Со кого се познавате од форумов?

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Браво, што ќе пиеш?
Иначе денес ги запознав Скарфејс, Суперхик, уште еден бачко шо му го забораив јузерот:), Џену грл(јеботе шо ситно си било:)) шмизлата:)
ја ќе да сум тој:) Е па денес ги запознаф Точкест, Ејсид, Мистичен, Серпико и .. .. .. . . . ај знаат кои беа цел тим сеа ме мрзи да набројувам:)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Со Квендолин, конечно.. Супер чупка, ај лав ју :)
Со Dark Walker a.к.а Пецка.. Лудо чоече :)
Со Busarce.. Браво за брејк денсот :)
Со Apokalipto, конечно по толку договарање.. :)
И со Јузер.. Супер дечко :)

Дечки, преубо си поминав, преуба вечер :)

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Со Квендолин, конечно.. Супер чупка, ај лав ју :)
Со Dark Walker a.к.а Пецка.. Лудо чоече :)
Со Busarce.. Браво за брејк денсот :)
Со Apokalipto, конечно по толку договарање.. :)
И со Јузер.. Супер дечко :)

Дечки, преубо си поминав, преуба вечер :)
кога ќе беше сега само што стигнав:)
same:ги запознав
Тамарче-добар дриблинг ;)
angel ако не грешам:) девојка со стил што не сака да се фотрогафира.
Dark walker-го земам во групата ако научи некоја песна:)
flix-најдобриот фотаграфер во Македонија,само нека сузне некој го биеме:smir:
да не ја изоставам Милена неможев да го запамтам user sorry:) фина девојка.
апокалипто веќе се знаеме си борчи чоеко пива.немој да си ги загубил семинарските:nenene:
и за крај ГОСПОДИН ЈОВЕ БТ ОРГАНИЗАТОРОТ.
друже друг пат поголем телевизор носи за да можиме да гледаме од далеку:smir:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
~*Tамарче*~ ( за неа не коментирам прв ке чекам да видам другите што ке кажат само ке почнам пополека - Па по откачена девојка од неа немам видено на овој свет , Тамарче мило ми е што те запознав хаха ектсра беше )

Квендолин - ( фина женска , многу беше тивка вечерва ... ај другиот пат поопуштено :) поздравче )

`ангелче` - ( Ангела фина девојка , конечно се запознавме :) извини сега вака што малце те гибав не свакај сериозно мајтап ти праев :) не си шмизла , таков ни беше договорот со Фликс :) )

Busarce - ( Бушарчето е лудила чоеци :) имаш 10ка за брејк денсот , се гледаме у вторник на тенис )

Apokalipto - ( Абе ти од преспа да не си хахаха , закон си друже , до душа и очекував да си таков откачен хаха , ама треба да те поднаучам малце фудбал да поиграш хахаха , се гледаме пак у скоро време )

Јузер - ( брат како што приметив најмногу се измори од фудбалот ? хаха супер поминав и со тебе , фин дечко си , дружељубив ... )

Димитар - ( Диме и ти исто како и останатите добар дечко си , Малце Тамара ти правеше незгодни ситуации и те тераше да се срамиш ама ке види таа другиот пат ... :helou: ФОРЗА ИНТЕР :) )

Flix - ( Друже и ти испадна фин дечко , и од тебе очекував дружељубив карактер , имавме шанса да муабетиме и добар впечаток ми остави ти и сите што бевте таму , поздрав и се гледаме пак )

Незнам шо да кажам , преуба вечер , најубаво си поминавме ... мило ми е што ве запознав ...

Се гледаме пак сите во Вторник на Тенис во 1 сато ... чао легенди ...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Колега, Yuze е... не јузер. :)

Истите луѓе ги запознав и јас, значи Квендолин, Бусарче, Јузе и Апокалипто. Добри луѓе, супер провод и така. Се гледаме пак. :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Е добро де, така го разбравме.. Шостори ти, одма да најдиш забелешка.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Колега, Yuze е... не јузер. :)

Истите луѓе ги запознав и јас, значи Квендолин, Бусарче, Јузе и Апокалипто. Добри луѓе, супер провод и така. Се гледаме пак. :)
Ја по друго го напишав вака :) демек муабето беше Јузер или Лузер хахаха ...

