Со кого се познавате од форумов?

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Acid напиша:
Админ сум јас, морам да памтам се...

Пица должиш. Значи сакам да те запознаам на собиранката и тебе и пицата од твојата пицерија! :)
Ацид за жал нема да дојдам зошто сепак имам 15 години и вие таму сте сите поголеми!Што барам таму!А за пицата отиди во пицеријата и кажи таму на влатко другар од форумот Кајгана и ке ти дадат колку сакаш да јадеш!:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
vlatko напиша:
Ацид за жал нема да дојдам зошто сепак имам 15 години и вие таму сте сите поголеми!Што барам таму!А за пицата отиди во пицеријата и кажи таму на влатко другар од форумот Кајгана и ке ти дадат колку сакаш да јадеш!:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Има доста твои врсници! Да бичот е 16, Д бич е 17, Урбан Мувер, дотичната (и така натаму) се исто твоја генерација.

Ако не присуствуваш зошто мислиш дека си „малечко“, тогаш ти фали нешто. :wink:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
vlatko напиша:
ам јас 14 шо иам! и годес...:)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
МаРиНа`Ох напиша:
ам јас 14 шо иам! и годес...:)
Е добро де што има врска.Штом на форум правите муабет со сите,ќе правите и таму.Сите што можат да дојдат на журката да дојдат

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Zbratko напиша:
ja ke da gi znam dolphin, KIKIKI, Divine, Eko1 i BIBIKA
Јас го знам збратко, ама тој ме забораил мене :(
А вечерва ги запознав и Дани и дечкото нејзин (не ми текнува на шифрата) :icon_lol:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
мене ми дојде штотуку верениот брачед од даљан и не се запознав со дивне заради него :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
CopyOfDeath напиша:
ај да кажам и јас дека го запознајах Астрион се знам и со него сега
:pos: Кога бе :icon_lol: а јас го знам и Струмикс ама од дамна го знам нели ?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Devilish Angel напиша:
А вечерва ги запознав и Дани и дечкото нејзин (не ми текнува на шифрата) :icon_lol:
И јас сум се запознала со Збратко, а не знаев.
Денес со Дани и Слак, а за малку и со Марина (ама не дојде)

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
E pa vaka: Toreador....(prviot covek sto go zapoznav odma stom slegov od kolata vo stiv), LouWeed...(zaedno so kaficot), potoa doagjaat, Gizho, dimitarc, fortune(ama ne licno samo ja vidov), Aceva, Ofcar, Batistuta, Bushav, Urban MOver, i bratuced mu na Gizho.....:) Pozdrav do site decki...

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Devilish Angel напиша:
Исто и јас..
Вечерва се запознав со Дани и Слак што ми причинува посебно задоволство.:wink:

Патем.. дајдо, зошто си збунет?:raz:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
The_Grim напиша:
E pa vaka: Toreador....(prviot covek sto go zapoznav odma stom slegov od kolata vo stiv)
Yeeeeeep....it was love at first sight :pos: :pos: :pos: Ко обезглавени муви и двјацата бевме после се уселувам у барака и надвечер поминувам покрај врата. Заправив муабет со цимерот негов (пошо и него го упознав пред да дојдам) гримчо беше и он внатре ме покани ја видов Icewind Dale Trilogy и мноооооогу Magic the Gathering карти and then all hell brakes loose :je: :je:

ја првин го упознав Анонимус, па Ејсид, па после дооооолга пауза Гижо, па Гарфилд па стенмарк, па ацева, па водкамих, па тончи, па батистута, па зеко, па Лоу, па Мистичност, па гарфиелд.....бларгх....заборавив :pos: Ме боли глава не можам да размислувам :pos:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Toreador напиша:
Yeeeeeep....it was love at first sight :pos: :pos: :pos: Ко обезглавени муви и двјацата бевме после се уселувам у барака и надвечер поминувам покрај врата. Заправив муабет со цимерот негов (пошо и него го упознав пред да дојдам) гримчо беше и он внатре ме покани ја видов Icewind Dale Trilogy и мноооооогу Magic the Gathering карти and then all hell brakes loose :je: :je:

ја првин го упознав Анонимус, па Ејсид, па после дооооолга пауза Гижо, па Гарфилд па стенмарк, па ацева, па водкамих, па тончи, па батистута, па зеко, па Лоу, па Мистичност, па гарфиелд.....бларгх....заборавив :pos: Ме боли глава не можам да размислувам :pos:
Ни мене дури не ме спомна

Kajgana Shop

На врв Bottom