оргинал кафанџија, алал да ти е бато :helou:

п.с КОГА ПАК :vozbud::vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Денес се запознав со Бај Ми, филипроналдо и со реактив. :)

(нишо бе само се фалам)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
се запознав со филипроналдо, виктор мак, марсовка, дарк кинг, ема...знам имаше уште некој, ама не ми текнува кој е:tapp:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со Бај Ти, Реактивниот и Дон Он. Не правев многу муабет али ми личат на добри :pos:

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
daj be luge nekoj da mi e prijatel da mu se snevidi ogol sam sum

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
daj be luge nekoj da mi e prijatel da mu se snevidi ogol sam sum
де бе па и ти....само што си дошол и одма се жалиш....почекај малце и ке се запознаеш со некој, а може и некој што ти е другар е зачленет тука...

Kajgana Shop

На врв Bottom