Кој ги сака сликите нека каже на МСН ... :smir: :pos2::pos2:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
DarkWalker - поздрав :) и напред Беласица :)
Квендолин - „велешанката“ :back: мило ми е што се запознавме

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Darkwalker,Victoranius,Ice-Strumica,Jack Sparow,CaneNo.1,Metono.1[mkd] и др... не ми текнуваат.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Квендолинчето - Пашевска,конечноооооо!! Алелуја.
Ти кажав јас одма каков впечаток ми остај, ама ете пак: многу е мила, фина, мирна, нежна и се. :back:

Апокалипто - овај Преспанецо со плевната....... :pos: :pos:
Ме напрај од шмизла(со ова ептен голема беља ми напрај,после сите ги префати), до „помината’’ (!!!) па до вампир (атеистот со крстој се шета). Алал!!
Иначе,батето е вери амјузинг, вери мач. Пофални зборој до него.

Иначе ми борчиш: :pos: :pos:
1. Сундук ДЕЛИШЕС.
2. Психо-анализа.
3. Извештај за плевната.
4. Меч во тенис.
- Фала,пријатно. I <3 Podmochani.

DarkWalker - ного фина особа, не го мислев за толку дружељубив. Ама шо беља ми напрај со тој апарато...аман!! :D Нема врска шо ме гибавте со Фликсо,простено ви е,ама поќе не! :pipi:

Busarce - ич не го мислев за ДемирИсарец, и не изненади со БрејкДенсо. Друг пат поќе денсинг,помалце фудбали. :pos:

Yuze - фин,прибран,тивок,срамежлив! :baeh: Или се уплаши од мене? :pos:

Дрррруг,мислам немаше. Лав ја ол, и се глеаме вторник на тенисовање.
И без сликање,аман!!

....и не сум шмизла!. :pipi:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Киро Хаметовски, Суперхик, Маааарко, Ливерпул Фан, и на мое големо задоволство, најистакнатата форумџика на Хи5 темата, Џену Грл :je:
И Емма за малку ќе ја заборавев :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Браво, што ќе пиеш?
Иначе денес ги запознав Скарфејс, Суперхик, уште еден бачко шо му го забораив јузерот:), Џену грл(јеботе шо ситно си било:)) шмизлата:)
Не го читајте ова. :)
Ситно сум за во случај ако ме затворат да можам да избегам преку решетките:vozbud:. Aма сега со Серпико ќе се смениме со режимот на исхрана и ќе биде се океј:icon_lol:

И јас се запознав со .-ест, Тончи, Мистичен и Анастазија вака подобро, со некои се знам одамна, а со другите само муабет и повидок, колку да знам дека се на Кајгана:).
Тончи, и мене ми е мило што си го запознав колегата од хи5 темата:).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Со сите што постирале од три и нешто навака а ме спомнале, поедини карактеристики и импресии ќе си чувам за себе, а си поминав супер.

т.е:

Јове_бт (организаторот)
Квендолин
Тамарчето
Јузе (не јузер)
Фликс
ДаркВакер
Ангелче (шмизл)

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.850
Поени од реакции
2.064
Епа ајде и јас покусо да не останам, супер дружење на кајгана собиранката во Ловец, многу добро си поминав. А и после Ловец беше супер, малце ме фативте на кондиција со фудбалот :wink: ама тоа е.

~*Tамарче*~
Апокалипто
Јове_бт
DarkWalker
Flix
`Ангелче`
Квендолин

Епа ако можам ќе дојдам и на тенис во закаженото време а ако не ќе се видиме на некоја следна собиранка

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Со Емма и со маарко се запознав...ваљда таа со колениците беше Анастазија :toe: на крај ми текна дека не пружив рака со неа :kesa: shame on me!

Kajgana Shop

На врв Bottom