~*Tамарче*~ (
за неа не коментирам прв ке чекам да видам другите што ке кажат само ке почнам пополека - Па по откачена девојка од неа немам видено на овој свет , Тамарче мило ми е што те запознав хаха ектсра беше )
Квендолин - ( фина женска , многу беше тивка вечерва ... ај другиот пат поопуштено
поздравче )
`ангелче` - ( Ангела фина девојка , конечно се запознавме
извини сега вака што малце те гибав не свакај сериозно мајтап ти праев
не си шмизла , таков ни беше договорот со Фликс
)
Busarce - ( Бушарчето е лудила чоеци
имаш 10ка за брејк денсот , се гледаме у вторник на тенис )
Apokalipto - ( Абе ти од преспа да не си хахаха , закон си друже , до душа и очекував да си таков откачен хаха , ама треба да те поднаучам малце фудбал да поиграш хахаха , се гледаме пак у скоро време )
Јузер - ( брат како што приметив најмногу се измори од фудбалот ? хаха супер поминав и со тебе , фин дечко си , дружељубив ... )
Димитар - ( Диме и ти исто како и останатите добар дечко си , Малце Тамара ти правеше незгодни ситуации и те тераше да се срамиш ама ке види таа другиот пат ... :helou: ФОРЗА ИНТЕР
)
Flix - ( Друже и ти испадна фин дечко , и од тебе очекував дружељубив карактер , имавме шанса да муабетиме и добар впечаток ми остави ти и сите што бевте таму , поздрав и се гледаме пак )
Незнам шо да кажам , преуба вечер , најубаво си поминавме ... мило ми е што ве запознав ...
Се гледаме пак сите во Вторник на Тенис во 1 сато ... чао легенди ...