Неам шо да прам па да стокмам една листа од овие шо ги знам и да прокоментирам успат.
Да почнам од охриѓаниве...
Ево први,
Пчелка, Фантом и
Болигла, со нив најногу се дружам, се запознавме со овие двајца летото на крај, а со Пчелка се знам од петто. Убо, од прво, ама не знаевме дек постојме тоаш. backi mucinja ve sakam si znajme nie hehe

После,
џимеј, барби, емка, вес... ги знаев од по градов, пред некое време беше официјално запознавање. Е, да и
рок-кате и
јован. Саде убај зборој за сиве, само Јован да не ломотеше толку...
Серпико, се чудев шо запаѓет толку по него, ама сеа дознав. Шмеќер штип еј.. И не, не му се пуштам.
Лана, мала мика... Неам зборој колку си гушкабилна. Те сакам будалче... и ќе чекам.. за тебе, за мене, за нас..
Петар_џокер.. мавнавме неколку партии биљард...
Хазард исто
И
Лусибел.. пооговаравме тро и ми ја раскажа својата романса на форумов
Од другиве градој...
Егзотик ќе о клам прв, зш последно со него се запознав, не напрајвме ногу муабет, појќе си чутев ама добар дечко е. И морам да напрам еден муабет од типот: -За мене Охрид е главен град. -И за мене! И за мене!... Стварно брзо викаш малобелопингпонгтопче

После,
мајнд ин моушн, апокалипто... знам првиов оту е отракан од мсн муабети шо ми ги копират болигла, со вториов не сврзав нешо муабети зш сјојдов порано. Сепак, мило ми е шо се запознавме.
Статус кво, кума ќе им сум со пчелка, убај муабети тераше, освен тие со
дон јас за компјутери и слични такви некои... работи ко се осеќавме ко посвојчиња.
Иии да
Еко1, ме пресмеа со вицојте со дрогата и со митко браварот... фала за превозот во еден сатот по полноќ... штета шо појќе не пишит... и се запознав ко бев Струга со
Дивајн, мериџејн,
гадес, ортаче... не ги памтам баш ама ај да се пофалам
Мислам дек не заборајв никој, аку да проштевајте. Ај со здравје. :helou: